![]() |
yönetim uyuma kaleci lazım gözleriniz görmüyor mu |
Kaleci maleci değil kardeşim kökten temizlik lazım.Ybancılar derhal elden çıkması lazım(tello,bobo haricnde hepsi gideblr) |
adam paso top sektiriyor,ya bu bir olur iki olur ama her macta yapılmaz ki... |
Hakan transferide demirörenin aptalca transferlerinden biriydi hepsi bu .. |
Alıntı:
|
Ya 8 tane gol yeyip tarihe geçen futbolcuların yanında nasıl olalım 1-0 yenilseydik tamam 2 -3 neyse de 8 tane ya ben bu futbolcuların yanında olmama futbolcular özür diliyo herkes özür diliyo zaten böyle hep özür dilerler özür dileye dileymi şampiyon olcaz onu anlamadım rezil olduk cümle aleme rezil |
adam daha genç 2-3 sene sonra görün siz onu... siz onu kocaelispordayken görcektiniz... |
hakana bukadar yuklenmek dogru dııl bence tmm hataları var ama 8 golu sadece hakan yemedı takım olarak yedık defansta ii diildii bunu hakanın uzerıne atmak doru diil zaten suan medya hakan kotu kalecı olarak cıkarmaya calısyolar adamı bıtırcekler |
hakana biz gol yedi diye yüklenmiyoruz arkadaşlar atladığınız bi yer var.hep aynı goller yiyor sektirdiği bütün toplar gol oluyo.sektirdiği yerde neden bizim defans yok derseniz o ayrı bi tartışma konusu.ama büyük takımın kalecisi bu kadar kolay gol yememeli. |
arkadaşlar böyle yaparak bir yere varmamız imkansız artık takıma sahip çıkalım lütfen asıl görev şimdi bizde bütün oyuncularımıza sahip çıkalım duruşumuz bu olmalı hakan'a bu kadar yüklenmek doğru değil |
Türkiye`de Saat: 08:09 . |