![]() |
Alıntı:
Kapalı kendini doguruyo zaten . Kapalıda sadece 7 kişinin karnı doyuyor Ya digerleri O taraftar ? Çarşı çarşı diosunuzda Bilmiosun O çarşıda cogu sendende Bendende cok İstifa etmesini bekliyor... Fikret orman Serdar bilgili Bunlardan birinin artık gelme vaktidir. |
Alıntı:
|
Daha Kapalı Diyosunuz Kardeşim İstifa Dese Ne Olur Anlamak İstemiyormusunuz Bunlar Temizlenmeden Demirören Yine Seçilir Yine Seçilir Sanki Geçen Dönem Secildiğinde Başarılımıydı da Tekrar Seçtiler ? Çarşının Bağırmasıyla OLmuyor İşte Bu İşler Öyle Kolay Olsa Çarşı Şimdiye 10 Bin Kez Bağırmıştı Çarşıda Haklı Biz Zamanında Bağırdıkta Ne Oldu Diyor.. Bu Fenerbahceliler Seciyor Bizim Başkanımızı Heralde Demirören'i Seçerler ve yine Sececekler Allah Allah... |
için suyu cıktı artık nE olucak ne biticek hiç bilmiyorum .. |
bunlar gibi çok vardır kongre üyesi ama bu haber yalandır bence.çünkü böyle bişey varsa adam böyle poz vermez heralde. |
kardeşim senin başkanın yıllarca beşiktaşımızın şampiyonluklarını gaspetmiş ve en büyük kötülükleri görmüş şaibelerin takımı galatasarayı kendine kardeş ilan ettikten sonra bu resimdeki adamın klübümüzün üyesi olması inanki beni hiçmi hiç şaşırtmadı.bu yönetim olduğu sürece daha çok şeyler duyarız ve görürüz emin olabilirsin. |
İşimize Gelmedi Mi Yalan Kolpa Oluyor Zaten.. Yalan Diyelim Hadi O Zaman Bu Demirören'i Kim Secti Tekrar Gerçek Beşiktaşlılar Mı :) |
harikasın murat cinconları bize kardeş ilan edenler bjkli degildir. 10 yıl önce cincon şampiyonlugu son maçta febeye vermişti Ne çabuk unuttun demirören ? BİZİ SatanI BİZDE SATARIZ ! |
Alıntı:
Söylenilebilecek çok fazla şey yok çok güzel özetlemişsin:).... |
yok abi yaa. bu bence bukadard a olamaz. |
Türkiye`de Saat: 07:22 . |