![]() |
Adnan Aybaba Besiktası sert bir sekilde eleştirdi Kanal 1'de yayınlanan Telegol programında Adnan Aybaba, Beşiktaş'a sert eleştiriler getirdi. "Beşiktaş futbol diye birşey oynamıyor. Onu tartışalım, futbolunu tartışalım. Beşiktaş'ın yaptığı ne var ki... Kulübü teslim etmişler taraftara" diyerek eleştirilerine başlayan Adnan Aybaba, konuşmasının ilerleyen kısımlarında ise eleştirilerini daha da sertleştirdi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e sert çıkan Adnan Aybaba, "Beşiktaş'ta iğrenç işler oluyor, pis işler oluyor. Beşiktaş'a yakışmıyor. Yakışmıyorsa başkanda bu işi bırakıp istifa edecek" diyerek masaya vurdu. Adnan Aybaba, ağabeyi eski Beşiktaşlı futbolcu Samet Aybaba ile ilgili konuşurken de "Şerefsizlik mi yapmış, karı mı satmış!" diyerek hiddetlendi. |
izledim kudurmuş resmen nolduysa |
ALtından kalkamayacağı kelimeler sarfetmiş bu konu can yakar |
buna biri bişeyler demiş,saçmala,polemik yarat falan,anca bu kadar olur |
adam kudurmuş ısıracak yer arıyo sakinleştirici iğnesi vurmak lazım..sen nesin ki abin ne olsun kişiliksiz herifler.... |
kişiliksiz herif abisi t.d. olamayınca kudurdu... samet 2 ayda kovuldu çaykurdan bidet.d müz olacaktı... bu adamdan başka şarlatanlık ypan da yok |
Adam icini dökmüs,hakli.100 yüz hakli!! |
dün izledim bi anda parladı,coştu gitti :D |
way beah demek bu adama haklı diyebiliyosunuz ha ne diyim bu da sizin görüşünüz her ne kadar yanlış olsa da... |
bizde böyle başkan varken daha çok arkamızdan ileri-geri (!) yapan olur. |
Ne var ki yaa adam söylediklerinin çoğunda haklı.Fazla sevmem bu adamı ama ara sıra doru şeyler konuşuyor işte.Doru değilmi yani beşiktaş taraftarının kulüpte çok büyük bir rol oynadığı.Başkanları,hocaları,futbolcuları gönderdiği.Hatta bazı futbolcuları,hocaları istemediği için alınmadığı.Bunlar yalanmı yanii!!!Ben programı izledim ilk defa adnan aybabanın görüşlerini beğendim.Yanlış konuşmalarında yerden yere vuruyorsam doru sölediğindede adamı alkışlarım... |
ya bu adam o abisi olacak samet aybaba nın takımımıza t.direktör olarak alınmamasından dolayı kudurmuş..madem çarşı kim diyosun bjk tv de karakartal forum programına gelipte yalakalık yapmazdın taraftara falan tmm mı kişiliksiz herifff.. ya bırakın Allah için bana bu adi herifi savunmayın ya... |
Alıntı:
Besiktas hersey,öbürküler gecici,Besiktas kalici!! Demirören Besiktasi 10 sene geriye atdi,kendi iyi gözüksün diye baskalrini atese atiyor!! Carsi´ya saygim var ama Carci Besiktas degil!! Bu benim fikrim ve baska düsünenlere saygim var!!! Ben Aybabaya hak veriyorum,malesef Besiktasin cevresindeki her kisi Besiktas destek olup güclendirecegine kendilerine pay cikartmaya calisiyorlar!! Forza Besiktas!!! |
hay ben senın sende bjklimisin olm Yazık sizin gibileri bjkli diye ekrana çıkarıyorlar |
adnan aybaba bunları biliyodunda şimdi niye söküyon bu olaylar kaç senedir var.başkan 2 sene önce farklımıydı. |
Alıntı:
|
Çar$ı Hayattır ! |
kesinlikle |
Alıntı:
Burda ben kinseye ne küfür ne hakaret etdim!! Tamam´mi??? |
programdan once bu olayın konuşulduğunu düşünüorum...Birileri herhalde cık farklı bişeler yap flan dedii reyting ugruna bikac sallama yaptı...Ustunde durulcak şeyler deill bencee.. |
Alıntı:
|
ya buadamın yorumları bu forumda olmasın lekeliyo bizi i.ne |
Carsi tribenlerde küfür etmiyormu!! |
Alıntı:
Ben aybabanın yorumuna kızdım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Her maç laflar edenlere Laf yok biz bi kufur edelim bize yükLenin ayıp walla billa. |
Kusura bakmayin,sizde haklisiniz!! Biraz moralim bozuk catacak birini ariyorum herhalde!! Özürdilerim,konuyu kapatalim en iyisi!! |
abicim Burda yapılan hiçbir yorum sana Degildir. tamamı aybabaya edilen laflardır Üstüne alınma lütfen :) |
yaw birileri bu adama dur desin |
ya bu adi herifi kimse durduramıyo ama durduran çıkar elbet sabır sabır...bu dili başına mutlaka bela olacaktır bence yani.... |
Adnan Aybaba doğru laf söylese de birilerinin kuklası olduğu için o herifi asla desteklemem adama şunu söle bunu söle diyolar tvye çıkarıyorlar bir de bjk temsilcisi die ismimizi kullanmazsa mutlu oluruz kişiliksiz herif... |
beşiktaşı gercekten seven biris olsa camiaya zarar verici sözlerle değil daha içten sözlerle eleştiri yapardı. |
Alıntı:
nokta... |
herkes kendını ısne baksın adnan sende canm... |
samet aybabaya laf atmayın attırmam, adamı tanımadan kimse laf atmasın adanana atıyosanız atın laf... uzaktan boş beleş konuşmak kolay!! |
Herzamanki Gibi Haddini Aşmış Çarşı'yı Her Zaman 1 Numara Diye Nitelendirenler İşine Gelmedimi Yerin Dibine Sokuyorlar Sonra Biz Beşiktaşlıyız Çarşı Bizi Sallamaz Cart Curt. Namus Gitttii Aybaba Bide Şeref Sözü Vererek Cevap Veriyor Soruya Abin Gelse Ertuğrul'a Konuştuğunun Yarısını Konuşmazdın Bunlarıda Zaten Abin Gelmedi Diye Konuşuyosun.. Çarşıyıda Samet'i İstemiyoruz Diye Bağırdı Ondan Begenmiyorsun;) İşine Bak IQ'nun Yetmeyeceği İşlere Burnunu Sokma. Senide Pek Kaile Alanın Olduğunu Sanmıyorum. |
gitsinde don alsın oooo biyerine samet aybaba gelse hiç bi problem olmayacaktı ama öle olmayınca yap eleştiriyi eğer gerçek beşiktaşlıysan öle ufak hesaplara girmeyeceksin adnan aybaba şimdiki teknik adama destek vereceksin |
beşiktaşta hoş şeylerin olmadığı kesin ama bu adamda resmen kudurmuş gibi. |
Adnan Aybaba doğru düzgün cümle kurmasını bilmiyor. Beşiktaşlı yazar olarak anılması son derece rahatsız edici. Ben onu kaale bile almıyorum çünkü normal çalışan bir beyni olduğunu düşünmüyorum...Onun olduğu programda onun gibi seviyesizler mevcut. Spor programı değil komedi niyetine izlemek lazım diyecem ama eminim IQ olarak insanı baya bir düşürür... |
Türkiye`de Saat: 16:41 . |