![]() |
Eziklerin neden ezik olduğunu anlatan karelerden birisi.. |
farkında değillerki onlar atkıyı değil ay-yıldızı yakıyolar..bunların kanından şüphe eder insan.. |
ya ezikler işte onlardan herşey bekleniz bugün atkı diye ay_yıldızı yakanlar yarın kim bilir neler yaparlar |
onların adını ağzımıza almak bile bizi küçültür bırakın şu mallarıı ;) :) |
heheh yazık bunlara yaf :D |
kınıyorum başka bişi değil ya |
bunlar medeniyetten bi nebze olsun nasibini alamamış eski kafa topluluğu ülkemizin şu zor günlerinde herkes birbiriyle kucaklaşırken böyle karaktersiz insanlarda kendi içimizdeki huzuru bozmaya çalışan içimizde yaşayan bölücüler bunların tespit edilip bölücülük ve kışkırtıcılıkla yargılanmaları lazım . bunlar atamızın değerlerine bile sahip çıkamayacak küçük insanlar topluluğu . atamız düşman bayrağını bile yerden kaldıran , ona saygı duyan bir önderken onun yolunda yürümesi gereken , bu ülkeyi emanet ettiği gençlere bakn |
ee biz bunlara boşuna EZİKLER demiyoruz..! bi kere o yaktıkları atkıda türk bayrağı logosu da var..! Beyinleri biraz çalışsa biri derdi içlerinden arkadaşlar biz ne yapıoruz Türk Bayrağı Logosuna die..! |
coksey beklyrsnz beyni olmynlrdn olsa orda bulnmazlardı zaten |
aptal herifler ulan ayyıldızı yakıyorsunuz beeee size insan diyenler utansın malllar topluluğuuu |
forza psv..... |
beyler hoşgörün zaten kafaları çalışsa fenerli olmazlardı :) |
serefsizler.... |
maçı izlerken bukadar keresteyi bi araya nasıl toplamışlar diye merak ettim . fenerbahçe tiyatro salonunda o atkıyı yakıcaklarına biraz sesleri çıksaydı da gündoğudu ve diğer marşları dinlemek zorunda kalmasalardı |
bide asker pantolonu giymiş mal işte. |
yazıklar olsun aptal herifler.. bi fenerliden başka ne beklenirki dar zihniyet... |
Biri deil hepsi kereste valla serefsızler at gozluklerınızı cıkarında hayata öle bakın |
arkadaşlar bunlar türk değiller. |
Bunlara ezik kelimesi bile az. |
Biz bayrağı için yaşayan bi ülkeyiz..Atamızın ilkelerinden briridir bu bize gösterdiği yollardan biri ve seneler önce miili takım maçına beşiktaştan oluşan futbol takımıyla çıkmakla hakettik biz o ay-yıldızı terle emekle..yazıklar olsun |
fener türk takımı olmadığı için onlara yabancı bir ülke bayrağı olarak gelio doğaldır |
fener annenı skim oleyyy abi fanatik yazıyo çarşı fenerlıbi grup taraftarı dövdu diye bu o.ç bizim şanl turk bayramızzı yaksın |
o atkıyı ele almak yürek ister |
Yapılan bu davranış en anlamsız davranış. Bölücülük işte böyle başlıyor. Eline ne geçti peki? Koca bir hiç. Yazık! bunlar eziklikten de çıkmış başka bir modda... Acıyorum hallerine, keşke gururunuz olsaydı biraz. |
eziklerinde TÜRK olmadigi bu resimde resmilesmisdir...bunlar insan deyil beeeeeee |
Adi ş e r e f s i z l er .....! |
hey yavruumm işte yaratıcılık:D bumuydu bizim karşımızda durmaya kalkan dünyanın kabul ettiği çarşıdan iyiyiz diyen beşiktaş maçına göstericez onlara diyen taraftar!!! harbi show yapmışlar helal olsun!!!! |
üffhhh acaip sinir oldum :@ yhaaa ne bu bee ne sanıolar kendilerini ama buqün ii mat ettim hepsini okulda ;) nede olsa hilele kazandıkları bi maç sevinci vardı üserlerinde yüslerine vurdum kabullendiler :@ ama bu resim bny çıldrttıı :@ |
ezikler işte beste yapamıyolar bagıramıyolar:D bunlarla takılsınlar işte:D |
