![]() |
Daum BOMBASI Daum bombasıAlman hocanın, Beşiktaş yönetimi ile görüşme halinde olduğu bildirildi. 07.11.2007 03:24http://www.haberturk.com/kuturesim/daumkucuk7kasim.jpg eşiktaş, Liverpool karşısında bir Avrupa hüsranı daha yaşarken, 'teknik direktör' değişikliği konuşulmaya başlandı. Bu konudaki en önemli iddia ise Beşiktaş yönetiminin, eski hocaları Christoph Daum'la görüştüğü... Bu haberin kaynağı da Alman hocanın kendisi. Şu anda çalıştırdığı Köln kulübü ile yol ayrımında olan Daum'un, Fenerbahçeli dostlarına, "Beşiktaş'la çok ciddi biçimde görüşüyorum" dediği bildirildi. Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ta ilk kez 1993-94 sezonunun ortasında göreve geldi. Sonra iki sezon daha kaldı ve Kartal'a bir şampiyonluk yaşattı; bir kez de Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaştırdı. Sonra 2000-01'in sonlarında gelip sonraki sezon da çalıştırdı. 2006'DA AYRILMIŞTI Daum Türkiye'de son olarak 2003-2006 yılları arasında üç sezon F.Bahçe'yi çalıştırdı ve sarılacivertli takımda da 2 lig şampiyonluğu yaşadı. Sabah kaynak :HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi |
Bu adam ı getireceklerine Lucescu yu getirsinler daha iyi ama yönetim gittikten sonra tabi..! |
yok daha neler iyi alistilar bu gibi durumlarda oyunculari ve hocayi gonderip kendileri kenara cekilmeyi gidecek birileri varsa oda basta yonetimdekilerdir |
yönetimden bu beklenir ancak. herkesi suçlarlar şimdi. kendileri haklı ama . ali şen gelse daha iyi yönetir be bu adamlara göre |
siz önce hakan i gönderin hoca yi göndereceginize...2 kaleci aldiniz biri sakat (yattigi yerden yillik 1,5 milyon euro aliyor) digeri caylak. gecen sene yabanci oyuncu hakkimizi baska mevkilerde kullanmak istiyoruz dediniz cordoba yi gönderdiniz. yerine yine yabanci kaleci (runje) geldi. sizin hanki sözünüze inansin millet? yönetim alsin sinan engin i önüne cekip gitsin. |
Alıntı:
Sen öyle san ezikoglu ezik |
Arkadaslar bu tur gunlerde bole haberler bol bol cikar nedense siz doldurusa gelip yonetim we ertugrul hocayi asip kesmeyin. Ertugrul hocaya sans wermeli yonetimse zaten yakinda cekip gidecektir siz hic merak etmeyin. Her zaman oldugu gibi hala takimimizin arkasindayiz. |
Ertuğrulu gönderemez.Kendisi gitsin ilk önce.Artık demirörenin hoca değiştirme diye bir lüksü yok.Yeter git demirören |
başkan gitsin ertugrul kalsın!!! |
Daum nereye geliyor ya.Bizim t.direktörümüz var zaten.Malzemeci olarak geliyosa gelsin |
Bence yalan haber,ama yine de söyleyeyim,sakın böyle bir aptallık yapmayın.Bu kadar geri zekalılık yeter. |
o degil de aklima sey geldi acaba basimizda Tigana olsaydi ne olurdu mac? en azindan 1-0 yenilirdik. |
forza ertuğrul sağlam eğer kendi giderse sadece luce olur |
ne daumu ya?? dünyada baska adammi yok o kokainciden baska... |
herkes gitsin. |
lippi yada morinho gelecekse ertuğrul gitsin eeee bu adamlarda gelmicene göre ertuğrulla yola devam. |
