![]() |
BEN BEŞİKTAŞLIYIM DİYEN BAKSIN LÜTFEN ŞAMPİYONU YAYINCI KURULUŞUN BELİRLEDİĞİ Bİ ÜLKEDE TÜM BEŞİKTAŞLILARI DİGİTÜRTK ABONELİKLERİNİ İPTAL ETMEYE CAĞIRIYORUM ARKADAŞLAR BEN YARIN DECODERİMİ VERİP ABONELİĞİMİ Bİ ŞEKİLDE İPTAL ETTİRCEM HERKESTENDE BU DUYARLILIĞI BEKLİYORUM.LÜTFEN GÖRÜŞLER.... |
tbrk ediyorum kardeş en doğru karar.. |
arkadaşlar mahmut uslu denilen zat maç sonunda hakemden kendilerininde şikayetçi olduğunu söylemiş.Bu insanlarda Allah korkusu yokmudur ya.nasıl bi cesarettir bu.inanamıyorummm |
haklısın doğru bi karar |
kesinlikle katılıyorum |
bende de olsa seve verirdim bu federasyonun ve digiturkun allah belasını v.......n |
Lütfen radiakl bi karar Konusmakla ve evet haklısın demekle olmuyor arkadaşlar lütfen bu konuda bi kampanya başlatalım kimse unutmasın biz 8 puan öndeyken cevrilen dolapları sırf digitürk decoderleri satılmayacak diye BEŞİKTAŞIMIZ üzerine oynan oyunları kimse unutmasın SAMSUN maçını lütfen somut bi karar verelim şu an ağlıyorum atık olmaz böyle bişey.olamazzzz |
olsa bende veriridim olanlar lütefn bu çağrıya kula versin bence güzel düşünce |
ANKARADA VERİLMEYEN GOL GALATASARAY MACINDA HATALI Bİ KORNERDEN GELEN GOL VE ŞİMDİDE FENER MAÇINDA HAKEMİN BİLE ANLAYAMADAN İPTAL ETTİĞİ GOL LÜTFEN YETER YA ALLAH AŞKINA O ANDA HAKEMİN OMUZ HAREKETLERİNE Bİ BAKIN .BEN BİLMEM BANANE DER GİBİ ALAY EDER GİBİYDİ BİZİMLE ARKADAŞLAR KAMPANYAYA DESTEK LÜTFENNNN |
evet haklısınız çok doğru bı karar bende destekliyorummmm |
arkadas hep mi biz yaw bu ligin samar oglanı bizmiyiz eziklere yapıldımı kıyameti koparıyolar bi sekilde haklarını yada haksızlıklarını geri alıyolar . bizim sesimizi duyuracak bi babayigit yokmu bu takımın yonetm kadrosunda . futbolcuları sonuna kadar alkıslıyorum helal olsun cıktılar toplarını oynadılar . bazılarının beceriksizlikleri yuzunden skor bu sekilde ama yinede besiktas korkak oynamadı besiktas gibi oynadı helal olsun sonuna kadar besiktas yensekde hakkımız elimizden alınıp yenilsekde .. yazıklar olsun o kadar insanın hakkını yiyenlere . tribundeki o 2000 kartalın hakkını yiyenlere tv basındaki binlerce besiktaslının hakkını yiyene .. son olarak ertugrul hoca gozumde bi kere daha buyudu korkak futbol oynatmam ben takıma gorusunu bugun tekrar yineledi. bu eziklerin allah belasını versin..be yeter ulan |
slm millet |
yokki kardeş |
KADI köyde HEP yenerdik BU sefer ŞANSSIZLIK oldu OLSUN yinede NE mutlu BİZE ki BJK'yızhttp://bjk |
bende yok ama olsa geri götürmez kırardım destekliyorummm.... |
8puan öndeyken biz.lig tv resmen açıklama yaptı.artık beşiktaş şampiyon maçlar izlenmiyo diye.maç gelirleri düştü diye.snra ne oldu ? 5 kırmızı kart üstelik 3ü haksız. fener elle gol atar sarı kart werilmez kaybettikleri maçlar tekrar oynanır aq böyle ligin. ligden çekilelim böyle lig istemiyorz. |
Alıntı:
eyvallah kardes iyiki allah bizi beşiktaşlı yaratmış.. |
feneri batsın inşallahhh |
bende destekliyorum.yönetimin yapacakları sadce bununla sınırlı kalmamalı bardak çoktan taºtııı ..... :(:( |
hepsının allah belasını versın o ismet arzuman ınönuye hıcmı gelmıyecek serefsızzz |
