![]() |
Yıldırım demirören istifa etti http://www.ntvmsnbc.com/news/212786.jpg Yıldırım Demirören görevi bırakıyor Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, istifa edeceğini açıkladı. NTV-MSNBC İSTANBUL - Demirören, siyah-beyazlı takımın Turkcell Süper Ligi’nde önümüzdeki hafta oynayacağı Sivaspor maçının ardından görevi bırakacağını söyledi. “İSTİFA KARARIMDAN KİMSENİN HABERİ YOK” Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, istifa kararından ailesi dahil hiç kimsenin haberi olmadığını belirterek, “Bir hafta Antalya’da kafamı dinleyip, sonra yönetim kurulu ve arkadaşlarımla konuşacağım. Bırakma kararımı bir iki yönetici arkadaşım ve siz biliyorsunuz. Üzgünüm. Bu camiaya yazık oluyor. Haftaya Sivas maçından sonrayönetim kurulu yapacağız. Normalde pazartesi yönetim kurulu var, ama iptal edeceğim. Biz bu göreve Beşiktaş aşkıyla geldik. Şimdi bu aşka ne oldu? Nereden geldi bu hırs? Nereden geldi bu kavgalardan rant sağlamak? Beşiktaş’ın içi karmakarışık. Biz Beşiktaş’ın içinde, Beşiktaş’ın kötülüğünü tartışan Beşiktaşlıları tartışalım, bunlara gelmeliyiz. Beşiktaş’ın en hassas noktası olan Divan Kurulu’ndaki konuşmaları bile marifetmiş gibi yazıyorlar. Biz ne yapıyoruz? Ne yapmaya çalışıyoruz? İstifa kararımdan hiç kimsenin haberi yok. Karım, çocuklarım dahil kimseyle konuşmadım” dedi. HELE ŞÜKÜR BE |
bence doğru değil |
kaynak AMA ISHALLAH DOGRUDUR |
resmi siteye bakmak lazım endoğrusu orda yazar.. |
gitmez o yüzsüz. utanma yok. yapisti koltuga... |
şimdi istifa dedrse hem kendine hemde beşiktaş camiasına en büyük kötülüğü yapmış olur biraz sağduyu lütfen.. |
istifa etmez 40 milyon alacağı var paranın garantisini aldıysa dorudur ama sanmam, kimse bu yükün altına girmez |
o istifa etmesin :( istifa etmesi gerekenler etsin!! |
inşallah doğrudur |
resmi sitede bu konudan bahsedilmiyo arkadaşlar.. ayrıca kendisinin bi yorumu vardı geçen haftalarda..kulüpten 40 milyon dolar alacağım var bana tahsil edilirse hemen istifa ederim demişti bi haberde.. |
Zengin züppe şımarık haysiyet yoksunu herif. S........GİTSİN |
snamıyorum şimdilik |
bende istifa etmesini istiyorum ama öyle bi şey yok |
sanmıyorum istifa edeceğini.bizleri daha da rezil edip gitmeden istifa etmez. |
o adam istifa etmez onda bu gurur yok |
HABERİN KAYNAĞINI YAZ ARKADAŞIM HABER ÜFÜRMEYE GEREK YOK. KEŞKE İSTİFA ETSE ERTUĞRUL U DA ALIP GİTSE. |
artık çok çıkar bu tazr haberler. ağzından duymadan inanmam... |
Gitmezzzzzz....! |
Resmi siteye daha skoru girememişler utançtan.. Demirören yürü git artık Süleyman Seba'yı özler oldum.. |
yani demek oluyor ki beşiktaşta kalmasının tek nedeni 40 milyon dolar alacagının olması böyle bi nedenle kalıyosa hiç durmasın bian önce defolup gitsin |
yıldırım demirören isti fa etmediği sürece ve yanında sinan enginide götürmediği sürece takım düzelmez düzeleceksede bozacak adamlar bunlardır.ayrıca transfer yapılmalı acil göz boyamak için alınan oyuncularıda yanında götürsün yönetim kendi aralarında halı sahada maç yaparlar. bizler büyük beşiktaşın büyük taraftarlarıyız.herşey para değil dimi arkadaşlar ? aşk lazım AŞK |
