![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iste farkimiz bu bizim,, her zaman takimimizin yanindayiz!!!!!!! |
layd bjk aslada onlar gbi olmayız... febe ezik takımı gbi deiliz ama bizimkılerde haketti biras ama okadar düşmicez ki farkımız olsun... bizim taraftarımız heryerde konusuluyo asla vazgecmıyenler.. LADİES OF BEŞİKTAŞ |
londra çarşıyı görmedinizmi arkadaşlar maçın sonuna kadar tezahürat yaptılar hemde sıcağı sıcağınayken maç biz burda böle yapmayalım.. her zaman destek lazım !!! |
punto nun her mesajlarında takımızı zedeleyici ve alaycı yorumları var. yani ezik olma ihtimali yüksek bannn.! Bunları hepsi vatan haini sonuçta farklı yenilen Bir TÜRK takımı ama adamlarda beyin yok...! |
:( ben maç sonunda acayıp uzuldum ya :( ordakı taraftarlarımıza adam resmen agladı biriside carsı atkısını acmıs hala dımdık biz hala burdayız dio resmen.. KORKUTAMAZ BİZLERİ MUSALLA TASI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ BEªİKTAªI... |
ben belcikada kaliyorum, ve belcika kanali maci canli gosterdi, resmen Turkler ( ozellikle besiktaslilar ) rezil oldu butun belcikaya. Carsiya sesleniyoruz, ASI RUH geri donsun! eziklere, fenerasyona, gsye: Ya tam susturacagiz ya kan kusturacagiz |
ARKADASLAR BU KOTU GUNUMUZDE BILE TAKIMIMIZA OYLE SAHIP CIKALIM OYLE DESTEK VERELIMKI ANLASINLAR BIZIM GIBI BASKA TARAFTAR OLMADIGINI,, BILIORLAR AMA BUNU YUZLERINE VURMANIN EN II ZAMANI BENCE!! SEVINMEK ICIN SEVMEDIK!!! |
Türkiye`de Saat: 06:05 . |