sonuna kadar katılıyorum... |
off canım çok sıkılıyo yokmu hiç muhabbet etçek bişi yazcak biri |
valla çok guzel düşünce dıgıturkum yok ama olan arkadaşlarımı bu seferberliğe katarım yani... ÖLÜMLE YAŞAMIN ARASINDA |
en dorusu |
bjkbjkbjkbjk |
SÜPER BİŞİ KARDEŞ... BİZDE SANA ARKA ÇIKIYOZ |
canım çok sıkılıyoo:( |
ewt bencede haklısını[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/b%C3%BC%C5%9Fra/Belgelerim/b%C3%BC%C5%9Fra%20avatar/BJKo%C5%9F%C5%9F.gif[/IMG]http://bjko%C3%85%C2%9F%C3%85%C2%9Fz bende destekliyorum |
konuyu açan arkadaşı kutlarım güzel bir düşünce... |
Arkadaslar destekler ve mesajlar için tşkler:Bence bu eylem toplu olarak yapılmalı forumda olanlar ve bu kampanyaya katılmak isteyenler tarih ve yer belirleyerek toplu olraka iade edelim decoderleri en azından yaptığımız iş ses getirsin:Yeter artık bıcak kemiğe dayanma değil daha içerilere geciyo. |
siyah la beyaz ortak olmuş kartalın aşkı böyle doğmuş BEŞİKTAŞK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER :) |
kesinlikle desteklenmesi gereken br kampanya umarım bütün bjkliler gereğini yaparlar |
en doğru karar kardes arkandayımm |
EN DOĞRU TEPKİ İŞTE BU!...Takımı çekersek, maça gitmezsek zararı yine biz göreceğiz.Sivas maçı çok önemli.Sivas maçı bizim herkese gücümüzü göstereceğimiz maçtır.Efsane Başkanımız Süleyman Seba'nın "BEŞİKTAŞ;SAHAYI DA,RAKİBİ DE, HAKEMİ DE YENECEK BİR TAKIM OLMALIDIR" sözünden yola çıkarak,BEŞİKTAŞ olacağımız maçtır... Bu nedenle en doğru hareket kendimize değil ONLARA ZARAR VERMEKTİR.Bu fikrin sahibi arkadaşa TEŞEKKÜR EDİYORUM ve bunun -özellikle medyanın içinde olan,Beşiktaş'lılar tarafından-bir kampanya haline dönüştürülmesini diliyorum.EVİMDEKİ DİGİTURK ÜYELİĞİNİ YARIN İPTAL ETTİRİYORUM. |
Bencede geri verin bende olsa bende verirdim ben maçı canlı izledim pek dikkat edilmeyen bir hususta maçı anlatan arkadaşımız sayın Ercan TANER beşiktaş golu attıktan sonraki sesiyle deivid in golunden sonraki ses tonuna bi dikkat edin derim adeta bi yerlerini yırtıyor deivid gol atınca |
BEŞİKTAŞK kalecicisiz 10 kişiyle kadıköyde mala vurdu 55 bin ezik onlara şahit oldu FB=3 BJK=4 hatırlatalım lütfen de şimdi havalanmasınlar yendik diyee... |
1903'de Doldu Yurekler, Yer Siyah Gok Beyaz Sampiyon Besiktaşk. Bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktaşk Sen Bizim Herseyimissin. :) BEŞİKTAŞK :) |
uygulamaya konulması gereken bir karar... |
Kara Kartal uçar, kupalara konar. Ama bunu gücüyle, sevgisiyle, iyiliğiyle yapar. O bunu her şeyiyle yapar. Biz Beşiktaş'tan vazgeçemeyiz, o bizden vazgeçemez!;) BENCE BU KONUDA ÇOK HAKLISINIZ TEBRİKLER:congrats: |
Alıntı:
kardeşim zaten ercan tanerin fenerbahçeli oldugunu bilmeyen yok ama tabii profesyonel birisi olarak anlatım üslubu daha profesyonelce ve tarafsız olmalı veya digiturk derbi maçlara hangi takımı tuttugu bilinmeyen ve daha profesyonelce maç anlatan kişileri spiker olarak vermeli bu tür şeyler küçükdür ama mide bulandırır ve beşiktaş taraftarına yapılan büyük bir saygısızlıktır |
Türkiye`de Saat: 15:31 . |