![]() |
hakan ne yapsın ya bırak allahını seversen 8 gol yedk takımın suçu yok haknın var dimi runje gelidiğinde hatırla bakalım elin gavuruna o kadar maç musamaa gösterdik kendi evladımıza mı göstermicez yapmayın arkadaşlar tamam tarihi bi yenilgi ama bunu sakın hakana filan yuklemeyın... |
Alıntı:
|
bizi avrupada biyerlere görütecek maç kurtaracak adam değil 10 maçta bir yapar eğer yaparsada sonra büle goller yerr |
adam yetenekli ! kardeşim aynı goldende yer kimsenin yemeyeceği golleride yer |
hakanın bi suçu yok herif kaç maçtır topları sektirip gol yiyo hoca bunları görmüyosa hakanın ne suçu var |
Alıntı:
o da doğru..geçen sene runje ye gösterilen müsama da hataydı zaten.ok güzel taraftarız sabırlıyız,en kötü anda destek oluyoruz amaa tepkisizliğede alışmamak lazım...birileri hata yapıyorsa hesap soracaksın.Beşiktaş hepimizin |
hakanın suçu yok. defans ve orta saha naaptıda hakan suçlanıyo? |
arkadaşlar maçın yıldızı tek kelimeyle hka n arıkandır 3 tane asist yaptı dha ne ypsn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Hakanı her yediği hatalı golden sonra eleştirmeyenler,yok hakanın bir suçu yok o neyapsın defansın salaklığı diyenler yüzünden oluyor bunlar zaten.Okadar dedik belki ileride iyi bir kaleci olabilir ama şimdi değil diye.Adam hiç ders almıyor hatalarından.Bukadar sorumsuzca birşey olabilirmi.Ben bu maça özel konuşmuyorum ortada maçta yok zaten.8 tane gol yiyen rezil bi takım var sonuçta ortada.Elbette herşeyi hakana yüklememek lazım ama bukadarda olmaz ki.Bütün hava toplarında korkuyorum ben acaba hakan elinden kaçıracakmı diye.Hiçbir hava topuna çıkamıyor adam korkudan.Sonra gelen bütün topları karşılıyor ama nereye.Hep altı pas noktasına.İnsan yaa topu havalandırarak geri teptirir yada kornere falan atmaya çalışır.Hadi birde olmadı ikide dene.Ondada olmadı 3de dene.Ama sen hep aynı şeyi yapıyorsun tokatlıyosun top adamın önünde.1 olur 2 olur 5 tane olurmu yaa Allahaşkına.Tabi bu hataların çoğunda defansın hataları var ama hala hakan iyi diyenlere söylüyorum bunu... |
fener maçı 1 gol liverpool maçı 3 aynı gol etti 1 hafta içinde yani üstüne gelen topu rakibin önüne kurtarması ve gol dur bakalım hakan da bir rekor peşinde galiba |
hakan' ın bayan voleybol takımına gitmesi daha uygun olur bu saatten sonra. |
her topa müdahale etti ama dönen toplarda defans karşılamak yerine izleyince böyle oldu hakan belkide en günahsız oyuncuydu bence |
bu adamdan beşiktaşa kaleci olmaz,beşiktaşada böyle kaleci olmaz olursa işte böyle olur |
kardeşim defans forvetten başlar...forvetlerin pres yapmıyo,orta sahan pres yapmıyo...defans zaten bi acayip...hakan ne yapsın? |
tabi canım hakan suclu ya kardesim bi kaleci topu sektirebilir ilk golde crouch topa vuruo kurtarıo dondugunde o topu yani rebound alacak adam yok ibrahim uzulmezin sayesinde benayoun mudur nedir adam macın yıldızı oldu hemen adam gondermeye ne kadar meraklısınız sanki biz milan ya da barcelonayız onu bunu gonderince istedigimiz futbolcuyu alabilecegiz sacma sapan konusuosunuz adamın fizigi kuması gayet iyi sadece biraz sabır ondan daha iyi bi turk kalecisi varsa soleyin yonetim alabiliosa alsın!!!!!! |
Alıntı:
|
ya hakan ın en büyük hatası topu sektirio..ya voleybol oynamıosun..sen tut o topu dei para weriolar sana..tabiki bütün takım kötüydü tabiki tek suç hakan ın değil.ama eer son adamsan bişiler yap be kardeşim..ne doğru dürüst topa çıkar ne doğru dürüst oyun kurar..gerçi hakan olmasa ne olucak?Rüştü geçse kaleye fark azalıcak mıydı çoğalıcak mıydı..eğri oturp doğru konuşalım..eldiveni asması gereken adama milyon dolarlar ver kulubeye oturt.. diatta denen adam..amatör bile futbol oynayamaz.. ibrahim üzülmez...kendisi üzülmüo da çok şükür bizim gözümüzde yaş bırakmadı.. daha n söyleyelimki..dün gece sabaha kadar gözüme uyku girmedi..hayatımda ilk kez söylicek sözüm yoktu..şimdi var mı sanki...tek bulduğum çözüm susup beklemek..bakalım bundan sonra hakan ve diğerleri bi özür dileyecekler mi? |
