![]() |
Kalliden Ders Al Ertugrul Hoca Büyük maç öncesi aniden takımın as oyuncu falan demeden ve kimsenin gözünün yaşına bakmadan Lincoln gibi bir cambazı (hakanı saymıyorum o işe yaramaz zaten) oynatmama cesaretini gösterdiği gibi, elindeki kalan artıklardan nasıl takım olunur ,nasıl hucuma çıkılır dersi verdi eğer Ertuğrul hoca anlayabilirse tabii. Bir beşiktaşlı olarak ;Bir takımın Hocası nasıl olunurmuş bize gösterdiğin için sana teşekkür ederim KAlli. ertuğrul hoca; Hala defans ağırlıklı ,hucumu düşünmeyen anlayışla sıradan takımların sıradan hocası gibi davranmaya devam edeceksen biz bir sene kaybederiz, sen ise kariyerini kaybedersin onu bil. Diatta denen adama yer açmak için defans ve takım kurgusunu bozabildiğin için ve hala bu takıma bu kadar geçen boş sürede bir şeyler ekleyemediğin için yazıklar olsun. "iyi göze hoş gelir top oynatacağım yenilirken bile helal olsun bu takıma dedirteceğim " demecininin gerçekleştirmeni hala bekliyoruz. |
gercekten kanıma dokunuyor gucume gidiyor ya |
puff be harbi ya ertugrul hoca yap artık takımını ya bıktık vallaa.......... |
suyu ısındı gbi bi his war içimde... en başta sağlam kafa sağlam hocada bulunur dedik öwdüük sewdik ama bilmiyorum ne ligde bi cacık oluo nede yurdışnda genç kurduğu takıma saygım war ama oynatmıo oyuncuları ynnş taktikler ynlş yerlerde hpsi... |
Bu maçtaki takım tertibi yanlıştı yine |
çok bilenler siz hoca ya gitsin diyosuzuz kim gelecek hadi onu da tahmin edin bu kadar basit deme 3maç kötü oyna kaybet hemen istifa ohh ne kadar kolay ya.walla bravo size işte sizin futbol manteliteniz budur.avrupada teknik direktörler takımlarının başında yıllarca kalıyorlar.ama sizde olsa hemen gönderirsiniz dimi en kolayı bu.gönderin gitsin.bi sürü adam var gelsin biri oda baştan iyi gitsin 2maç kaybetsin onu da gönderin.çok güzel devam edin böle. |
nbtın be saglam hoca senden böle kotu bişi beklemıordum |
Tiganayı öslüyorum bakiyi burağı 1.5 senede 2 türkiye kupası alıp geçen sene fener maçında kaybedilen şampiyonluğu istiyorum Zevksiz heyecansız korkak futbol gücüme gidiyor biz Beşiktaşız neden böle oynuyoruz anlamıyorum |
ya takımda ruh denen bişi kalmamış oysaki nede güzel başlamıştık lige |
Biraz sabır yine felaket tellalığı başlamış. Göndersek ne olacak??? Birazda istikrar olsun ya hemen yollanmasın şu teknik direktörler... Yeter.. |
Alıntı:
|
Bu sene başarısız olursak çok samimi söylüyorum üzüleceğim Beşiktaş tan ziyade Ertuğrul hoca olacak... |
Defansif Oynuyorsak Onun Bari Hakkını Verelim Bomboştu Orta Saha Sallana Sallana Kalemize Geldi Adamlar.. Hoca Hatalıydı Ama Göndermeyle Olmaz İstikrar Olmadanda Başarı Gelmez Değiş Tokuşla Öyle.. |
del bosgue, çalımbay,tıgana,ertugrul:) e yuh artık...dmek ki sorun hocada değilmiş;) |
:) sorun Sabırda.... Sabır sabır... herşey yoluna girer elbet |
BEN de ne zamandır bunu söylüyorum alternativimiz yok o zaman olay bitmiştir arkadaş göndermek yerine kullanacaksın.tamam hoca başarısız ama gönderilmez şuan hocanın 3maçtır başarısızlık görülüyor ama asıl sorun futbolculardan.ligin başında ki gibi bi dağılım var beşiktaşta o zaman muhteşem oynayan beşiktaş şimdi mi kötü oldu yapmayın arkadaşlar futbolcular o zaman mucadele ediyordu ama şimdi etmiyor vede yeniliyoruz. |
ya ne olursa olsun ben hocamızı destekliyorum 3 maç kaybetti diye yüklenmememk lazım tamam 3 maç kaybetmiş olabilir ama türk futboluna kazandırdığı s. özkan batuhan gibi futbolcular war başka hoca olsaydı onlara şans werirmiydi acaba ? |
Alıntı:
arkadaşlar hocanın da hatası var ama hıgaın geldı yedekte oturuo nonda geldı maç kazandırıyo alınan oyuncu kalıtesı herşyı gösterıo saten ama sabretmekten başka şansms yo hersne gönder yenısı gelsn o hıç olmas. |
