![]() |
Saibe Birinci ligi Artik ligden cekilelim. nedir bu ya her hafta haksizlik, her hafta puan gaspi. fener ve gs her maci masa basinda aliyor artik. bizim futbol oynamamizin bi anlami yok. yeter. milletin maymunu bizmiyiz.... saibeli bir ligde oynamaktan ise, cekilelim bitsin bu cile. bu gidisle ömür boyu sampiyon olamayiz. birakin bütün saibeli sampiyonluklar fenerle gesenin olsun... ismet arzuman allah senden bu macin acisini insallah tez zamanda cikartir... yaziklar olsun sana... |
bunlarda zerre kada vicdan varsa ben yakarım kendimi ya.o golde ne verdiğini hakem biliyomu acaba.attığımız gol sayısı verilmeyen gol sayısını geçecek.ezikler 6 sene sonra ancak bööle galip gelebilirlerdi onuda başardılar.utanın kendinizden mhk.utanını kendinizden...rezilliğinizi tv den defalarca izleyinde yüzünüz kızarsın.ama sizde yüzmü kalmış be.pişkin pişkin çıkacaksınız hatalıydık dşyeceksiniz şimdi.al liginizi kendiniz oynayın artık.yönetimin artık radikal bi sonuca varması gerek.bizim başımıza gelenin onda biri fenere olsaydı savaş çıkardı.utanın ulan uatnın... |
başkan ve yöneticiler çıkın maçlardan önce konuşun tehditler savurun bu söyle olmayacak... |
bence de çekiLeLim artık beşiktaşın bi şekiLde masaya yumruğunu wurması Lasm !! :@:@ yeter artık yaa neree kdr böle dewam etcek? |
görücez bakalım masaya yumruğumuzu vururuz diyen vuracak mı |
BAŞKAN BU TAKIMI LİGDEN ÇEKGDEN ÇEK İYİ GECELER ARKADAŞLAR HEPİNİZE BU GECEKİ HAKSIZ YERE MAĞLUP OLDUĞUMUZ KARŞILAŞMAYI ÇOĞUMUZ İZLEDİ MAÇIN HAKEMİ DAHİL NEKADAR DAHA CANIMIZ YANACAK NEKADAR DAHA HAKKIMIZ YENCEK BAŞKANIM NEOLUR BU TAKIMI LİGDEN ÇEK BÖYLSESİNE PİS BİR LİG VE FEDERASYON İSTEMİYORUZ SABRIMIZ KALMADI ARTIK ARKADAŞLAR GÜN BİRLİK OLMA ZAMANI TEK YÜREK OLALIM BUNLAR BİZİMLE UĞRAŞMAKTAN VAZGEÇMEYECEK BİZDE BEŞİKTAŞK OLARAK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERELİM BİRİLERİNİN DÜĞMEYE BASMA ZAMANI GELDİ ARTIK HAYDİ BAŞKANIM ÇEK ŞU TAKIMI LİGDEN |
BUNDAN SONRA LIG DE PAF TAKIMLA.. SINAN ENGININ MAC SONUNDA YAPTIGI ACIKLAMALARA GORE SIVAS MACINA PAF TAKIMIYLA CIKIYORUZ....BENCE COK GUZEL BIR KARAR...NEDEN HEP BIZ NEDEN... |
Az önce Sinan Engin, maraton canlı yayında açıkladı. Başkan, bundan sonraki maçlara PAF takımla çıkacağımızı açıkladı. |
Beşiktaş yönetiminden şok karar Beşiktaş Süper Lig'de A Takımını çekme kararı aldı... Fenerbahçe maçında hakem İsmet Arzuman'ın verdiği kararlara isyan eden Siyah-Beyazlı yönetim derbinin bitiş düdüğüyle birlikte şok bir karar aldı... Zirve mücadelesi veren Beşiktaş, haftaya İnönü'de oynayacağı Sivasspor karrşılaşmasına PAF takımıyla çıkma kararı aldı.. |
LIGDEN CEKILDIK.... Az önce Sinan Engin in yaptigi aciklamaya göre ligeden cekildik bundan sonraki maclara PAF takim cikacakkk.... |
mail atalım telefon ve faks yagdıralın bulun şu klübün telefonu telefon açmazsan namert olayın... |
evet abi. bence iyi oldu. artik yeter. biz maymunmuyuz.. cekilelim gitsin... |
delikanlı yıldırım demirören nerde gören varmı yoksa azizeyi tebrik etmeye mi gitti bakalım masaya yumruk vurulcakmı 2443 gün sora hakem yardımıyla yenmeyi başarsalarda nasıl 26 yıldır türklerin kupasını alamıyosa fener şampiyonluktan da öle kopar inşallah |
walla bence iyi bi karar..Bu hakemlerle ve bu provakatif yoneticilerle bu lig bitmezz...En dogru karar... |
