![]() |
Kalliden Ders Al Ertugrul Hoca Büyük maç öncesi aniden takımın as oyuncu falan demeden ve kimsenin gözünün yaşına bakmadan Lincoln gibi bir cambazı (hakanı saymıyorum o işe yaramaz zaten) oynatmama cesaretini gösterdiği gibi, elindeki kalan artıklardan nasıl takım olunur ,nasıl hucuma çıkılır dersi verdi eğer Ertuğrul hoca anlayabilirse tabii. Bir beşiktaşlı olarak ;Bir takımın Hocası nasıl olunurmuş bize gösterdiğin için sana teşekkür ederim KAlli. ertuğrul hoca; Hala defans ağırlıklı ,hucumu düşünmeyen anlayışla sıradan takımların sıradan hocası gibi davranmaya devam edeceksen biz bir sene kaybederiz, sen ise kariyerini kaybedersin onu bil. Diatta denen adama yer açmak için defans ve takım kurgusunu bozabildiğin için ve hala bu takıma bu kadar geçen boş sürede bir şeyler ekleyemediğin için yazıklar olsun. "iyi göze hoş gelir top oynatacağım yenilirken bile helal olsun bu takıma dedirteceğim " demecininin gerçekleştirmeni hala bekliyoruz. |
gercekten kanıma dokunuyor gucume gidiyor ya |
puff be harbi ya ertugrul hoca yap artık takımını ya bıktık vallaa.......... |
suyu ısındı gbi bi his war içimde... en başta sağlam kafa sağlam hocada bulunur dedik öwdüük sewdik ama bilmiyorum ne ligde bi cacık oluo nede yurdışnda genç kurduğu takıma saygım war ama oynatmıo oyuncuları ynnş taktikler ynlş yerlerde hpsi... |
Bu maçtaki takım tertibi yanlıştı yine |
çok bilenler siz hoca ya gitsin diyosuzuz kim gelecek hadi onu da tahmin edin bu kadar basit deme 3maç kötü oyna kaybet hemen istifa ohh ne kadar kolay ya.walla bravo size işte sizin futbol manteliteniz budur.avrupada teknik direktörler takımlarının başında yıllarca kalıyorlar.ama sizde olsa hemen gönderirsiniz dimi en kolayı bu.gönderin gitsin.bi sürü adam var gelsin biri oda baştan iyi gitsin 2maç kaybetsin onu da gönderin.çok güzel devam edin böle. |
nbtın be saglam hoca senden böle kotu bişi beklemıordum |
Tiganayı öslüyorum bakiyi burağı 1.5 senede 2 türkiye kupası alıp geçen sene fener maçında kaybedilen şampiyonluğu istiyorum Zevksiz heyecansız korkak futbol gücüme gidiyor biz Beşiktaşız neden böle oynuyoruz anlamıyorum |
ya takımda ruh denen bişi kalmamış oysaki nede güzel başlamıştık lige |
Biraz sabır yine felaket tellalığı başlamış. Göndersek ne olacak??? Birazda istikrar olsun ya hemen yollanmasın şu teknik direktörler... Yeter.. |
Türkiye`de Saat: 15:16 . |