![]() |
hakan...nasıl ya!!! bu hakan nasıl bi kaleci ya.takım çok kötü farkınadyımda ama bi kaleci aynı golden kaç tane daha yer... |
Alıntı:
o zamanda oturur sayarız birlikte... |
s.a arkadaşım baksana maça hakan ın yediği gollere hakan a sayıyosunuz ama avrupa da top oynayacak bi tane defans oyuncumuz yok lütfen ya.bana göre sadece bi topta hatası var.o defansla o kadar ibrahim üzülmez 5 kuruş etmiyo.:S |
defans süperdi de sadece hakan kötüydü di mi.. önce önündekiler adam gibi ayağnda topu tutsalardı.. |
Defans kaleci ve teknik kadro çok düşük...! 8-0 yenilmeyi dünyada başarabilen tek kulübüz..! UTANSIN bu serefsiz yöneticiler |
ya babacım bana hakanı korumayın lütfen ya...nasıl hatası yok anlamadım.8 golün sadece 1 indemi hatalı.fener maçındada aynı gol burdada aynı goller.sıkıldım ben |
Maya tutmadı. Hakan'ın devre arasında gönderilmesi hem Beşiktaş'ın, hem de Hakan'ın yararına olur. |
kac mactir ayni hatalarla gol yiyo suc onda degil onu kaleye koyanda |
defans rezaletti hakanda onlara eşlik etti. |
Alıntı:
|
Topu bloke edemeyen,gelenleri elinden kaçırandan kalecimi olur. Maçı tekrar izlemeye cesaretiniz vars ayediği gollere iyi bakın. Hatasız yediği gol yok tu bu maçta neredeyse Bunda defansın da anormal üstü katkısı vardı . el birliği ile cenazesini bakalım nasıl kaldıracaklar |
eeee daha iyi olacak diyenler ne diyecek şimdi...kaçıncı oldu bu kardeşim..banada zaman tanıyın bende çıksam zamanla kaleci olurum.nedir bu ya.olmuyosa göndereceksin!! |
tek hakana yuklenmek dogru olmaz .. defans yerınde deildi orta saha gorevını yapmadı ki .. |
arkadaşlar evet yenildik bitti artık konuşsakta bişe değişmez çok kötü bi sonuçç. aslında sonuçta değil rekor hiçd eğilse kendimizi şöyle avutalım sadece 3puan aldılar yani 8puan değil 1-0 da bitseydi aynıydı yanii biz yinede takımımızın yanında olmalıyız |
arkadaşım bi baksanız şu gollere benayoun 3 gol attı üçünde de üzülmez kalası boş bıraktı olur mu yaa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kim ne derse desin türkiye de bence hakan dan iyi türk kaleci yok bi zürich maçına bakın o maçta nasıldı.sadece güven sorunu var. |
MİLLİ MAÇTA DA AYNI GOLLERİN BİR BENZERİNİ YEMİŞTİ FB MAÇINDA DA BUGÜN İSE ARTIK BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU TAMAM DEFANS PAÇAVRA AMA HAKAN BİR TANE YOPU DA SEKTİRME BEA İNANILMAZ ŞAKA GİBİ GOLLER ELİN YAHUDİSİ HAYATINDA BU KADAR RAHAT 3 GOL ATMAMIŞTIR YAZIKLAR OLSUN... |
hakana yeter kardeşim bir kalecfi aynı hataları kaçmaç yapar geçen sene bu hataların çeyreğini yapan runje yi gönderdik hakana devre arsı gitsin defolsun yeter |
MİLLİ MAÇTA DA AYNI GOLLERİN BİR BENZERİNİ YEMİŞTİ FB MAÇINDA DA BUGÜN İSE ARTIK BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU TAMAM DEFANS PAÇAVRA AMA HAKAN BİR TANE T:banghead:OPU DA SEKTİRME BEA İNANILMAZ ŞAKA GİBİ GOLLER ELİN YAHUDİSİ HAYATINDA BU KADAR RAHAT 3 GOL ATMAMIŞTIR YAZIKLAR OLSUN... |
Alıntı:
|
ha bir ara kafasına darbe geldi sakatlandı diye sevin dim ertuğrulun hatası bu adama fazla güvenmek oldu |
