![]() |
ya bu adi herifi kimse durduramıyo ama durduran çıkar elbet sabır sabır...bu dili başına mutlaka bela olacaktır bence yani.... |
Adnan Aybaba doğru laf söylese de birilerinin kuklası olduğu için o herifi asla desteklemem adama şunu söle bunu söle diyolar tvye çıkarıyorlar bir de bjk temsilcisi die ismimizi kullanmazsa mutlu oluruz kişiliksiz herif... |
beşiktaşı gercekten seven biris olsa camiaya zarar verici sözlerle değil daha içten sözlerle eleştiri yapardı. |
Alıntı:
nokta... |
herkes kendını ısne baksın adnan sende canm... |
samet aybabaya laf atmayın attırmam, adamı tanımadan kimse laf atmasın adanana atıyosanız atın laf... uzaktan boş beleş konuşmak kolay!! |
Herzamanki Gibi Haddini Aşmış Çarşı'yı Her Zaman 1 Numara Diye Nitelendirenler İşine Gelmedimi Yerin Dibine Sokuyorlar Sonra Biz Beşiktaşlıyız Çarşı Bizi Sallamaz Cart Curt. Namus Gitttii Aybaba Bide Şeref Sözü Vererek Cevap Veriyor Soruya Abin Gelse Ertuğrul'a Konuştuğunun Yarısını Konuşmazdın Bunlarıda Zaten Abin Gelmedi Diye Konuşuyosun.. Çarşıyıda Samet'i İstemiyoruz Diye Bağırdı Ondan Begenmiyorsun;) İşine Bak IQ'nun Yetmeyeceği İşlere Burnunu Sokma. Senide Pek Kaile Alanın Olduğunu Sanmıyorum. |
gitsinde don alsın oooo biyerine samet aybaba gelse hiç bi problem olmayacaktı ama öle olmayınca yap eleştiriyi eğer gerçek beşiktaşlıysan öle ufak hesaplara girmeyeceksin adnan aybaba şimdiki teknik adama destek vereceksin |
beşiktaşta hoş şeylerin olmadığı kesin ama bu adamda resmen kudurmuş gibi. |
Adnan Aybaba doğru düzgün cümle kurmasını bilmiyor. Beşiktaşlı yazar olarak anılması son derece rahatsız edici. Ben onu kaale bile almıyorum çünkü normal çalışan bir beyni olduğunu düşünmüyorum...Onun olduğu programda onun gibi seviyesizler mevcut. Spor programı değil komedi niyetine izlemek lazım diyecem ama eminim IQ olarak insanı baya bir düşürür... |
| Türkiye`de Saat: 17:14 . |