![]() |
MİLLİ MAÇTA DA AYNI GOLLERİN BİR BENZERİNİ YEMİŞTİ FB MAÇINDA DA BUGÜN İSE ARTIK BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU TAMAM DEFANS PAÇAVRA AMA HAKAN BİR TANE T:banghead:OPU DA SEKTİRME BEA İNANILMAZ ŞAKA GİBİ GOLLER ELİN YAHUDİSİ HAYATINDA BU KADAR RAHAT 3 GOL ATMAMIŞTIR YAZIKLAR OLSUN... |
Alıntı:
|
ha bir ara kafasına darbe geldi sakatlandı diye sevin dim ertuğrulun hatası bu adama fazla güvenmek oldu |
rüştü zaten müzmin sakat.huzur evi olduk ya.emekliliğnin son günleri geleni bizimkiler kaçırmıyo.... |
Alıntı:
|
yaa kusura bakmasın ama asist kralı oldu maçta |
allah belanı versin hakan allan senınde belanı versin diatta |
hakanın yapmış oldugu bu hatalar son 2 mactır yaptığı hatalar değil..Hakan son 4-5 maçtır kalesinde sıkıntı yaşıo...Son 4-5 maçtır bu çocuk kalede formsuz...Neden hala ısrar ediliyor hakanda anlamış deilim...Tmm belki tekrar eski formunu yakalaması umuduyla kale ona emanet ediliyor ama sonucta 1 mac deil 2 mac deil yaa...Olmuyosa zorlamıcaksın bu kdar basit... |
bu sene ransfer ettiğimiz adamlardan telleo dışında bi tane oynayan söyleyin bana.yabancı türk farketmez.ya bu nasıl bi transfer politikasıdır.bilgisayar oyunlarında adam izşeyip transfer etsen ancak bu kadar başarısız olursun...bunu başaran yönetimi ayakta alkışlıyorum.liverpooluda bu kadroyla yenmiştik tamam ama o maçtada yeni transferlerden kaçı vardıki ve ayrıca o maçı beşiktaş takımı değil taraftarı kazanmıştır.... |
[quote=kumandaci;475681]takımda kaldığı sürece o şekil golleri yer .. o zamanda oturur sayarız birlikte...[/quot] Evet güzel fikir birlikte sayalım ben tek başına sayamıcam artık. Hakan kızlarla voleybol maçına çıkmış gibiydi. |
Türkiye`de Saat: 20:02 . |