![]() |
YÖNETIM ISTIFA!! hiç kimsenin beşiktaşı bu durumlara düşürmeye hakkı yok .kim olursa olsun.eğer şerefiniz varsa defolup gidersiniz.yönetim artık defolllllllllllllllll |
bunlarda seref nerde, bence bundan sonra yönetime taraftar olarak tepkimisi gösterip istifa etmesini saglamaliyiz,yoksa bunlar gitmez |
dursunlar daaa boşver azim eden kazanır takımını satan değil 11 e 11 maç yapıyosun karşındaki zidane olsun istersen...inanç yok bizde galatasaray bu takıma 2 sıfırdan 3 iki yendi o zaman liverpool formunun zirvesindeydi az bile bence bu skor adamların 10 tane sallamadıgına dua edelim türk takımları gibi değillerki 2 tanenin üzerine yatsınlar adamlar 5 atınca bi 5 daha atmaya calısıyorlar ve basardılarda kendimize bile kıçla gülünecek gol attırdılar |
1 ye 2 ye 3 ye babcım ama bu ne rezalet ya.insan yazarken yoruluyo ya.fena dile düşücez.ölene kadar bu muhabbet devam edecek... |
ooo bu işi şerefe bırakırsak daha çooook sürünürüz en iyisini kalli midir nedir o yapıyo abi oynamayacak oyuncuya s...git diyo hasan şaşmış lincoln müş hakan mış adamın umurunda değil şutu basıyo aynen cezayı veriyo |
tello ve bobo haricinde hicbirinin gururu ve serefi yok. hicbir futbolcu haysiyetiyle oynamiyor. forma askiyla oynayan yok. hepsine yaziklar olsun... bobo ve tello haric... |
ya bu ne ya 3. golden sobra izleyemedim izleseydim o sinirle kesin atardım tv yi aşagıta yeter be bu ne kendinize gelin eziklere kendimizi mi güldürcez be |
Canımızı Yaktılar Bu Taraftara yazıkya Mılletın dunyanın ımrenek baktıgı bır taraftara sahıbsın yaa valla yazık bılla yazık Karsılıksız bır sevgıyle seven bu taraftara yapılamaz bır yuz yıl bızım arkamısdan bu kara leke gelıcek :( |
demirören şerefin varsa istifa et artık... |
YONETIM ISTIFA BU ADAMLARALA TA COK CEKERIZ BIZ BIR DUSUNUN !@ PUAN UN DEYKEN BU BASKAN BASA GECMEK ICIN HER SEYI YAPTI SREFSIZ>>>> |
Defolun gidin Ey yönetim...! |
DELGADO DA DAHİL OLMAK ÜZERE BOBO HARİÇ TÜM YABANCI OYUNCULARA KAPI GÖSTERİLMELİ VE ARTIK RADİKAL KARARLAR NEYSE ALINMALI HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNLERİNDEN BİRİ OLAN BUGÜNÜN HESABINI SORUMLULAR KİM İSE VERECEK HİÇKİMSENİN BEŞİKTAŞI BÖYLE HALLERE SOKMAYA HAKKI YOK |
ULAN O.ÇOCUĞU BESTASIO S...TİR OL GİT ULAN ŞEREFSİZ NE İŞİN VAR BURDA YAVŞAK PİÇİ.... |
hep söylüyorum , yine söyleyeceğim , tekrar söylüyorum . . . beşiktaşın başına futboldan anlayan yönetimin ve yöneticilerin gelmesi lazım . . ben ne futbolculara , ne de tek. direktöre kızıyorum.. hangi futbolcu veya tek. direktör isterdi bu skorla yenilmeyi... onları takıma getirenlerde suç . . . |
YÖNETIM ISTIFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vallahi sinirden parmaklarim klavye ye zor oturuyor. o baskan degil bir amigo. bütün camianin icine etti. ve kos kocaman besiktas camiasi bu adamin alternatifini bulup baskan edemedi ya....yaziklar olsun size.... yapilan transfer politikasi tam bir fiyasko. simdi ocak ayinda yine sil bastan...kaybedilen milyonlara yazik...her sezon ayni seyleri görmekten biktik siz niye bikmiyorsunuz...allah askina birakin artik bizi. yeter.yeter.yeter.yeter.... |
ülen biz simdi hanki yüz le yarin disari cikacagiz...rezil olduk millete rezil...bu maglubiyet 20 sene konusulacak.....iste simdi nihayet tarih yazdin baskanim......!!!!!!!!!!!! |
babanın malımı ulan bu kulüp . . . nasıl şerefinle geldiysen ; o şerefin senden kaybolmadan gitmesini bileceksin ! |
off yapmayın arkadaslar yaa cok moralım bozuk ama bu ne yaaa 8 off nasıl cıkacagım ben yarın dısarıyaaaa offfffffffff uyuyamamda sımdı iyimi |
valla ben herzaman başkanı destekliyodum ama galiba istifa zamanı geldi. sayın başkan uraşma olmuyo |
bu geceki en doğru söz ya demirören defol git |
