![]() |
sinan enginde acıkladı zaten bencede paf takımla cıkalım |
emek hirsizlari bayram ediyor bu aksam. sonuna kadar psv´nin yanindayim bu hafta. |
yönetimin bu güne kadar verdiği en iyi karar |
Ne paf takımı yahu. İnönü'ye gelen hakemi anırtacaksın. Sahaya çıkarken altına ettirecekesin o kadar. Ligden çekilmek de neyin nesi. Beşiktaş yönetim kurulu çıkacak tüm hakem camiasını EZECEK. Hakemlerin de alayının da .......... |
umarım kararın arkasında dururlar. 1-2 maç sonra geri adım atmazlar. |
ya gecen sene ezikler böyle açıklama yaptı die bizim yönetim eleştiriyordu şimdi aynı açıklamayı bizimkiler yaptı hayırlıs olsun suanda 4-5 puan önde liderdik adil bir ligde |
haftaya inönü full çekecek beyler dimdik duruşumuzu göstereceğiz ele güne |
Alıntı:
|
2003-2004 sezonunun 2. yarısından itibaren süregelen bu hakem hataları çok canımızı yakmıştır...hele hele bu sezon daha ligin 10. haftasında bu isyan ettirecek dereceye getiren .... hakemler.bende paf takımıyla çıkma taraftarıyım...artık bişeyler yapılması lazım...başkan artık ya yapacağını yapmalı ya da başkanlığı bırakmalı...ya yumruğunu vuracak ya da gidecek...bu hakemlerle bu lig bitmez...zamanında açtığımız bir pankart geliyor aklıma "parasını verelim collina'yı getirelim" artık yeter... |
işşşallah boyle dwm edip paf takımlar cıkarlar maca helal olsun |
PAF TAKIM DOĞRU KARAR... |
BU HAKEMLERLE NEREYE KADAR...ANKARASPOR MACI ONDAN SONRA HAKSIZ KIRMIZI KART TS MACINDA..YAZIKLAR OLSUN YAA..BEN HIC BISEY DEMIYORUM |
febe nin her zmnki oyunları maçı maçtan önce kazanmışlardı zaten paf kararını destekliyorum.. |
Herşeyden önce şunu belirtelim hani Sinan Engin demişti biz yumruğumuzu vurursak Federasyon, Mhk altında kalır diye işte tam zamanı ya şimdi radikal karar vermek lazım yada bundan sonraki kararlardada hep aynı seneryoya mahkum ediliriz. Gerekirse bu yılda şampiyonluk gitsin ama gelecek yılları kurtaralım... |
Aslında olsa çok iyi olur.Nede olsa istediğin kadar yıldızlarla oyna,çok iyi oyna hakemler istediği takımı kazandırır.Hakemleri yenmek eskilerde kaldı artık...Onun için sonumuzun ne olduğunu bildikten sonra paflarla oynanmasının sakıncası yok... |
tamamen doğru ve geç alınmıº bi karar... ;) |
abi bole hakem mi olur resmen maçı sattı |
yeter artık yaaa yeterrr.[/b] |
bunu bi faydası olacagını sanmıyorum aksine cıkıp ruhumuzla şavaşmalıyız |
KARDEŞİM LİGDEN ÇEKİLİRSEK BATARIZ ONUN İÇİN OO OLAMAZ AMA PAF TAKIMLA ÇIKMAK UYGUN OYUNCU PARALARI BATIRI BİZİİ |
bu ne yaa bu kadarda olmaz YETER ARTIKK |
iyiii once ankara simdi de fener yaaa turkiyede hakem var mi ? en iyi hakem kim ? bence yok |
fener -BEŞİKTAŞ derbisini izlemeden önce arsenal - manchester united maçını izledim ve size yemn ederim futbola doydum diyebilirim...bizim oynadığımızın futbol olduguna inanmıyorum şahsen... bizim işler böyle masa başında devam ediyo...bizim alnımızın teriyle 2 yıldımızı var onların namussuzluk yaparak aldıkları 3 yıldız var ... yazıklar olsun ..ismet arzuman kaç paraya satıldı acaba.. |