rüştü zaten müzmin sakat.huzur evi olduk ya.emekliliğnin son günleri geleni bizimkiler kaçırmıyo.... |
Alıntı:
|
yaa kusura bakmasın ama asist kralı oldu maçta |
allah belanı versin hakan allan senınde belanı versin diatta |
hakanın yapmış oldugu bu hatalar son 2 mactır yaptığı hatalar değil..Hakan son 4-5 maçtır kalesinde sıkıntı yaşıo...Son 4-5 maçtır bu çocuk kalede formsuz...Neden hala ısrar ediliyor hakanda anlamış deilim...Tmm belki tekrar eski formunu yakalaması umuduyla kale ona emanet ediliyor ama sonucta 1 mac deil 2 mac deil yaa...Olmuyosa zorlamıcaksın bu kdar basit... |
bu sene ransfer ettiğimiz adamlardan telleo dışında bi tane oynayan söyleyin bana.yabancı türk farketmez.ya bu nasıl bi transfer politikasıdır.bilgisayar oyunlarında adam izşeyip transfer etsen ancak bu kadar başarısız olursun...bunu başaran yönetimi ayakta alkışlıyorum.liverpooluda bu kadroyla yenmiştik tamam ama o maçtada yeni transferlerden kaçı vardıki ve ayrıca o maçı beşiktaş takımı değil taraftarı kazanmıştır.... |
[quote=kumandaci;475681]takımda kaldığı sürece o şekil golleri yer .. o zamanda oturur sayarız birlikte...[/quot] Evet güzel fikir birlikte sayalım ben tek başına sayamıcam artık. Hakan kızlarla voleybol maçına çıkmış gibiydi. |
hakanın oynamasının hata olduğunu hep söyledim.belliydi bir gün bir yerden patlayacağı |
3-4 gol onun yüzünden yedik inenin teki |
hakanda suc yok. suc diger futbolcularda. hepsi ruhsuz oynadı. hiçbiri puan alacagına inanmadan cıkmıs sahaya. hiç kosmadılar. burdaki macta hakan macın en iyilerindendi cunku takım cok kosuyordu kalecininde kendine ve takıma guveni tamdı. buyuzden kritik kurtarıslar yapmıstı. ama dungece adam ne yapsın 1 macta en fazla 1-2 %100 kurtarıs yaparsın ama 8 tane yapamazsın.... bende kalecilik yaptıgımda gol yemiyorum super kurtarıslar yapıyorum ama kotu bir takımda oynayınca sacma sapan goller yiyorum. yani kendimden biliyorum bu işler boyle. bence suc teknik heyet ve futbolculardır. cunku psikolojik olarak hazırlanamamıslar bu maca. son gune kadar fb macı konuslursa olacagı bu. bu yonden bakınca tabi bizim yoneticilerimizdede hata oldugu goruluyor. bi paf takım lafı attılar gundem degişti sanki onumuzde sıradan bir anadolu takımının macı varmıs gibi.... |
hakan bu skorda %80 suçlu.böyle bir kaleci yok.Bobo kaleye geçse aynı golden 4 tane yemezdi |
rüştüyü niye aldık ey millet biz yawwwww |
hakan iyi niyetli ama beşiktaşta oynayabilecek kapasitede bi oyuncu değilll |
Hakan evet çok kötüydü,topların hepsini sektirdi ama seken topların yanında hep liverpol lular vardı bizimkiler o arada gökyüzündeki yıldızları sayıyorlar dı herhalde:vollkommenauf: |
HAKAN!!! Bunuda, bulup getirenide :banghead: nasıl bir kazmadır ya rabbim herif 5 tane asist yaptı liverpool'a her maç her maç nedir bu yaa.. düşmanmı var içimizde anlamıyorumki bütün iyi kaleceleri ya bi sebep bulup yada sebepsiz postaladılar bu herif hala kalede.. |
yabanci kaleci almamiz lazimidi |
sen asperi sat muratı ramazanı ye cordobayı suçsuz yere yolla sonra rüştüye 2,5 milyon euro ver kaleyede bu malı koy.. |
Türkiye`de Saat: 02:33 . |