![]() |
BEN BEŞİKTAŞLIYIM DİYEN BAKSIN LÜTFEN ŞAMPİYONU YAYINCI KURULUŞUN BELİRLEDİĞİ Bİ ÜLKEDE TÜM BEŞİKTAŞLILARI DİGİTÜRTK ABONELİKLERİNİ İPTAL ETMEYE CAĞIRIYORUM ARKADAŞLAR BEN YARIN DECODERİMİ VERİP ABONELİĞİMİ Bİ ŞEKİLDE İPTAL ETTİRCEM HERKESTENDE BU DUYARLILIĞI BEKLİYORUM.LÜTFEN GÖRÜŞLER.... |
tbrk ediyorum kardeş en doğru karar.. |
arkadaşlar mahmut uslu denilen zat maç sonunda hakemden kendilerininde şikayetçi olduğunu söylemiş.Bu insanlarda Allah korkusu yokmudur ya.nasıl bi cesarettir bu.inanamıyorummm |
haklısın doğru bi karar |
kesinlikle katılıyorum |
bende de olsa seve verirdim bu federasyonun ve digiturkun allah belasını v.......n |
Lütfen radiakl bi karar Konusmakla ve evet haklısın demekle olmuyor arkadaşlar lütfen bu konuda bi kampanya başlatalım kimse unutmasın biz 8 puan öndeyken cevrilen dolapları sırf digitürk decoderleri satılmayacak diye BEŞİKTAŞIMIZ üzerine oynan oyunları kimse unutmasın SAMSUN maçını lütfen somut bi karar verelim şu an ağlıyorum atık olmaz böyle bişey.olamazzzz |
olsa bende veriridim olanlar lütefn bu çağrıya kula versin bence güzel düşünce |
ANKARADA VERİLMEYEN GOL GALATASARAY MACINDA HATALI Bİ KORNERDEN GELEN GOL VE ŞİMDİDE FENER MAÇINDA HAKEMİN BİLE ANLAYAMADAN İPTAL ETTİĞİ GOL LÜTFEN YETER YA ALLAH AŞKINA O ANDA HAKEMİN OMUZ HAREKETLERİNE Bİ BAKIN .BEN BİLMEM BANANE DER GİBİ ALAY EDER GİBİYDİ BİZİMLE ARKADAŞLAR KAMPANYAYA DESTEK LÜTFENNNN |
evet haklısınız çok doğru bı karar bende destekliyorummmm |
Türkiye`de Saat: 06:26 . |