![]() |
sonuna kadar arkasındayız takımın zaten bizim takımla ilgili problememiz yok ama yönetimdeki kanı bozuk insanların yüzünden sürünüyoruz. |
beşiktaşı seven beşiktaşın başarısızlığındada yanındadır ama başarısını da istemek en doğal hakkıdır.zaten istemezse ozaman o adamın ne olduğu tartışılır. |
Yada bizlerin en başta sevinmek için sevmedik dediğini hatırlatmak için güzel bir yazı....Aynı zamanda bu kadar dayandınızda gelecek vaat eden bir kadro için hiç mi sabrınız yok sorusunu sormada olabilir... |
çok güzel bir yazı.bazı şeyler sözle olmuyor .arkasında durmak lazım.anlayana... |
eet abla sabrımız tastı artık sabır sabır son 3 sezondur takım otursun ii bi takım yarattık dediler hic birsey olmadı yeter ama |
iş artık yönetimde bitiyor, bir yönetim vizyon sahibi olmalı, anlaştığı bir teknik direktörü ve kurduğu kadroya güvenip -şartlar ne olursa olsun- arkasında durabilmelidir, alınan kötü sonuçlar ve yılların birikimi sonucu taraftar ve medya baskısıyla kendilerinde suçu aramayıp teknik adamı göndermekle bu işlerin olmadığını son 5 yıldır açıkça görüyoruz zaten, artık tek çözüm yolu, ya bu başkan ve yönetim kurulu büyük mantalite değişikliği yaşayacak -ki böyle birşey çok mümkün görünmüyor- ya da yeni bir yönetim, aynı teknik adam ve taraftara şu mesaj: biz bu teknik adam ve kadronun arkasındayız, sonunda iyi bir jenerasyon ve kadro yapısı oluşturulacak ve şartlar ne olursa olsun arkalarında durmaya devam edeceğiz, başarı hemen de gelebilir 3 yıl sonra da... taraftar bu mesajdan sonra takımını ister destekler, ister se desteklemez, ama en azından alınan 2-3 yenilgiden sonra takım üzerinde medya ve taraftar baskısı olmaz, aksi halde son 5 yıldır yaşadımız kısır döngü süreceğe benziyor ve artık bu durumdan fena halden sıkıldım... |
bu sadece demogojidir.. işi duygusallıkla kıvırmaktır.. Çaresizliktir.. Sözcükler arkasından Biraz Bişeylere "Karşı" çıkanı etki altına almaktır.. Bu gene birilerine göre Beşiktaşlılıktır.. Bu Gene Beceriksizlikleri Saklayan Gizemli Perdedir.. Bu Yeni BECERİKSİZLİKLERE gebeliktir.. Bu Sadece Koyunlaşmaktır... Gerçekler Karşında Yalnız Kalmama Çabasıdır... Asıl Bu Davayı Davalıktan Çıkarandır... Başarısızlığı Yüreklendirmektir.. Bildiğim Bişey varsa... Hergün Yenilsende Demek Beşiktaşlılık Değildir... SaygıLarımLa x_dream |
burda ancak bıdı bıdı yapıyoruz arkadaşlar hakan da yeniyomuşuz gibi hareket etmesin o zaman adam topu oyuna sokana kadar futbolcular oyundan soguyor bence amannn beşiktaş hersene aynı değilmi yine hüsran yine göz yaşı...SAĞLAM gider ÇÜRÜK gelir takımı revize eder ondan sonra yine aynı muhabbetler genç takım yok şöyle yok böyle bilmem ne işte boşverin gitsinn amannnn |
Bu takımın taraftarıda bu zihniyete sahip olursa hiçbirşey değişmez zaten aynı gider..Sürekli sabırdan bahsediyoruz sabrediyoruz diyoruz ama iki hafta üst üste yenilince çıtırdamaya, küfretmeye başlıyor herkes. Burda kesinlikle yönetimi savunan bir yanım yok. Yönetim kötü, gitmesini bende çok istiyorum ama şu var yönetimin de sürekli teknik direktör değiştirmesinin bir sebebide taraftarın başarı beklentisidir... Sabırlı olalım ki istikrar olsun. Bu takım da kabullenmeyenler olsada çok yetenekli futbolcular var. 5 senemiz gitmiş varsın 1 senemiz daha gitsin ama takım iyice otursun ondan sonra başarı zaten gelecektir. Ama istikrara inanmayıp yine sesler çıkmaya başlarsa kimse birşey beklemesin bu tkaımdan... |
Elbette Takim Butun Besiktaslilarin yensede yenilsede ama yendigi zaman sevinmek ne kadar hakkiysa yenildigi zamanda elestirmek hakki Elbette 1,2 maca gore gonderin bu oyunculari gonderin bu hocayi demek dogru degil ama onalrinda kendine ceki duzen verip ona gore oynamali ve oynatmali yenilince ne olacak canim sende haftaya yener demek vurdum duymazliktan ote bir sey degildir yenilgiye kilif bulup hatalari hakemlere yada bir iki oyuncuya yikmak demek kendini teselli etmekten ote bir sey degildir oyle yaparak oyuncular odullendirlmis olmuyormu Hani eskilerin bir sozu vardir Gorunen Koy Kilavuz istemez diye Anlayan Anladi anlamayanlara anlayanlar anlatsin |
Türkiye`de Saat: 23:49 . |