![]() |
Defolun gidin Ey yönetim...! |
DELGADO DA DAHİL OLMAK ÜZERE BOBO HARİÇ TÜM YABANCI OYUNCULARA KAPI GÖSTERİLMELİ VE ARTIK RADİKAL KARARLAR NEYSE ALINMALI HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNLERİNDEN BİRİ OLAN BUGÜNÜN HESABINI SORUMLULAR KİM İSE VERECEK HİÇKİMSENİN BEŞİKTAŞI BÖYLE HALLERE SOKMAYA HAKKI YOK |
ULAN O.ÇOCUĞU BESTASIO S...TİR OL GİT ULAN ŞEREFSİZ NE İŞİN VAR BURDA YAVŞAK PİÇİ.... |
hep söylüyorum , yine söyleyeceğim , tekrar söylüyorum . . . beşiktaşın başına futboldan anlayan yönetimin ve yöneticilerin gelmesi lazım . . ben ne futbolculara , ne de tek. direktöre kızıyorum.. hangi futbolcu veya tek. direktör isterdi bu skorla yenilmeyi... onları takıma getirenlerde suç . . . |
YÖNETIM ISTIFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vallahi sinirden parmaklarim klavye ye zor oturuyor. o baskan degil bir amigo. bütün camianin icine etti. ve kos kocaman besiktas camiasi bu adamin alternatifini bulup baskan edemedi ya....yaziklar olsun size.... yapilan transfer politikasi tam bir fiyasko. simdi ocak ayinda yine sil bastan...kaybedilen milyonlara yazik...her sezon ayni seyleri görmekten biktik siz niye bikmiyorsunuz...allah askina birakin artik bizi. yeter.yeter.yeter.yeter.... |
ülen biz simdi hanki yüz le yarin disari cikacagiz...rezil olduk millete rezil...bu maglubiyet 20 sene konusulacak.....iste simdi nihayet tarih yazdin baskanim......!!!!!!!!!!!! |
babanın malımı ulan bu kulüp . . . nasıl şerefinle geldiysen ; o şerefin senden kaybolmadan gitmesini bileceksin ! |
off yapmayın arkadaslar yaa cok moralım bozuk ama bu ne yaaa 8 off nasıl cıkacagım ben yarın dısarıyaaaa offfffffffff uyuyamamda sımdı iyimi |
valla ben herzaman başkanı destekliyodum ama galiba istifa zamanı geldi. sayın başkan uraşma olmuyo |
bu geceki en doğru söz ya demirören defol git |
Türkiye`de Saat: 22:45 . |