YAZIKLAR OLSUN BÖYLE FEDERASYONA BORU GİBİ GOL GİTTİ :(( |
kesinlikle en iyisi be herzaman yanındayım. |
bence de iyi bi karar |
Haklı Bence Bnece en güzel şeyi söölemiş ben bişey daha katcam sinan abinini sözlerine yarın bence tüm beşiktes seyircisinin digitürk receiverlerini teslim ederek digitiürk aboneliklerini iptal ettirmesi gerekiyo.Bi ülkede eğer şampiyonu bi yayıncı kuruluş belirliyosa bu lige devam etmeye gerek yok artık. Bide tek bi sorum olacak Sayın Ertuğrul SAĞLAM a hocam söölermisin Burak YILMAZ senin oğlunmu söölermisin bi insanda bu kadar ısrar edilirmi bana lütfen bi istatistik cıkarın hangi macda kaç top kazanmış kaybetmiş olumlu kullanmıs lütfen artık yaaaaa |
iyi karar |
en doğru karar isabetli olmuş |
valla bencede çok iyi bi karar helal olsun yeter artık |
Konular Birleştirilmiştir. |
Bu gece federasyonla fenerbostanlıların eğlencesi varmış! Kutlarken de kına yakacaklarmış... |
paf atakımıyla çıkacakmışız dogru bir karar!helal olsun başkanım!:congrats:hatta paf takımı bile çıkmasın! |
allah belalarını versin federosyonun da fenerinde şimdi zil takıp oynasınlar ********ler köpekler |
yok arkadas gelde küfretme şimdi bu duruma küfür kalksın diyenler ismet arzuman köpegini tanımıyolar herhalde alayına gider ulan varsa yoksa beşiktaş..! |
bence iyi yaptilar!! ama en onemlisi bu kararin devam etmesi!!BESIKTAS ALAYINA KARSI |
hep destek tam destek klübün sitesini mail yağmuruna tutalım mhk istifa.... |
YETER ARTIK YETER BIZIM GUNAHIMIZ NE?? KAC MILYON TARAFTARIN GUNAHI NE ORADA TER DOKEN FUTBOLCUNUN GUNAHI NE??? BIRISI CIKIP HESAP VERSIN...KAC MACTA GOLUMUZ SAYILMADI KAC TANE BASIT KARTLARA MAGRUZ KALDIK...KARSI TARAFTA HER HER HER MACTA PENALTI CALINAN TAKIM...BIR TARAFTA YEDIGI GOLLER IPTAL EDILEN BIR TAKIM... VE BIR TARAFTA BIZ VERILMEYEN PENALTILARIMIZ BHADI ONLARI BIRAKTIM ICERI GIREN CIZGIYI GECEN ATILAN GOLLERIMIZ VERILMIYO...ARTIK HESAP ZAMANI.....BIZDE TARAFTAR OLARAK ARTIK KENDIMIZI GOSTERIP KULUBUMUZUN HAKKINI ARAMAMIZ LAGZIM!!! ZAMAN BIRLIK OLMA ZAMANI... CARSI GOSTERSIN BUYUKLUGUNU.... |
yönetim paf takımı çıkarma demecinde bulunduktan sonra bunun arkasından durmalı...paf takım çıksın.ligden bi beklentimiz yok.böyle bi kararın herzaman arkasındayız...sonuç ne olursa olsun |
kararı sonuna kadar desteklıyorum |
böyle serefsiz bir lige ancak fenerin sampyonlugu yakisir. masa basi sampiyonu |
arkadaşlar böyle birşey olamaz cidde ağlamak istiyorum yaa :( |
sinirden titriyorum yeter ulannnn..! |
hakikaten olmaz böyle birşey!!!!!!!!!!!!!1 beşiktaşım senin asaletine böyleee ********ce oyunlar dönen bir lig yakışmaz zaten ! ******** fener alsınn maçları masa başıı!!!!! ona yakışırrrrrr futbolsuz galibiyetler ! kararı lütfen devam ettirelim veee lig bitene kadar oynamayalım !!!!! |
yeter artık valla yeter......... |
inşallah saman alevi gibi parlayıp hafta sonuna kadar sönmezler sönerlerse biz uyaralım... |
bencede yeter artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk |
bence geç bile kalınmış bir karar ankaraspor maçında son dakikada buz gibi golümüzün sayılmadığı gün takımı ligden çekip o günden itibaren paf takımla maçlara çıkmalıydık ama neyse yinede karar almışlar inşallah bu kararın arkasında dururlar |
Konular birleştirildi... tek başlıktan devam edelim lütfen.. |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |