kartalim_ | 06-10-2007 19:35 | Alıntı: northwest_eagle´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 451632)
uyanık ol.cebinden vermedi.hepsi borç diye kendine peşkeş çekti kulübü.ne veriyo 1 kuruşu bjk ye geçmişmi?aldığı onca futbolcunun acaba değeri gerçekmi?örnekmi fb nin 300 bin dolar verdiği ali güneşe 800 bin dolar verdiler(hesapta)tayfun m.dogan ailton youla bunlar benim bildiklerim daha neler transfer edildi.bu adam dediğiniz mongol bu dalaverelerden sonra bide egosu uğruna (delboşke) kulübü 5 milyon eu zarara uğrattı.
sen belki bilmiyosun bari buralarda başkalarına maval okuma | Ben herşeyin farkındayım merak etme...Ama bakıyorumda oraya bazı transferler yazmışsın,atıp tutmuşsun.Birşey soracam ailton türkiyeye geldiğinde millet neler diyordu.Beşiktaşlısı eziklisi cinconlusu.Adam türkiyede enaz 30 gol atar,gol kralı olur,cordoba onu asistleriyle gol kralı falan yapar laflarını söyleyen bizler deği,lmiyiz.Demiröreni alkışlayan bizler değilmiyiz.Şimdi demeyin bana ailton iyi değildi zaten diye.Adam almanyada gol kralı olmuş,yılın futbolcusu seçilmişti.Ama bakıyorum adam fos çıkınca sallamaya başlıyonuz yok demirörenin verdiği paralara yazık falan diye.Bunları sonucu gördükten sonra söylemek kolay önemli olan bunları önceden görebilmek.Bi başka örnek kleberson.Adam geldiğinde kimsenin lafı yoktu, herkes çok büyük iş başardı yönetim diyorlardı.Ama o da top oynamayınca yine demirörene patladı.Örnekleri veriyonuz bare doru verin.Bunları olumsuz bir sonuçtan sonra söylemek çok kolay önemli olan bunları önceden kestirebilmek...Kestirdik mi hayır...Eee ozaman. |