ertuğrul kalması lazımm yaa gidecekler belli da tüpçü ve mafyanın allahı sınan |
bu yönetim oldukça kim gelirse gelsin hiç bişey olmaz |
Alıntı:
|
daumu alacağınıza lucescuyu alın ama sonrada siz gideceksiniz . .. |
bu adam gderse takım değişir |
bir daum eksikti.bence yönetim gitsin |
ertuğrul haca kalsın ama başkanı bilmem ama bildiğim tek şey var oda Diatta,Higuen,Baki,M.yozgatlı,Rico,Nobre bir an önce gönderilmeli.:banghead: |
ertuğrul giderse daha mac izlemicem.... bıktım artık yabancı kompleksinden... inş. yalan haberdir |
yuh yaa daha neler yönetim istafa etsin |
kimseyi istemiyorum.Ertuğrul Sağlam'a güvenelim ,takıma destek verelim.Yeter. Hep yaptığımız hatayı yapıyoruz. |
De git daum burada işin yok. |
Forza Ertugrul saglam |
daum da nereya gelior yaaa :S |
Daum İstanbul'da iddiası Sivasspor yenilgisi sonrasında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sivasspor yenilgisi sonrasında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Kötü gidişin faturasını Ertuğrul Sağlam'a kesmeyi düşünen Siyah-Beyazlı yöneticilerin Köln'den ayrılmak isteyen Christoph Daum'a teklif götürdükleri ve Alman hocanın pazartesi günü İstanbul'a geleceği öne sürüldü. İdarecilerin taraftar tepkisinden çekindikleri ve açıklama için uygun zamanı bekledikleri bildirildi. Bu arada tecrübeli çalıştırıcının asistanı Murat Kuş'un da İstanbul'da bulunması iddiaları güçlendirdi. Cüneyt KARAKAYA - Fanatik |
yanlış bir karar olur pek bi ışık göremiyorum daumda |
üfff saçma sapan haberlerle wakit harçamayın beyler ya.fotomaç ona bakarsanız erturul sağlam istifa yazmıştı.hatta o gazeteye kalırsa carew fenerbahçede antramanlara bile çıkıyo:)asılsız haber. |
adam gibi adam ertuğrul sağlam ne daumu aq fenerde yonayan adam istemıyoruz ya aq ertuğrul la devam yönetım ****** git sinanıda git |
Alıntı:
teknık dırektöre gelnce 10 kere aynı hata yapılmaz yane hergun pılav ekmek yenmez bunlar hep aynı şeyı yapıp t.d. gönderp kendılerını zeytın yağı gbı suyun ustne çıkmaya çalışıolar ama bu sefer yemezler kımse kusura bakmasn.burası babalrnn bakkal dukkanı değl. sözde başkann ıçerde alıcağı var ulan o kadar oyuncuyu bızmı aldık sen kendn aldın hala ne yuzle para ıstıyosun. |
HOCAMIZ COK İYİ WE BAŞKAN ARTIK GİTMELİ BIKTIM ULAN BIKRIM BENİM GİBİ ADAM BIKTI İSE YETER ARTIK...SİVAS MACINA PAFLA CIKSALARDI NE OLCAKTI 400 BİN DOLAR WEREMEDİLER PAFLAR İÇİN BU BAŞKANLA OLCAK İŞ DEĞİL KARDEŞİM HOCAMIZ ADAM GİBİ ADAM HARBİDEN ONLA KİMSE UĞRAŞMASIN AYLA YIZDIZI BİRBİRİNE DÜŞMAN EDEMEZLER BU TAKIM BU TARAFTAR HER ZAMAN LİGTE OLMASA BİLE GÖNÜLLERDE ŞAMPİYON.....G..T YAPAN HEKEMLER......GECE KARTALI |
ADAM GİBİ ADAM ertuğrul sağlam O KADARRRRRRRRRR |
bende lucescunun gelmesinden yanayım arkadaşlar |
bu takıma beşiktaş ruhu lazım yeni menejer falan diil..... |
BEN Bİ PATLATCAM DAUMUN GÖZÜNE GÖRCEK EBESİNİN ŞEYİNİ GELMESİN İSTEMİYOM A.Q OĞLUNU HOCA İİ BİZİM |
BOMBA İMİŞ YÖNETİM KURTULAMAZSIN ELİMİZDEN |
Türkiye`de Saat: 10:12 . |