higuain nondadan gerçekten çok daha kaliteli ve futbol tekniği çok iyi olan bi oyuncu ertuğrul hocanın onu oynatmamasının sebebini anlamadım iyi bi transfer ama oyuncu kulubede bekledikten sora neye yarar? |
ders alsa iyi olur yoksa porto macinida verirsek ertugrul hocaya yazik olur |
takım aslında cok iyi sadece sistem oturmadı bununda olması için sabırla inatla beklemeliyiz avrupada bakın nasıl başarı geliyor ya çok iyi takım kurarsın hepsi as oyuncu olur yada yılız futbolcu değildir ama hepsi savaşcıdır bizimde savaşcı bir takım yapmamız için tek çare sabırla erturul hocayı desteklememiz lazım özellikle yönetim bu sene şampiyon olamadık hadi hoca değişsin felsefesi yanlış bunu çok denedik olmadı ozaman başta yönetim değişsin yıllardır bir şey yapamadılar ama bunu hiçbir yönetim yapmadı daha neden..? çünkü böyle yaparsa herkes başarısızdı istifa etti der diye gitmezler tek suçlu hocadır heleki bu hoca türk ise hiç gözünün yaşına bakmazlar sevgili yöneticilerimiz artık bi dur deyin birkerede aynaya bakın bakında önce kendinizi gönderin .....! |
yeni transferlerden en ucuzu olan bir tek telloda hırs vargarisini topla bir adam etmiyorlar |
YA 5 SENEDE 5 HOCA DEĞİŞTİREN YANLIŞ TRANSFERLER YAPAN VE KULÜBÜN MALİ YAPISINI YERLERDE SÜRÜNDÜREN DEL BOSQUE DAVASINDA REZİL OLAN VE EN SON TRANSFER YAPAMADIĞI GİBİ HOLOSKOYUDA GS YE KAPTIRAN YÖNETİM DERHAL İSTİFA ETMELİ YERİNE BJK LİLİK DURUŞUNU HER YERDE GÖSTEREBİLEN BİR YÖNETİM GELMELİ AMA BİR AN ÖNCE İSTİFA |
tek kelimeyle rezillik ! |
yönetim istifa et. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sorun ertugrulda degil Adam gibi konusmasını bilmeyen yönetimde,bjkde demirörenden başka tanınan yok ama fener ve cimbomda yönetileri sülalesine kadar tanıyoruz.. olmucak böyle |
kesinlile katılıyorum yıldırım deemirören gitmediği sürece bu takım sürünür |
KOSKOCA BEŞİKTAŞ TAKIMI SABRİSİZ HASAN ŞAŞSIZ HAKAN ŞÜKÜRSÜZ AYHANSIZ LİNCOLNSÜZ GESENİN ÜZERİNE GİDEMEDİ YA UTANDIM BU TAKIMDAN YAZIKLAR OLSUN BİZİ BU HALE SOKANLARA BAŞ SUÇLU DEMİRÖREN DEFOL |
o zaman tamam anladım ben zaten ne zamandır bunu söylüyorum yönetim istifa etmeli. |
GESEYE BORÇLU DİOLAR ADAMLAR TÜRKİYENİN EN İYİ ADAMLARINI KAPTILAR AVRUPADAN ÇOK İYİ TRANSFER YAPTILAR EN SON HOLOSKO SELÇUK UFUK VE ÖZER DE GELECEK SEZON GS DEYMİŞ YÖNETİM NERDE BİZİM ACABA ERTUĞRULDA KULÜBÜN MALİ YAPISINI DÜŞÜNSÜN DİATTA LE HİGUENİ ALSIN HÜSNÜ GÜRELİNİN GELMESİ LAZIM BU TAKIMA ADAMDA KALMADI YURT İÇİNDE ALABİLECEK YURTDIŞINDAKİLER ZATEN Bİ MUALLAK |
Kalliyi Kahraman İlan Etmeye Gerek Yok.. Delgado Formsuz Diye Ertuğrul Hoca Oynatmayınca Neden Hatalı Oluyor O kadar Para Veriyoruz Nasıl Yedek Olur Diyoruzda Kalli Lincoln'u Kadro Dışı Bırakınca Neden Övüyoruz! Ya Bu Sonucun Tersi Olsaydı Kalli Mi Ertuğrul Hocayı Örnek Alacaktı ? Bobo'nun Topu Girse 2-1 Olacaktı Ve Maç Böyle Bitecekti Belkide. Hak Etmediğimiz Bi Galibiyet Olacaktı Ama 3 Puanı Biz Alınca Herşey Unutulacaktı Kalli Yerden Yere Vurulacaktı Bu Maçta Lincoln Kadro Dışı Olur Mu Felan Diye Bırakalım Bu İşleri Beyler Bayanlar.. Hocayı Mı Gönderelim Napalım ? Hep Bunu Yaptık Zaten iyi Olmayan Bi Takımda Daima Hoca MI Tek Sucludur Yıllardır Hoca Göndermedik Mi Hep Aynı Şeyi Denedik Sonuc Nedir Yine Aynı.. Yönetim Gitmeden Bi Yol Olmaz Hakan,Toraman,Kurtuluş,Özkan,Tello,Cisse,Bobo ve Ertuğrul Hoca Haric Alayı Gitsin Be.! |
YA ARKADAŞLAR 23 YAŞINDAYIM BİR TAKIM BİR İNSANA BU KADAR ÇEKTİREBİLİR YA ÖMRÜMÜ YEDİ BU BJK KOCAKAFALI TÜPÇÜ DERHAL DEFOL |
walla bende aynı dertten muzdaripim ama napalım ucacan gitmiyolar işte eylem yapalım bari. |
BİZKACKİSİYİZ DİE BİZ DEMİ SİTE KURSAK NE YA |
Türkiye`de Saat: 19:37 . |