hakemin yaptığı iğrenç birşey....şiddetle kınıyorum....ama bardağın bi de dolu tarafı var ....bence bu daha iyi oldu paf takıma inşallah sabrederler ve en az 2 seneye bu takım süper bi takım olur düşünsenize her futbolcu beşiktaşlılıkla büyümüş beşiktaş sevgisdini beşiktaş ruhunu yaşamış..sahaya herşeyini veriyo.....böyle bir takım avrupayı bile sallar....inşallah ertuğrula ve futbolculara sabrederler..... |
yurt dışından hakem versinler bizim maçlarımıza uefa ya başvursak olmazmı |
evet ya YETER artik tüm hakkem camiasinin tüm eziklerin hepsini anasini s..... hepsi o... cocuklari sinan bile dedi mac basladi toreman ve cisse ye sari kart ellerini kollarini bagladi hakem belliydi maci katledecegi eziklerin her düsmesine faul bizimkilere gelince düdük falan yok ismet arzuman yavsagi türkiyesde olsam seni arar bulur bacaklarina iki kursun sikardim yavsak oglu yavsak allah acisini en yakin zamanda cikarsin aldigin paralar bogazind dügümlenip kalir INsallah serefsizler toplulugu MHK TFF ezikler köpekler inanin agladim mactan sonra yaaaaa nedir bizim cektiklerimiz hep hatalar bizemi oluyor rakipler 90 dakika uyduruk penaltilar bizim nizami goller verilmiyor bu ne yaaaa eger takimi cekmezlerse ligden bizim yönetimde o serefsilerdendir |
hakkımızı yiyenlere hakkımız haram olsun . kamuoyuda bizi haklı görüyor hakemin ve federasyonunun artık pek desteği kalmadı kamuoyununda sessiz kalmayıp gerekli tepkiyi vermesini umuyoruz |
valla dicek söz bulamıyorum artık...! çok söz sölerimde boşver gitsin..! |
haksizliga ugramazsak bizim ustumuzdeki sivasi paf takimla bile yeneriz |
ya bence paf takimi hikaye. cekilelim gitisn arkadas. maymuna cevirecekler bizi. olmaz ama ya sivas bizim paftaki genclere 7-8 tane atarsa ne olacak? bundan zevkmi alacagiz. haluk ulusoyun düsündügü s****den asaga kasimpasa. hatta onun bu isine gelir bizim paf takimiyla cikmamiz. ama ligden cekilirsek bu dünya capinda yanki uyandirir ve bütün dikkatleri ve simsekleri haluk ulusoy ve palyancolarinin üstüne toplar. birde affan kececiye bir sözüm var. sözde besiktasi temsilen tff´de oturuyor. ama adam tam bir besiktas düsmani. ve sürekli yadirgadigim adam her macta azizenin yaninda oturuyor, envayi cesit hakaret dinliyor ve gikini cikartmiyor. ben bu adamin besiktasta yöneticilik yaptigina inanamiyorum. yaziklar olsun.... |
arkadaşlar bu seferde küme düşme tehlikesi var |
ARKADAŞLAR VALLA BEN SİNAN ENGINE GUVENIYORUM HİÇKİMSE KUSURA BAKMASIN AMA NE HOCA YA NE DE BAŞKANA GÜVENİYORUM HAKEMLERİ HİÇ SAYMIYORUM BİLE... YETER ULAN!!!!!!!! |
