![]() |
evet ya bu ne nonda penalti atmaktan gol krali olacak bu sene ...hepsi serefsiz hepsi ama biz saibeli sampiyonluk istemiyoruz bizim hakkimizi yemesinler yeter... |
Alıntı:
|
benim de kafamdan geçenler buydu. hatta aynı yazıyı yazmaya düşünüyordum.güzel yorumlamışsın.sadece penaltı değil oyuncularımız sert oyunla duruduruluyorlar.gs veya fb de aynı oyun oynanınca faul veriliyor sarı kırmızı havalarda uçuşuyor. sırf bu yüzden şamp. ümidimi kesmek üzereyim.hakemler işlerine geldikleri gibi yorum yapıyor.yorumcularda buna çanak tutup onlara destek oluyor. |
Alıntı:
|
dakika 55-56 olması lazım tahammül edemedim maçı seyretmeyi bıraktım bizim şampiyon adayı bile olmamız rahatsızlık veriyo çekin ellerinizi artık üzerimizden |
Birde tv yorumcularını dinlerken en sinir olduğum nokta tamam galatasarayın kazandığı penaltı penaltı değildi ama gs maç kazanmayı haketmişti... bu ne saçmalık anlamıyorum haketmekle mi puan kazanılıyor sonuçta dk. 90 dı maç bitiyordu iyi oynadılar aman berabere kalmasınlar diye mi penaltı veriliyor |
Adam gibi top oynarsak bişey olmaz. |
merhaba ben forumda yeniyim hepinize selamlar |
merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim hepinize selamlar:wavey: |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:41 . |