![]() |
arkadaşlar bu adamın gitmesi için ne yapabiliriz. birlikte bişeyler yapsak. |
Alıntı:
tüm stad bir mac boyunca yönetim istifa desin bu is biter.... |
arkadaşlar caps lock kullanarak konu açmayalım! |
İbrahim üzülmez ama taraftar üzülüyor be kardeşim. Sezon başından beri yenilen gollerin %90 ı soldan geldi. Tello sol bek diye alındı. İbo var diye ortaya kaydırıldı. Kim var bu adamın arkasında anlamıyorum. Yattığı yerden kalkamıyor hep yerde hep yerde. Bir oyuncuya hızlı girersen çalımı yersin be kardeşim. Yeter futbolu bırakta kurtulalım. Yönetim İstifahttp://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon15.gif |
(ALLAH BELAMIZI VERSİN)marşını söyleye söyleğe melamızı verdi hala daha devam ediniz söylemeye trübün liderleri simavlı kartal |
[quote=Disi_KaRTaL_;476123]arkadaşlar caps lock kullanarak konu açmayalım![/quot haklısın sadece öfkeden |
beyler siz daha bu yönetimin aldığı kararların arkasında durun a.q. ben bunların rezil ettiler bizi dünyaya beşiktaş bunların tapuşu mallarımı ya s.... gitsinler YETER ARTIKKKKKKKK!!!!!!!!!!1 |
çarşıdan ses çıkmıyor demirörene beni üzende bu. |
haydi bu sfeer bırakmayalım peşini de istifa etsinler yaa. ali şen dönemindeki fenerin haline döndük bu yönetim yüzünden. bıktım ben |
demirören istifa degil intihar etse ne olacak o en farklı malubıyet yazsının karsısında hep bjk yazacak futbolcular ruhsuz hoca tecrubesız yonetım basiretsiz ne dıyım saymakla bıtmıo offf offff ne futbol konusurum daha ne ızlerım |
Türkiye`de Saat: 22:46 . |