![]() |
arkadas hep mi biz yaw bu ligin samar oglanı bizmiyiz eziklere yapıldımı kıyameti koparıyolar bi sekilde haklarını yada haksızlıklarını geri alıyolar . bizim sesimizi duyuracak bi babayigit yokmu bu takımın yonetm kadrosunda . futbolcuları sonuna kadar alkıslıyorum helal olsun cıktılar toplarını oynadılar . bazılarının beceriksizlikleri yuzunden skor bu sekilde ama yinede besiktas korkak oynamadı besiktas gibi oynadı helal olsun sonuna kadar besiktas yensekde hakkımız elimizden alınıp yenilsekde .. yazıklar olsun o kadar insanın hakkını yiyenlere . tribundeki o 2000 kartalın hakkını yiyenlere tv basındaki binlerce besiktaslının hakkını yiyene .. son olarak ertugrul hoca gozumde bi kere daha buyudu korkak futbol oynatmam ben takıma gorusunu bugun tekrar yineledi. bu eziklerin allah belasını versin..be yeter ulan |
slm millet |
yokki kardeş |
KADI köyde HEP yenerdik BU sefer ŞANSSIZLIK oldu OLSUN yinede NE mutlu BİZE ki BJK'yızhttp://bjk |
bende yok ama olsa geri götürmez kırardım destekliyorummm.... |
8puan öndeyken biz.lig tv resmen açıklama yaptı.artık beşiktaş şampiyon maçlar izlenmiyo diye.maç gelirleri düştü diye.snra ne oldu ? 5 kırmızı kart üstelik 3ü haksız. fener elle gol atar sarı kart werilmez kaybettikleri maçlar tekrar oynanır aq böyle ligin. ligden çekilelim böyle lig istemiyorz. |
Alıntı:
eyvallah kardes iyiki allah bizi beşiktaşlı yaratmış.. |
feneri batsın inşallahhh |
bende destekliyorum.yönetimin yapacakları sadce bununla sınırlı kalmamalı bardak çoktan taºtııı ..... :(:( |
hepsının allah belasını versın o ismet arzuman ınönuye hıcmı gelmıyecek serefsızzz |
Türkiye`de Saat: 21:29 . |