![]() |
Bu adamın Beşiktaşlı olduğundan bile büyük şüphelerim var...! |
daha ne olacak yaaa. etsin. en azından seneye sonraki sene daha iyi olur. |
ococugu sen eger bırakmamışsan üzerine geliriz ulan defol git artık yeter senden ç€ktiklerimiz...başımız belamısın sen ya 4 yıldır bi baŞARI getirmedin bu takıma defolll ulannn defoll |
istifaa etmesi için 8-0 yenilmeliymişiz... ne acılar yaşattı bize bu herif ya.. |
inanasım gelmio açıkçasıı... |
onun gittiği günü bayram ilan etmek ve her yıl kutlamak lazım... |
ben böyle komedi görmedim.yazık ya!allah trızası için biz kime beddua ettikte bu duruma düştük.adama bak ya tam şaklaban.ben bu adamın bjk lı olduğunu düşünmüyorum.beşiktaşlı haysiyetli ve şereflidir.böyle salak numaraları yapacak kadar saf değilir bu numaraları yutacak kadar keriz değildir.halada bu şartlarda birlik beraberlikten sözeden beşiktaşlı varsa gerçek beşiktaşlı değildir.bu adam gibi beşiktaşlı olacağıma aek'lı olurum olimpiakos'lu olurum ama şerefimle olurum. |
Gitsin de Beşiktaş da kurtulsun Türk Futbolu da. |
Gitsin de Beşiktaş da kurtulsun Türk Futbolu da. |
fener forumlarında gitmesin diyolar...bu giderse biz ne yaparız diye... milletin ağzına sakız olduk herkez gitmesin diyor bize nasıl bi zarar verdigini artık daha iyi anliyorum allah belanı versin demirören |
4 senedir Hep kötü rekorlar kırdık bu adamla. Futbolcu almasını bilmiyor. 2 sene sonra Trabzonspora çevirecek takımı.http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon9.gif |
başkanısavunmak değil niyetim ama arkadaşım istasitisleri tekrar bi kontrol et istersen..rekorlarımız var başka ..neden bukadar kendinizi paralıyosunuz ya ?? 20-0 olsa ne yazar olmasa ne yazar..15 gün önceki skordan sonra kimse burda bişey tartışmıyodu.şimdi herkes istatistiklerini çıkarmış ortaya..daha çok rekorumuz var arkadaşım kontrol et.. |
inşallah doğrudur |
ertugrıl gitmesinde kim giderse gitsin... |
yolun açık olsun başkan |
ohh bea inşallah dogrudur |
bence bırakmaz takımı lakin iyi bi başkandı bence ama boş lafı çok konuşarak yıktı kendi kendini aziz yıldırımın ilk zamanlarını görüyor gibiyim şimdi hiç konuşmaz kendileri.otoriteyi kurdu yani bu adam 4 yıldıa bu işi öğrenemedi sanırım bencede bıraksın gitsin sadece kendi onuru için bu saatten sonra beşiktaş için yapacağı bişey yok bu skorda unutulur gider gs nin fb den 6 tane yediği maç bile unutuldu buda unutulur hemencecik |
Bence çıo kötü bir yönetim göstermesine rağmen,ve 4 yıl önce herkes kongreyi kazanmasını isterken ben hiç istememiştim.Sezon sonuna kadar kalsın,sonra da yanına ertuğrul,sinan ve 2.sınıf futbolcularınıda alıp gitsin,bu zaman zarfında da gelecek yönetim çalışmalarını tamamlasın.Bir daha takımın başına planı programı olmayan kişilerde geçmesin |
Demirören gitmeli ama Hoca mutlaka kalmalı. |
kimseye soylemedigi istifa kararini nasil oluyorda medya biliyor?? |
inş. gider ama dediğim gibi 40 milyon doları bunca başarısızlığa beşiktaş aşkına hibe edip gitmeli |
