![]() |
S.Kurtuluş:Aldığım parayı hak etmiyorum Aldığım parayı hak etmiyorum Beşiktaş’ın genç yıldızı Serdar Kurtuluş değişik bir üzüntü yaşıyor Siyah-beyazlıların çalışkan oyuncusu aldığı parayı hak ettiğini düşünmediğini belirtti. Ancak çok çalıştığını söyleyen Kurtuluş "İleride oynayacağım futbolla taraftarın göz bebeği olacağım. O zaman da aldığım parayı fazlasıyla hak edeceğim" şeklinde konuştu. |
bu haber doğruda olsa yalanda olsa bu cocuk gerçekten cok efendi ve dürüst bize yakışıyor inş bozmaz kendini ielrde bize yakışıyor |
sana inanıyor ve guveniyoruz serdar...Beşiktaşımın sana ve senin gibi oyunculara ihtiyacı var...Yaptıgı acıklama gercekten yurekli oyuncuların yapabileceği tipte bir acıklama...Helal olsunn... |
Valla helal olsun serdara.Bide bunu demeyenler utansın.1.5-1.750 milyon euroları alanlar paralarını hakediyorlarmı bi baksınlar bakalım.Ama nerdeee...Paralarını alıp yatarlar anca. |
hemsehrim doru demiştir.harika fubolcu efendi dürüst.beni inşallah yanıltmaz.bazıları gibi karaktersiz olmaz |
aferin dogru söze diecek bişe yok |
Alıntı:
|
bilinçli futbolcu |
bence hepsi çok fazla alıo..kıskanıorum:D |
bu haketmiyosa ibrahim üzülmez intihar etsin bence http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gif |
Türkiye`de Saat: 13:03 . |