![]() |
yıldırım demirören isti fa etmediği sürece ve yanında sinan enginide götürmediği sürece takım düzelmez düzeleceksede bozacak adamlar bunlardır.ayrıca transfer yapılmalı acil göz boyamak için alınan oyuncularıda yanında götürsün yönetim kendi aralarında halı sahada maç yaparlar. bizler büyük beşiktaşın büyük taraftarlarıyız.herşey para değil dimi arkadaşlar ? aşk lazım AŞK |
demek oyle dedi, demekki besiktasli oldugu iicn degil para oldugu icin kaliormus yuzsuz bide soyluor... :S |
balon haberrrrr |
evet arkadaşlar bende bilmiyorum dogrulugnu ama istifa etceni belirtmiş yıldırm demirören Yıldırım Demirören görevi bırakıyor Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, istifa edeceğini açıkladı.Demirören, siyah-beyazlı takımın Turkcell Süper Ligi’nde önümüzdeki hafta oynayacağı Sivaspor maçının ardından görevi bırakacağını söyledi. |
Alıntı:
|
arkadaşlar aslında demirören neden istifa etsin ki adam kendisimi çıkıp maç yapsın futbolcu diyolar alıyo teknik hoca diyolar del boskeye kadar getirdi tigana falan bence bu takımda defans oyuncuları komple gitmeden bu sorun çözülmez ha birde türk futbolcu olabildiğince az olcak türkler torpille oynuyolar yetenekleriyle değil amele dolu takım lami cimi varmı arkadaşlar uzun lafın kısası (iyi futbol iyi takım güzel sonuç)olay bu işte bizde bu yok |
Yıldırım Demirören görevi bırakıyor ben bu kaynaga dayanarak bilgilendirdim sizi arkadaşlar ama ne kadar dogru bende bilmiyorum |
haberin tarihine bakın : 18 kasım 2005 ! beşiktaşı bitirene kadar istifa etmiyck bu herif .. klübün başında durduğu her saniyede daha da batıyoruz |
Alıntı:
|
Alıntı:
demiören parasını garantiye almadan hiç bi yere gitmez .. olan bize olur |
Türkiye`de Saat: 23:51 . |