![]() |
Gs Şampiyon yapılmaya çalışılıyor!!!!!!!! Böyle bir görüşüm var . Sizlerinde fikirlerini almak istiyorum. Tabiki bu bir his değil.Geride bıraktığımız 10 haftada iyice emin olduğum birşey.Nasıl mı... Bu güne kadar görüldükü bu sene şamp. en güçlü iki adayı var biz ve gs Bu güne kadar bize yapılanlara bakalım Ankara maçında verilmeyen nizami golümüz Kayseri maçında büyük bir hakem yanlışı olmasada verilmeyen kornerler raikp takımın zaman geçirmesine rağmen uyarı bile yapmamak(kornerden gol bulabilen bir takımız belki o kornerlerden biri verilseydi kazanacaktık bunu kim kanıtlayabilir ki) Galatasaray maçında aldığımız haksız mağlubiyet Denizli maçında (kazandık ama !) dayak yememize göz yumulması (tello ve nobreye yapılanlar) Gençlerbirliği maçında(kazanmamıza rağmen!) kalecilerinin topu dışarda elle tutması ve henüz maçın başıken g.birliğinin 10 kişi kalması gerektiği Ts maçında haksız yere Rüştü'ye verilen kırmızı kart Şimdi Gs'ye yapılanlara bakalım Ç.rize maçında dk. 65 te maç 1-0 gs önde iken rizeye verilmeyen penaltı(bu penaltı verilmedikten sonra maç döndü 4-0 a ulaştı ama verilse 1-1 olacaktı ve 25 dk. kalmıştı) V.Manisa da hakan şükür rövaşata atmaya çalışırken düştü diye verilen penaltı(maç 2-2 bitti ve erman ve ahet çakar penaltıyı komik olarak nitelendirdi) Bizden aldıkları 3 puan Ve Denizli maçında son dakikada kullandıkları penaltı Belki bazı insanlar ama onlar iyi oynadılar zaten diyebilir iyi oynamak önemli değil sonuç önemli . İyi oynamaya göre puan verilecekse gol niye atılıyor o zaman.İyi oyna veya kötü oyna.Önemli olan golü bulmak.Bulamıyorsan beraberliğe veya mağlubiyete razı olacaksın. |
Evet katılıyorum bende.Federasyon sezon başladığından beri rengini,tarafını belli etti bence.Kallinin çok büyük şansı var valla.Acemi şansı dicem ama onada çok büyük haksızlık olacak.73 yaşında kurt bir hoca sonuçta.Hem hoca şansı hemde hakemlerin yardımlarıyla gs şuanda liderlik koltuğunda bence.Ama biz hata yapmasaydık bugün bizdik o koltukda.Hemde hakemlere rağmen... |
hakemleride yensek bile birşey değişmiyor ki nasıl olsa rakibimizde öyle yada böyle kazanıyor |
evet yaa çok doğru ben dün denizli maçını serederken evde iannırmısınız sinirden patlıcaktım gsnin penaltı pozisyonuna bu kadar mı kolay olur yaa bize yapılanlardan sonra bu kadar kolay penlatı verilmeye gerçekten katlanamıyorum ama elbet hakeden bu sezen şampiyon olacak güçlüü büyük tyaraftarımızla bunu herkes görecek (yeterki takımımıza güvenelim en kötü günlerimizde bilee )teşekkürler bu konuyu açan arkadaşıma BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN |
Alıntı:
|
kesinlikle katılıyorum gs şampiyon yapılmak isteniyor böyle penaltımı olur ya son dakikada hiç bişi yok iken |
once dewlet yardımı ile seyrantepeyi aldılar şimdi hakemlerle sampiypn olmaya calısıyorlar ama olmaz kimse engelleyemez yeter |
bu ne ya 10 maçta 8 penaltı büyük istikrar vallaha |
bazen gs ile kardeş kulüp olduğumuzu söyleyenleri duyuyorum buna sadece gülüyorum bunu söyleyenler 8-0 olayını ne çabuk unuttunuz acaba.8-0 dada gs nin başında kalli vardı inşallah tarih tekerrür etmez! |
yorumlarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar ... |
haklısınız abilerim gs olmasında şampiyon kim olursa olsun kardeş takım diyolar ama benim oldu biteli kanım ısınmadı galatasaraya hakemlerde doğru dürüst maç yönetseler daha iyi olur bişey sorcam haksız yere çalınan penaltı ama tam net bir görüş alanında çalınan penaltı kul hakkına girermi? |
Acaba diyorum derin devlet gs'li mi? Niye diyeceksiniz?Baksanıza adamların en zor dönemlerinde birileri tarafından yardım ediliyor.Eğer gs'nin o penaltısı penaltıysa her maçta en az 3 tane hakemlerin penaltı vermeleri lazım.Suçlulardn biride bizim başkan.Çok konuşuyor ve BOŞ konuşuyor. |