ordaki besiktastaraftarlarina cok üzülüyorum. insanlara yazik be.. utanmazlar |
ARKADASLAR DOLDURUSA GELMEYIN ARAMIZDA EZIKLER DOLASIOR DIKKAT EDIN,, SUNU UNUTMAYINKI HOCA ELINDEN GELENI YAPIOR BI SAHA CIKIP OYNAMADIGI KALDI,, OYUNCULAR OYNAMIORSA ONUN SUCU NE?? LUTFEN SUCLARKEN SUCLADIGINIZ KISIYE DIKKAT EDIN,, BURDA OYNAMAYI BECEREMEYENLER FUTBOLCULAR,, HER ZAMAN HER YERDE TAKIMINI DESTEKLEYEN TARAFTARLARIZ BIZ,, DUNYA BIZE HAYRAN VARMI OTESI,, HEP BIR YUREK OLUP YOLA DEVAM EDIP TAKIMIMIZI DESTEKLEYELIM!! ONA ISTFIA BUNA ISTIFA DIYEREK COZUM OLMUYOR... |
bu adi yonetimin lafla sozle gidecegi yok.biz taraftarlarin orgutlu bir eylem gerceklestirmesi lazim.aclik greviyse aclik grevi ben herseye varim.yeter artik ben bu kulübü bu kadar aciz durumda hic gormedim.sadece liv.macindan bahsetmiyorum her konuda rezil durumdayiz. |
ben agliyorum suan gercek diyorum bak...bunu haketmedim ben ve butun bjkli taraftarlar...yazik ya bize |
silkelen ve kendine gel kardesim,, ne olursa olsun takimimizi desteklememiz lazim,, bizim anlimiz ak,, utanacak olanlar utansin,, gosterilim buyuklugumuzu gosterelim kotu gunde nasil destekledigimizi,, bizi yikmaya calisanlara ders verelim!!! |
............................... başka birşey söylememe gerek yok anlayan anlar artık şu başımızdakiler gittiği gün bizim kurtuluş günümüzdür bunu görmemek o kadar mı zor her konuşma her hamle boşa hala yanlış işlerle uğraşıyoruz millet ocak ayındaki transferleri şimdiden netleştiriyor biz hala bekliyoruz ne bekliyorz ki yaz döneminin aynısı olsun die mi acaba elimizde tüm saflar toplansın diatta higuain gibi hey ALLAH ım ya |
defollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllll |
ŞEREFİNİZLE BIRAKIN Sn.Yıldırım Demirören, Sn.Ertuğrul Sağlam, Biraz onurunuz,biraz şerefiniz ve haysiyetiniz varsa,bırakın artık. Koltuk sevdası ve aptalca inatlaşmalarınız yüzünden,Dünya futbol tarihine adımızı kara bir leke olarak yazdırdınız. İstesenizde bundan daha kötüsünü yapamazsınız artık. ŞEREFİNİZLE BIRAKIN. |
sinan engini kat arkadaşım ama ertuğrul kalsın beaaa |
yönetimin istifa etmesi için bir kampanya başlatsak. sonuna kadar onlar gidene kadar sürdürsek nasıl olur |
arkadaşlar bu adamın gitmesi için ne yapabiliriz. birlikte bişeyler yapsak. |
Alıntı:
tüm stad bir mac boyunca yönetim istifa desin bu is biter.... |
arkadaşlar caps lock kullanarak konu açmayalım! |
İbrahim üzülmez ama taraftar üzülüyor be kardeşim. Sezon başından beri yenilen gollerin %90 ı soldan geldi. Tello sol bek diye alındı. İbo var diye ortaya kaydırıldı. Kim var bu adamın arkasında anlamıyorum. Yattığı yerden kalkamıyor hep yerde hep yerde. Bir oyuncuya hızlı girersen çalımı yersin be kardeşim. Yeter futbolu bırakta kurtulalım. Yönetim İstifahttp://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon15.gif |
(ALLAH BELAMIZI VERSİN)marşını söyleye söyleğe melamızı verdi hala daha devam ediniz söylemeye trübün liderleri simavlı kartal |
[quote=Disi_KaRTaL_;476123]arkadaşlar caps lock kullanarak konu açmayalım![/quot haklısın sadece öfkeden |
beyler siz daha bu yönetimin aldığı kararların arkasında durun a.q. ben bunların rezil ettiler bizi dünyaya beşiktaş bunların tapuşu mallarımı ya s.... gitsinler YETER ARTIKKKKKKKK!!!!!!!!!!1 |
çarşıdan ses çıkmıyor demirörene beni üzende bu. |
haydi bu sfeer bırakmayalım peşini de istifa etsinler yaa. ali şen dönemindeki fenerin haline döndük bu yönetim yüzünden. bıktım ben |
demirören istifa degil intihar etse ne olacak o en farklı malubıyet yazsının karsısında hep bjk yazacak futbolcular ruhsuz hoca tecrubesız yonetım basiretsiz ne dıyım saymakla bıtmıo offf offff ne futbol konusurum daha ne ızlerım |
Türkiye`de Saat: 13:17 . |