BENCE GİTMEZ BU ADAM AMA ARTIK GITMELI KAC YILDIR YAPTIKLARI VE YAPAMADIKLARI ORTADA TAKIM YAPBOZ TAHTASINA DÖNDÜ BİRSÜRÜ FUTBOLCU GELDI GİTTİ KAÇ TANE HOCA DEĞİŞTİ AMA ARTIK BENCE SIRA ONDA GITMELİ |
biraz adamsa gider |
bakalım pazartesi günü ne yumurtlayacak |
valla isabet olur |
büyük ihtimalle bu zor günlerde takımını yüzüstü bırakmak istemeyecektir.zor derken yağmur çamur altında yapılan fulya projesinden bahsediyorum.zor günler bitince de borçlarına karşılık fulya tesislerinin anahtarlarını alır gider.del bosque davası da sonuçlanacak yakında.bazen düşünmüyor değilim,bilerek mi yapılıyor bu kadar hatalar,bu kadar borçlar |
rüzgar yapmaya devam |
umarım doğrudur |
Alıntı:
|
keşke gitse! |
bu adam giderse takım değişecek kardeşim |
Arkadaşlar bu ******** yönetimi gönderecek bir taraftar topluluğu göremiyorum ben.Çarşı sivas maçında yine yönetime destek verir şüphesiz çünki onlarında başı yönetimin paralı askeri.T.V. programları falan filan adam başbakandan daha fazla tanınır oldu niye bu tüpçüyü göndermek istesin ki. |
Alıntı:
işte bu . benimde bu kulüpte gördüğüm en önemli eksik . bence mantıklı düşünen bi taraftar grubunun olmaması taraftar çok duygusal bu gruplarla biz daha çok duygusal geceler yaşarız< |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaslar eger edecekse kurtulduk demektir.. :deal: soyle gostermedikçe inanmam... kaç senedir baskan kaç tane teknik adam yedi kendi gidecegine.. haydi carsi sivas maçinda takima destek unutalim su kotu gunleri..:beer: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu kadar çok transfer ve hoca değişimi yaparsan sonun bu olur...bakın lucescu'yu yolladın tamam...yerine çok iyi bir antrenör getirdin...takım yavaş yavaş forma girdi...kupada konyaspora yenildi takım diye del bosque'yi kovdun...ilk yanlış burda...febe 25 senedir alamıo sen 1 sene almasan ne olur?ilk yanlışı ordaydı...sonra getirdiği isme bakıyosun şaka gibi...tamam rıza'yı hepimiz severiz ama bu yükü kaldıracak düzeyde değildi...uefa kupası maçları bitmesine yakın yolladın...yerine getirdin tigana...adam 2.5 sene hiçbir takımı çalıştırmamış...kariyerinin sonunda ki adamı getirdin...tigana zaten şarap fabrikası muhabbetiyle hedefini açıklamıştı...iyi kötü bi şeyler yaptı yinede hakkını yemeyelim...onu gönderdin ona da tamam...getirdiğin hoca ertuğrul sağlam...tamam kötü bir hoca değil ama şu an beşiktaşı kaldıracak yeterince tecrübesi yok...aldığın sattığın bedava yolladığın hatta üstüne para verdiğin futbolcu sayısını ben bile aklımda tutamam...bu seneki transferlere bakalım...tello dışında izleme komitesi tarafından alınmış başka bir yabancımız yok...o kadar çok futbolcu gelip gitti ki...demirören başarısızdır ve dünkü maçtan sonra artık gitmelidir...yöneticiliği bilen,nereye "doğru" transfer yapacağını bilen biri gelmelidir...artık o yüce koltukta bir dakka bile durmamalı... |
buldularya zayıf halimizi yükleniyor baskı kurmak istiyorlar yalan haberdir. ama ne olursa olsun Ertuğrul hocaya güvenmeliyiz. |
Türkiye`de Saat: 20:14 . |