Geçen sene gs fb maçından dolayı 5 maç seyircisiz maç cezası aldı peki sonuç. hiç puan kaybetmediler üstüne üstlük şuana kadar 10 maç oynandıysa gs 8 inde penaltı verildi ya bizim hakemlerimiz de bişey var yada bu işte bişeyler olduğu kesin. gs ye resmen ödül veriliyor keşke bizde 10 maç ceza alsakta böyle kıyak geçseler yoooookkk olmaz çünkü biz BEŞİKTAŞ'ız herkeze yaparlar bize yapmazlar dimi ?? |
Alıntı:
|
ewt gs yi hakemler şampiyon yapmaya çalışıyor en son örneği dün akşam gs maçında 90. dakikada verilen penaltı haksız yere verildi! |
hadi yha öylemi yapmayın arkadaslar yha sanki bz maclarmızı kazanıyoruzda gs hakkında konusuyoruz önce maclarımızı almamız lazım |
Alıntı:
|
her maç penaltı veriyorlar..! Ben sezon başladığında kendimce tespitimi öne sürmüştüm. Gs nin ilk maçına baktığımda hakemlerin onlara olan tutumundan dediğim tek söz şuydu: Bu Sene Şampiyon belli, 2. kim olacak acaba demiştim ve dediğimde kaç haftadır ıspatlanıyor sanki..! Yazıklar olsun Federasyona...! |
$erefsiz HakemLer Be$ikta$tan Ne İster ..? |
Alıntı:
|
evet ya bu ne nonda penalti atmaktan gol krali olacak bu sene ...hepsi serefsiz hepsi ama biz saibeli sampiyonluk istemiyoruz bizim hakkimizi yemesinler yeter... |
Alıntı:
|
benim de kafamdan geçenler buydu. hatta aynı yazıyı yazmaya düşünüyordum.güzel yorumlamışsın.sadece penaltı değil oyuncularımız sert oyunla duruduruluyorlar.gs veya fb de aynı oyun oynanınca faul veriliyor sarı kırmızı havalarda uçuşuyor. sırf bu yüzden şamp. ümidimi kesmek üzereyim.hakemler işlerine geldikleri gibi yorum yapıyor.yorumcularda buna çanak tutup onlara destek oluyor. |
Alıntı:
|
dakika 55-56 olması lazım tahammül edemedim maçı seyretmeyi bıraktım bizim şampiyon adayı bile olmamız rahatsızlık veriyo çekin ellerinizi artık üzerimizden |
Birde tv yorumcularını dinlerken en sinir olduğum nokta tamam galatasarayın kazandığı penaltı penaltı değildi ama gs maç kazanmayı haketmişti... bu ne saçmalık anlamıyorum haketmekle mi puan kazanılıyor sonuçta dk. 90 dı maç bitiyordu iyi oynadılar aman berabere kalmasınlar diye mi penaltı veriliyor |
Adam gibi top oynarsak bişey olmaz. |
merhaba ben forumda yeniyim hepinize selamlar |
merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim hepinize selamlar:wavey: |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar biz zaten hep hakemlerden çekmiyormutuz ne dertleri var bizimle bilemiyorum ama hakemler ne kadar da bize karşı olsa bu sene şampiyon olcaz |
Alıntı:
|
ewet ama sadece yapılmaya çalışıyo ama bjk kesin şampiyon artık şampiyonluk görmek istiyoruz bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır |
Adnan Sezgin şampiyonlukta beşiktaşı rakip görmüyormuş.Sene sonunda gülen iyi gülecek adnan efendi |
Iyi yazmissin ama KONYASPOR macini unutmussun daha macin ilk yarisinin ortasinda KONYASPOR u haksiz bir kirmizi kartla 10 kisi birakmasi hakemin resmen sacmalikti. Söyle bir bakarsak GS nin bizim en az 4 puan gerimizde olmasi gerekirken su an 3 puan önümüzdeler ve bu sacma sapan FEDERASYON herzaman oldugu gibi yine bizim 1 yilimiza mal olacak. Bizim BASKANin akrabasi olmasi hep bizim aleyhimize kullanildi zaten ve benim Iddiam bu HALUK ULUSOY un son yili oldugu icin gider ayak yine GS ye bir sampiyonluk hediye ederek gidecek. Kimse kusura bakmasin ama ben simdiye kadar gecen süre zarfinda anladim ki biz bu sene sampiyon olamayacagiz.. KARDES KULÜP diyenlere gelince biz her ne kadar su siralar GS ye daha yakin dursak ta gecmiste en cok bizim hakkimizi yiyen takimin GS oldugunu hepimiz biliyoruz. |
Gs yın haksız aldığı puanları düş. Derbideki 2-1 lik maçtaki GS nin 2 golünü düş. Biizim hakemlerden ötürü yitirdiğimiz puanları üstüne ekle en az 10 puan önde şu an liderdik..! UTANSIN şereefsizler |
hakemler bize karsı ya hadi onlara verdikleri neysede bize hakkımızı versinler ya penaltılar goller kırmızı kartlar hep bize karsı olmaz ki ya... |
Alıntı:
|
yarınki maç hakem hataları yüzünden berabere biterse iyicene kendilerini belli edecekler |
tiyatro oynanmaya devam ediliyor |
Türkiye`de Saat: 18:43 . |