arkadaşlar bu insanlar için kafa patlatmamız bile onların hoşuna gider çünkü onlara iltifat gibi gelir halbuki bir bataklık malları olduklarını bilmezler bile biz türküz ölene kadar öldükten sorda destanlarımız var |
öbürüde ağır bok yemiş gibi gösteriyo bak bak diye ay yıldızı yakıyo mallar göz göre göre bunların alayını yakacan bi bidon mazotla aslında |
İŞTE ADAMLARIN TİNİYETİ BUKADAR KARDEŞİM YOK İŞTE MAĞARA ADAMI DİYORUM BEN BUNLARA BÖLÜCÜ HERİFLER Bİ ARA CUMHURİYET KURMUŞLARDI ŞİMDİDE ATIDA BAYRAĞI YAKIYOR BÖLÜCÜYÜ DAĞLARDA DEĞİL FENER TRİBNNDE ARAYIN... |
it oğlu itler yaktıkları atkıda bayrak var it herifler pkk bunlar ya başka bişey değil cumuriyet diyorlar ya kendilerine o.ç.ondan yakmışlardır sikktirsinler gitsinler bu ülkeden o bayrağı yakan ibbne çocukları kusura bakmayın arkadaşlar biraz ağır argo konuştum ama bu konuda çok hassassım özür.. |
Alıntı:
BİZ SÖLEYEMEDİK SEN SÖLEDİN ASLINDA DOĞALARINDA VAR BUNLARINN AYI OLDUKLARI İÇİN MAĞALILAR BUNDAN SNRA FENERLİ DEĞİL MAĞARALI |
bazıları anıları ile anılır eziklerde anaları ile anılır.. |
Zavallılar...! |
Yav arkadaşlar kim bunlar, bunların başkanı kim, ne mal oldukları ortada değil mi? 1- Bülent Ersoy ile Azize Yıldırımın ortak yanı, aynı sebepten askere gidemeleri. Askere gitmemiş birinin başkanlık yapacağı kulüpten başka ne beklenir ki 2- Hatırlayan bilir bundan 3-4 yıl önce Azize Yıldırımın babası karısını av tüfeğiyle vurup öldürmüştü. Niye vurmuştu biliyormusunuz peki. Adam yaşlı, kadın genç haliyle bazı istekleri yerine gelmeyince köydeki KARTAL bakışlı gençler Azizenin analığının gönlünü hoş etmişler. Babasıda bu namussuzluğa dayanamayıp vurup öldürüyo. Alın işte böyle bi aileden gelen böylesine adi birinin başkanlık yapacağı takım ancak bu kadarını yapabilir. Ayyıldızımızı yakabilir ancak ne farkınız var lan teröristlerle. Ulan oğlum sizi rezil ettik dünyaya, kalecisiz oynadık, eksik oynadik sizi yine yendik. PASCAL NOUMA sizi ipe dizip ardından golü çakıp elini şortuna sokup sizi TOMBALAda çekti, daha ne olsun oğlum. Ne yapalım.. korkak Tavuk Ortega pankartını kendi ellerinizle açtırtmadık mı size kadıköy çöplüğünde. Yüzyılın enayisi olmadınız mı siz. Oğlum bizimle başedemediğiniz için sürekli yendiğiniz zavallı sefilsarayı kendinize ezeli rakip seçtiniz. size kök söktürdüğümüz için bizi görmezden gelmeye çalıştınız. Ama unutmayın biz sizlerin kabusuyuz. Zilli tümeri aldınız sırf size asırlardır yüzünü görmediğiniz kupayı alsın diye o da kar etmedi onunla beraber gömmedik mi sizi çimlere? Daha ne yapalım söyleyin yav. Velhasılı kelam o yaktığınız kaşkolde Türk bayrağı var ulan. Kendinize gelin kanı beş para etmezler. Kansızlık, kancıklık etmeyin. |
eşşege altın semerle vurmuslar eşşek ginede eşşekmıs sallayın |
Yönetici arkadaşlarımdan bu konuyu sabitlemelerini rica ediyorum...! Bu vatan hainlerinin ne mal olduklarını forumu ziyaret eden herkes görmeli bence..! |
AVRUPADA FENERİ İŞTE BU ŞEREFSİZ TARAFTARLARI VE O ADİ MEDYASI YÜZÜNDEN DESTEKLEMİYORUM NEFRET KİN ÖFKE TÜM BU DUYGULARI BENDE BARINDIRAN FB TAKIMINDAN HAYATIMIN SONUNA DEK NEFRET EDECEĞİM VE HER ZAMAN BETEROLMASINI ALLAH TAN DİLEYECEĞİM HEPİNİZİN CANI CEHENNEME ZENGİN ZÜPPELERİN SOSYETİK TAKIMI... |
Türkiye`de Saat: 08:08 . |