![]() |
Başlık yanlış. Daha doğrusu. Beşiktaş'ın şampiyon olmaması için herşey yapılıyor. |
bu kadar da olmaz her hafta penaltılarla maç çeviriyolar..ben söylediklerinin noktasına virgülüne kadar herşeyine katlıyorum...(konuyu açan arkadaş) |
Alıntı:
benim düşüncem bu fb kesinlikle sene sonuna adar bu işi götüremecek iki şamp. adayı var doğal olarak bizi yok etmek istiyorlar |
FB'nin masabaşı gücü sadece bize yetiyor.GS karşısında oldumu FB resmen muma dönüyor sadece ağlıyor.GS'nin lobi gücüne karşı koyamıyor. |
PENALTISARAY herhafta olaylı mac kazanıyolar. kesınlıkle katılıyorum arkadaslar.bızımde olan gollerımızı vermıyolar buz gıbı goller .. |
kardeş klup değil kalleş klup bu gs ben unutmadım 8-0 rı 4 sene üstste hakmelerle aldıkları şampiyonlukları ama tek büyük var oda beşiktaş liverpoll maçınca gördük bunu buda kapak olsun onlara |
GS Dünde Ofsayttan Bir Golle 1 puan kazandı. Maçtan sonra G.antep bşkanının açıklamalarını dinlediyseniz yazdıklarımı daha iyi anlayabilirsiniz |
gerekten oyle yaa adamlar bal gibi ofyatttan gol attılar ve halen seviniyorlar masa başında bitmiş gerçekten artık herşey gun yüzüne çıkıyor |
Ulan Fenerbahçe neredesin? Hadi biri çıksın Galatasaray ofsayttan gol attı desin.Yemedi dimi? |
ve son olarak antep maçı antepin penaltısı verilmedi dakika 90 da göz göre göre ofsayt olan golü verdiler. helal olsun federasyona kimseyi iplemiyor göstere göstere istediğini yapıyor |
Türkiye`de Saat: 15:43 . |