kendimizi savunma noktamız maçlara paf takım oyuncularıyla çıkmak mı, getirisi olmaz, götürüsü olur, bu çarpıklaşmış futbol!!! ortamında işe yarar bir çözüm yolu olmaz, daha akıllı ve zeka kokan söylemlerle haklılığımızı dile getirebilirdik ama o anlayışta bir başkan ve yönetime ne yazık ki sahip değiliz, "ismet arzuman ve affan keçeci istifa etmediği sürece maçlara paf takımla çıkacağız" demek neyin savunması, nasıl bir hak arama metodudur anlayamıyorum, zaten en fazla 1 veya 2 yıl daha hakemlik yapacağını açıklamıştı ismet arzuman, yarın bırakır sorun olmaz, affan keçeci dediğiniz adamın çapı nedir, bu mu hak arama metodumuz, bu hafta sivas'a yeniliriz, haftaya herşey unutulmuş şekilde maçlara normal olarak devam ederiz, üstüne de gerilmiş teknik adam ve oyuncular kalarak, 100. yılımızdaki sinir harbine girerek,bunun getirisi kime, bumu hak aram yolumuz, takım da iyiye giderken, delgado o eleştirilerin aksine nasıl bir cambaz olduğunu gösterirken, serdar özkan her geçen gün gelişirken, bobo klasını gösterirken, yazık, yıllardır hakemlerden yana şansımızın olmadığının farkındayım ama üstüne yönetimsel harikalar!!! kaymak oluyor... |
Alıntı:
Kardeşim iyi güzel söylüyorsunda ne yapsın yönetim ozaman.Onu yapsa kabahat bunu yapsa kabahat.Ne desinler yanii maç sonunda yine hakemler yüzünden 3 puanımız çalındı.Ama biz mücadelemize yinede devam edeceğiz.Bunumu desin yani...Yada federasyonu istifaya davet mi etsin?Ama bu federasyon okadar gurursuz okadar serefsizki istifa etmez o koltuğu bırakmaz.Bu federasyon bir maçın kararını 1 ayda belirleyen bir federasyon...Öyle bir federasyonun böyle bir ligi içerisindeyiz.Bir öneriniz nedir acaba?Ne yapmak lazım.Sonuna kadar savaşmakmı?Bir insan sonunun ne olacağını bile bile savaşır mı,mücadele eder mi Allahaşkına??? |
Alıntı:
|
inşallah tükürdümüzü yalamayız ... bide paf takımla çıkmayalım rezil oluruz diyen arkadaşlar var A takımla çıkarak vezirmi olacacağız bu saatten sonra zaten ipimizi kesmişler belli oynasak oolur oynamasak ne olur ş.ligine hangi takımların gideceği belli oldu türkiye kupasını final oynasak bile avrupaya gidiyoruz merak etmeyin... |
yanlış taktik uyguluyoruz yine, sezon sonuna kadar paf takımla çıkma kararı alınsa ve sonuna kadar uygulansa, hatta daha da ileri gidip ligden tamamen çekilme kararı alınsa ve 2. lige düşme göze alınsa beşiktaşsız bir ligin olması mümkün olamayacağı için daha yaptırım gücü olan kararlar alınabilir ama bu şekilde 1-2 maça paf takımla çıkmak sadece bize 6 puan ve moral kaybettirir, sinir harbine dönmüş futbolcular ve taraftarla 100. yılımızdaki çöküşe de girebiliriz, yönetimin daha akılcı davranması gerekir... |
affan keçecioğlu ve ismet arzuman istifa etmezse paf takımla devam |
iii oldu arkdslar cekılelım tepkımızı bısekılde belırtmelıyız. zaten bu oyunlarla nereye kadar besıktas ustunde oyun oynuyolar ama hepsı kendılerının kurdugu tuzakta bıtcekler kımınle ugrastıklarını bılmıyolar. 11 hafta oldu herhafta bariz hakem hataları var hatıırlayın samsunspor macında cem papila ile basladı kumpas .. ölümüne BEŞİKTAŞ |
bu sezon giden 7'ci puanimiz oldu yaa yeter artik |
Türkiye`de Saat: 19:37 . |