![]() |
beşiktaşımızı taraftarımızı tebrik ediyorum.. gönül isterdiki bütün taraftarlaımız bu coşkuyu stadda yaşaya bilselerdi.... |
video olarak taraftar görüntüleri yokmu arkadaşlar siteye verseniz yada link falan |
beşiktaşlı oldugum için bir kez daha gururlandım. Sürekli didişdiğimiz fenerli kankam bile kabul etti... DÜNYANIN EN COŞKULU TARAFTARI OLDUĞUMUZU Ki bunu ona işkence etseniz kabul etmezdi... Dun gece de emeği geçen herkesten allh razı olsun.... Mükkemmeldi |
İyi ki Beşiktaşlı doğmuşum..! Şampiyonluklar , galibiyetler bir yana.. en azından dünyanın bir numaralı taraftar grubunun bir parçasıyım.. Bu arada şehitlere gösterilen içten saygı ve sevgi gözlerimi doldurdu. Ekran başında, bir yandan ailece ağladık öte yandan ise büyük onur duyduk.. Hepimiz Mustafa Kemaliz. değil üçbeş çapulcu aleme yeteriz..!!!! |
İşte Atatürk'ün takımı bu. |
çıldırt bizi delirt bizi kartalıııımmm bu stadı başlarına yıkalııımmm çıldırttın delirttin bizi kartalım.bizde dediğimizi yapmadıkmı.... |
İnönü harika, taraftar harika, oyun harika, Beşiktaş harika, skor harika... :):) |
evet dünkü maç bi harikaydı.bende orda olmak istedim.Türk Bayrağı,pankartlar,tezahuratlar muhteşemdii ve en önemlisi liverpoolu İNÖNÜYE gömdük :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:56 . |