![]() |
Alıntı:
sana aynen katiliyorum. ibrahim üzülmez, ali tandogan, burak, baki, rico, ibrahim akin gitmeli. yozgatli dan ne istiyorlar anlamadim adam daha dogru dürüst firsat bulamadi ki...bir de higuain e laf atilmasini anliyamiyorum. ... |
Baki, Ricopaşa,Nobre ve yozgatlı rüştü derhal gitmeli yozgatlı ve rüştünün alınmasına baştanda karşı çıkmıştım Yozgatlı konusunda ise çok doluyum bu adamın nesini beğeniyorsunuz anlamadım adam kendini futbola vermiyor vurdum duymaz zaten eziklerde üst üste 3 maç oynamadı oynayamadı Allah aşkına bu adamın son 4-5 yıldır oynadığı üstüste 4-5 maç varmı kimse oynatmamış biz böyle bir adamı transfer ettik ve şimdide gitsinmi kalsınmı diye tartışıyoruz zaten hata bu adamı almkta sanki yetiştirme yurduyuz takımına küsen ezikleri topluyoruz. alınması gereken oyunculara gelince bize uzun boylu forvet ve Sergen şifo türü iyi bir orta saha adamı şart diye düşünüyorum |
Bence başta Rico olmak üzere,İ.Akın,Diatta,M.yozgatlı gitmeli doğru karar. |
Anlamadigim sey neden herkesin BURAK karsiti oldugu evet bu cocukta bir performans kaybi var bu gercek ama asla ve asla kötü bir oyuncu degil.Belki burnu sütsün diye sezon sonuna kadar kiralik verilebilir ama asla vazgecilmemeli,en azindan Ibrahim Akin a gösterdigimiz sabri biraz da ona göstermeliyiz. Bana kalirsa bu takimdan gidecek ilk oyuncu Gökhan ZAN,adamin ismi Beiktas ilk 11inde degil sakatlar 11inde hep en basta.Onnla beraber DIATTA,NOBRE,RICO ve IBRAHIM AKIN gitmesi dogru olan oyuncular ve israrla BATUHAN a daha fazla sans verilmesi gerektigini düsünüyorum cünkü ROONEY de 16 yasindayken 1.lide oynamaya basladi bu cocuk bu sansi hak ediyor bence.. |
GÖKHAN ZAN HABERİNİ YAPAN VE BU HABERE İNANAN DOSTLARA HAYRET EDİYORUM YAHU NİÇİN ANLAMIYORSUNUZ ŞU AN BEŞİKTAŞIMIZ ÜZERİNDE FEDERASYON VE MEDYA NEZDİNDE ORTAK BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLEN SİNDİRME POLİTİKASI VAR İŞTE BUNLARIN SOMUT ÖRNEKLERİNDEN BİRİ DE GERÇEKTEN GÖNDERİLECEK İSİMLER OLSA DAHİ BUNLARIN ARASINA TAKIMIN BAZI VAZGEÇİLMEZLERİNİ DE YALAN HABER YAPARAK ORTALIĞI KARIŞTIRMAK ŞİMDİ YAKINDA DELGADO DA BOBO DA TELLO DA GÖNDERİLECEK ŞEKLİNDE HABERLER YAZMA GİRİŞİMİNDE DE BULUNACAKLAR SİZDEN RİCAM BU DESTEKSİZ ATIŞLARA İTİBAR ETMEMENİZ VE BU TARZ HABER YAPAN YAZILI VE GÖRSEL MEDYA UNSURLARIYLA İLİŞKİNİZİ KESMENİZDİR. UNUTMAYALIM BEŞİKTAŞIMIZIN BEŞİKTAŞ TAN BAŞKA DOSTU YOKTUR. |
BUELENT KARDEŞ BATUHAN JONUSUNDA SANA AYNEN KATILIYORUM BU ÇOCUK GERÇEKTEN BİR DEĞER SAHADA GÖREV ALDIĞI HİÇBİR MAÇTA SIRITMADI DAHA FAZLA SÜRE ALMALI BEŞİKTAŞ İÇİN GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK BİR ŞANS |
Gökhan Zan: Çok iyi bir oyuncu iyi para kazandıracaksa gitmeli İbrahim Akın: Bence şans verildi değerlendiremedide ama gitmesine bir türlü gönlüm razı değil. Mehmet Yozgatlı: O iyi bir oyuncu öncedende severdim. Fakat Serdarlar varken ona gerek yok. Diğerleri gitsin. |
BURAK-İ.AKIN-ALI TANDOGAN-BAKI MERCIMEK KESIN GİTMESİ GEREKENLER BENCE |
burak kiralanmali,ali tandogan,baki,ibrahim akin,diatta, rico,kesinlikle gitmeli higuiane daha fazla sans verilmeli bence |
listeye rüştü , ibrahim üzülmez , nobre , ali tandoğan ve burakta eklenmelii |
Türkiye`de Saat: 11:06 . |