demek oyle dedi, demekki besiktasli oldugu iicn degil para oldugu icin kaliormus yuzsuz bide soyluor... :S |
balon haberrrrr |
evet arkadaşlar bende bilmiyorum dogrulugnu ama istifa etceni belirtmiş yıldırm demirören Yıldırım Demirören görevi bırakıyor Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, istifa edeceğini açıkladı.Demirören, siyah-beyazlı takımın Turkcell Süper Ligi’nde önümüzdeki hafta oynayacağı Sivaspor maçının ardından görevi bırakacağını söyledi. |
Alıntı:
|
arkadaşlar aslında demirören neden istifa etsin ki adam kendisimi çıkıp maç yapsın futbolcu diyolar alıyo teknik hoca diyolar del boskeye kadar getirdi tigana falan bence bu takımda defans oyuncuları komple gitmeden bu sorun çözülmez ha birde türk futbolcu olabildiğince az olcak türkler torpille oynuyolar yetenekleriyle değil amele dolu takım lami cimi varmı arkadaşlar uzun lafın kısası (iyi futbol iyi takım güzel sonuç)olay bu işte bizde bu yok |
Yıldırım Demirören görevi bırakıyor ben bu kaynaga dayanarak bilgilendirdim sizi arkadaşlar ama ne kadar dogru bende bilmiyorum |
haberin tarihine bakın : 18 kasım 2005 ! beşiktaşı bitirene kadar istifa etmiyck bu herif .. klübün başında durduğu her saniyede daha da batıyoruz |
Alıntı:
|
Alıntı:
demiören parasını garantiye almadan hiç bi yere gitmez .. olan bize olur |
Gitmezzz...! |
o gitmezse biz göndeririz |
Demirören istifa mı edecek? Beşiktaş'ta deprem yaratan Fenerbahçe ve Liverpool maçları sonrası Başkan Demirören'den soru işaretleri yaratan bir açıklama geldi !.. Kulübün resmi internet sitesine gece yarısı saat 00.36'da girilen açıklama beraberinde "Yönetim istifa mı ediyor?" sorusunu getirdi !.. Beşiktaş'ın resmi internet sitesi bjk.com.tr'de Liverpool maçının bitiminden 1 saat sonra bir açıklama yapıldı. Tek cümleden oluşan açıklamada "Başkanımız Yıldırım Demirören, 12 Kasım Pazartesi günü saat 11.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde genel durum değerlendirmesi amacıyla basın toplantısı düzenleyecektir." denildi. Yapılan bu açıklama farklı yorumlara neden oldu. Açıklamanın taraftarları sakinleştirici bir etki yaratması ve pazartesi gününe kadar tansiyonu düşürmesi amacıyla da yapılmış olabileceği yorumlarının yanı sıra, Sivasspor maçı sonrası Başkan Demirören ve yönetimin Olağanüstü Genel Kurul kararı açıklayabileceği de akıllara gelen ihtimallerden oldu. (Ligtv.com.tr) |
adamda parasini dusunuyor bizi naapsin,, verin suna uc bes kurus defolsun gitsin,, parayi dusunen baskanla isimiz yok bizim!! |
bundan sonra istifa etmesse ne zaman edecek |
cok yuzsuz bir adammis... |
40 milyon dolar |
oh ta neler bizi ne halere dusurdu adam bir de sivas ceker 8 olur biter olan gine bizlere oluyor......... |
YAHU BASIN TOPLANTISI TAAA PAZARTESİ ... İSTİFA ETMEK İSTESE GELİR GELMEZ EDERDİ . |
ulan madem 40 mılyonluk masraf yaptın hanı su takımda bu parayı bız neden goremuyoruz.yazık lan baban zamanında sanırım 72 senesı ıdı 35 bın bagısladı kulube o zaman hıc mı o adamdan bı seyler kapmadın yazıklar olsun... ulan sole taraftarahangı takım sahıp sen hala neler dıyosun... |
Türkiye`de Saat: 15:10 . |