![]() |
istifa etseler ne olacak etmeseler ne olacak her zaman yazacak en farklı malubıyet kıme ne konusacaksan suratına vuracak off offf pok etttıler hayatı |
kim nereye gidiyosa gitsin yeter artık yaw rezil olduk elaleme |
rico yu 6-0 ken 80. dakikada sol kanada alan zihniyet gitsin. 1. si tiganaydı gitti. 2.si ertuğrul gitsin. başka birşey bilmem ben. dakika 80 forvet arkası ağır bir adamı sen sol kanada koyuyorsun depar at top sür diye yaaa. |
Alıntı:
|
hepsi defolsun mahvettiler bizi ya yıllarca söylenecek yüzümüze vurulacak o kendini futbolcu zanneden ler varya topu defolmalı onların hiçbirinden bişey olmaz kahrolsunlar offf offf |
duygusal bakmayın dostlarım.ertuğrul bizim evladımız abimiz.beşiktaşlılık vizyonuna çok yakışan biri.yıllarca takımın başında olmasını,başarılı olmasını çok isterdim.ama gözlemlediğim birşey varki çok pasif ve genç..yani anlıcanız erken geldi beşiktaş a..daha zamanı vardı. hakkımızda hayırlısı |
Arkandayız Ertuğrul hocam.Bu maçta başka bir kadroyla çıkamazdın.Liverpool kanatları cok iyi kullanan bir takım bu yuzden defansıf yonu iyi olan o kanadı kapatabilecegini dusundugun mehmet sedefi oynattın.Diatta konusuna gelince ertugrul un bi açıklaması var maddi durumumuz bu kadarına yetiyordu diye o gun cok dusundum maddi durumun bu kadar kotuyse neden aldın ozaman hiç alma diye ama bugun gordum ki o oynamasa baki oynayacaktı.Yine seni haklı gordum hocam.Gelir gelmez onay verdiğin tello transferini hepimiz goruyoruz para vermeden takıma kazandırdıklarınıda(serdar özkan,ibrahim kaş,batuhan) sen olmasan suanda belki serdar özkan samsunda yada paftaydı,batuhan bırakın pafı yıldız takımındaydı.Bu arada inonudeki liverpool maçından sonra anlaman lazımdı ki ogun seni pofpoflayanlar boyle yenilgiden sonra hemen ipini çekiceklerini.Yani tum hata şuana kadar teknik direktorde mi diye dusunmeden edemedim ben.Ertugrul hocam arkandayız ve gun gelecek diğer arkadaşlarda arkanda olacak ama ogun geldiğindede guvenme bence bi kotu skorda yine başlayabilirler ertugrul gitsin diye. Saygılar |
Valla etsinmi etmesinmi bilmem ama kendinede beşiktaşada çok büyük bir leke bulaştırdı.Bunu mutlaka temzilemesi lazım.Yaa istifa ederek yada takımı daha ilerilere götürerek.İlknin olmasını istemem açıkçası.Ama o da biraz aynaya bakmalı.Hiçbir maçtan ders çıkarmıyor.Nerde ilk geldiğindeki güven veren futbolu nerde şimdiki.Yaa ertuğlul hoca çok değişti,yada değiştirdiler!!!İkinci şıkta bu takımla olmaz.Bu takımla hiçbiryere varamazsın.3-4 tane gözle görülür çok net eksiklikler var.Onlar tamamlanmadan ileriye değil dahada geriye gideriz... |
Alıntı:
ne kadar söylersen söyle üstad bizim taraftarımız duygusaldır !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sonundada hep duygusal oluruz zaten her maç sonunda ağlayarak |
neden ertuğrul hoca suçlu olsun ki..sanki omu sahaya çıkıp takımı batırdı...mantıklı düşünün lütfen.eğer bi bina durup dururken yıkılıyorsa çürük temeldedir yani beşiktaşın yönetiminde.........YÖNETİM İSTİFAA!!!! |
Türkiye`de Saat: 22:54 . |