sizler başkan gibisiniz en kolay suçlanacak kaleci fener maçında 2 pozisyon harcayan boboya toz kondurmayın aman ha ilk golde devidi rahatça vursun diye tutmayan toramana aman birşey söylemeyin iyi çocuk nede olsa ya arkadaşlar toraman 3 senedir 27 maçta golle sonuçlanan hata yaptı hiç farkında değilsiniz bu demek oluyorki 27golü toraman bize atmış siz dah atın tutun nede olsa kalecinin görevi gol yememek edi ya vurun abalıya... |
arkadaslar hakan iyi kaleci ama sorunları var hatırlayın gecen sene volkanın durumunu hakandan beterdi ama bu sene eziklerde banko oynuyo... bence kazanılmalı hakan.. |
arkadaşlar hakanla olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ya runjeyı arar oldukk walla |
yönetim uyuma kaleci lazım gözleriniz görmüyor mu |
Kaleci maleci değil kardeşim kökten temizlik lazım.Ybancılar derhal elden çıkması lazım(tello,bobo haricnde hepsi gideblr) |
adam paso top sektiriyor,ya bu bir olur iki olur ama her macta yapılmaz ki... |
Hakan transferide demirörenin aptalca transferlerinden biriydi hepsi bu .. |
Alıntı:
|
Ya 8 tane gol yeyip tarihe geçen futbolcuların yanında nasıl olalım 1-0 yenilseydik tamam 2 -3 neyse de 8 tane ya ben bu futbolcuların yanında olmama futbolcular özür diliyo herkes özür diliyo zaten böyle hep özür dilerler özür dileye dileymi şampiyon olcaz onu anlamadım rezil olduk cümle aleme rezil |
adam daha genç 2-3 sene sonra görün siz onu... siz onu kocaelispordayken görcektiniz... |
hakana bukadar yuklenmek dogru dııl bence tmm hataları var ama 8 golu sadece hakan yemedı takım olarak yedık defansta ii diildii bunu hakanın uzerıne atmak doru diil zaten suan medya hakan kotu kalecı olarak cıkarmaya calısyolar adamı bıtırcekler |
hakana biz gol yedi diye yüklenmiyoruz arkadaşlar atladığınız bi yer var.hep aynı goller yiyor sektirdiği bütün toplar gol oluyo.sektirdiği yerde neden bizim defans yok derseniz o ayrı bi tartışma konusu.ama büyük takımın kalecisi bu kadar kolay gol yememeli. |
arkadaşlar böyle yaparak bir yere varmamız imkansız artık takıma sahip çıkalım lütfen asıl görev şimdi bizde bütün oyuncularımıza sahip çıkalım duruşumuz bu olmalı hakan'a bu kadar yüklenmek doğru değil |
benim anlamadığım hakan maç kurtardımı işte bu bea helel hakan diyorsunuzda adam gol yedimi devre arası gitmeli ya bu nasıl bir yaklaşımdır. Hakan bu takımın kalecisi olarak kalmalı defans hiç bişey yapmıyorki kalecinin 100 hatası varsa defansın 1000 hatası var. |
Takımın defansı tümden rezildi.Hakan tuzu biberi oldu... |
15 gun önce yine lverpool maçı sonrası aklıma gelio sanırsam gerard dı baskılı oynadık ama kaleciyi geçemedik diyrdu ki haklıydı o zaman da kalede hakan vardı oldu aq defans yatsın kimse topa basmasın ileri atılan her top direk bize dönsün sonra neymiş hakan kötü kaleci bırakın yaw hata yapmadı mı yaptı ama tutup da bu kadar yuklenmek ayıptır gunahtır yaa sektirdi diyolar rakip bizim ceza sahasını kendi yarısahası gibi kullandı adamlar dipten şut çekiyo neymiş kaleci sektirdi lan nasıl bi futbol anlayışınız var ya hayretler içindeyim... Hata yapmadı demiyoum ama bu yenilgi o çocuğa yuklenemez elinizi vicdanınıza koyun hangi biri canını dişine taktı da oynadı.... Ama olsun hakan kaleci ya genç ya türk ya yüklenin bakalım... |
rakip takımın gol atmasına gerek yok beşiktaş kendi kendinede gol atıyor !!! |
Alıntı:
|
hakan iyi kaleci altın çamıra düşse değerini kaybetmez ama siz hakanı yemek isterseniz buyrun ama siz her kötü maçta birine ahlaksız haysiyetsiz damgası vuruyorsunuz buda beşiktaşlılığa uymuyor dönün bir kendinize bakın hakan kötü goller yedi doğru ama lütfen kazandığımız maçların hepsindede çok ciddi kurtardığı pozisyonlar var hem rüştüyü istemessiniz hakann defolsun gitsi ya siz ne istiyosunuz sizler gol kaçırana küfredip gol atınca koçum benim diyen tabela taraftarlarısınız daha başka birşey söylerdim ama oda ne bana nede aklı selim bir insana yakışmaz ..... |
| Türkiye`de Saat: 23:09 . |