![]() |
Başlık yanlış. Daha doğrusu. Beşiktaş'ın şampiyon olmaması için herşey yapılıyor. |
bu kadar da olmaz her hafta penaltılarla maç çeviriyolar..ben söylediklerinin noktasına virgülüne kadar herşeyine katlıyorum...(konuyu açan arkadaş) |
Alıntı:
benim düşüncem bu fb kesinlikle sene sonuna adar bu işi götüremecek iki şamp. adayı var doğal olarak bizi yok etmek istiyorlar |
FB'nin masabaşı gücü sadece bize yetiyor.GS karşısında oldumu FB resmen muma dönüyor sadece ağlıyor.GS'nin lobi gücüne karşı koyamıyor. |
PENALTISARAY herhafta olaylı mac kazanıyolar. kesınlıkle katılıyorum arkadaslar.bızımde olan gollerımızı vermıyolar buz gıbı goller .. |
kardeş klup değil kalleş klup bu gs ben unutmadım 8-0 rı 4 sene üstste hakmelerle aldıkları şampiyonlukları ama tek büyük var oda beşiktaş liverpoll maçınca gördük bunu buda kapak olsun onlara |
GS Dünde Ofsayttan Bir Golle 1 puan kazandı. Maçtan sonra G.antep bşkanının açıklamalarını dinlediyseniz yazdıklarımı daha iyi anlayabilirsiniz |
gerekten oyle yaa adamlar bal gibi ofyatttan gol attılar ve halen seviniyorlar masa başında bitmiş gerçekten artık herşey gun yüzüne çıkıyor |
Ulan Fenerbahçe neredesin? Hadi biri çıksın Galatasaray ofsayttan gol attı desin.Yemedi dimi? |
ve son olarak antep maçı antepin penaltısı verilmedi dakika 90 da göz göre göre ofsayt olan golü verdiler. helal olsun federasyona kimseyi iplemiyor göstere göstere istediğini yapıyor |
bu lig icin fazla serefliyiz...... |
Alıntı:
|
galatasaray federasyonu ele gecirmis kesin sampiyon olurlar zaten hic bir zaman serefi ile oynayip hakkiylka kaznmiolar maclari uyuz ediolar adami yaw |
ts-gs maçnıa selçuk dereliyi vermişler federasyon hiç boş durmuyor! |
gs ın şampiyon olması ve fb le çekişmesi isteniyor ilerleyen haftalarda daha somut hakem hataları görülecektir. |
yazdıklaarında haklı çıkmışsın zorla gsyi şampiyon yaptılar |
katılıom kardeşim ya herseyi gecelim 2 fener macında hakem hatası omsa suan lider ve 2 hafta önceden sampiyonduk |
walla kimi yapmak istediklerini bilmiyorum ama bildiğim birşey var ki yarışta başbaşa bırakıldılar.gs olmasa fb olacak.aynı topun laciverti... 105yıllık kulubün önünü kesmeye cesaret edenlerin sivası şampiyon yapmayacaklarıysa kesin birşey zaten |
onu bunu bilmemede biz katledildik safdışı bırakıldık gs mi olur fb mi olur ama alsınlar şampiyonluklarınıa sevinsinler böğürsünler allahta belalarını versin |
arkadaşlar Allah aşkına önümüze bakalım vay şu şöle olmasaydı böyle olurdu. takıma bakın Allah aşkına iki ileri bir geri. kimse mazeret aramasın arkadaşlar. sorarım size bu adamlar sezon boyunca kaç maçta adam gibi top oynadılar. çıksınlar ölümüne top oynasınlar. |
dikkat ettiyseniz son haftalarda bariz hakem hataları yok ve dananın kuyruğu bu hafta kopuyor. Bana göre bu hafta sonu ve gelecek hafta korkunç hakem hataları ile karşılaşacağız öncelikle kesinlikle gs yi şampiyon yapacaklar ve bunun için sivası bu hafta sonu kurban edecekler. Son hafta ise sivas yine yenilecek yani şamp.ligine gs,fb uefaya biz totoya sivas gidecek |
su gs bu haliyle sampiyon oluyor ya baska diyecek birseyim yok |
Türkiye`de Saat: 22:13 . |