Bayılırım bizim atasözlerine....Gelen gideni aratır.. ne güzel özetlemiş halimizi.
Her ne kadar ilk maçlarında bize saç baş yoldurmuş olsa da, geçen sezonun ikinci yarısıyla birlikte kalitesini ispatlamıştı Runje.
Hakan Arıkan'dan bir cacık olmaz. Hala defansıyla anlaşamayan, toplara çıkmayıp seyreden, karşı karşıya kaldığında dengesiz, yan toplarda bir facia, kısacası ne yaptığını bilmeyen bir kaleci. Deneyimsiz ve korkak. İddia ediyorum, dün Runje o golü yemezdi. Karşı karşıya olduğu pozisyonlarda Runje'nin kollarını örümcek gibi açarak bütün vücuduyla nasıl adamın önüne atladığını bir hatırlayın.
Bu kaleci Beşiktaş'ı daha çok yakacak. Sezon sonunda hatırlasınız bunu yazdığımı.
Yorumlara katılıyorum. Runje'yi göndermek için herşeyi yaptık. Gururlu bir adamdı, seyirci daha sonraları kendisini tribüne çağırsa da gitmedi. Ben olsam, ben de gitmezdim. Sonra da istenmediği yerde durmadı. |