![]() |
Ertuğrul Sağlam istifa etti Sağlam bıraktı http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...tugrul0711.jpg Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Liverpool karşısında alınan ağır yenilginin ardından Başkan Yıldırım Demirören'e istifasını sundu. 7.11.2007 Görevden ayrıldı Şampiyonlar Ligi’nde 15 gün önce İstanbul’da devirdiği Liverpool karşısında dün büyük bir hezimet yaşayan Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam görevinden istifa etti. Maç sonrasında büyük üzüntü yaşayan Sağlam düzenlenen basın toplantısında, “Takım olarak, camia olarak çok kötü bir gece geçirdik. Artık bu saatten sonra futboldan bahsedemeyeceğim. Ülkemizden ve camiamızdan özür diliyoruz” şeklinde konuştu. Engin: Bırakabilirim Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın basın toplantısının ardından Başkan Yıldırım Demirören’in kaldığı otele geçtiği ve istifasını sunduğu öğrenildi. Tecrübeli hocanın yaşanan hezimetin tüm sorumluluğunu üstüne aldığı ifade edildi. Başkan Demirören ile görüşen menacer Sinan Engin’in de istenmesi halinde görevi bırakmaya hazır olduğunu ilettiği bildirildi. Diğer yandan kaptan İbrahim Üzülmez de camiadan özür diledi. Orhan YILDIRIM Başkan konuşacak Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in Liverpool yenilgisinin ardından, 12 Kasım Pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. Başkan’ın yaşanan gelişmeler hakkında açıklama yapacağı kaydedildi. Benitez uçuyor Bu sezon üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle koltuğu sallanan Rafael Benitez, dün gecenin kuşkusuz en mutlu ismiydi. Beşiktaş karşısında alınan farklı zaferle birlikte rahat bir nefes alan Benitez, “Bugün Liverpool’da herkes işini iyi yaptı ancak üç puandan fazla bir şey kazanmadık. Beşiktaş bizim kafamızı karıştırdı, İstanbul’da çok iyilerdi, bugün ise çok kötü... Ertuğrul Sağlam’ın yerinde olmak istemezdim” diye konuştu. kaynak :Sağlam bıraktı - Beşiktaş Haber Detay - www.fanatik.com.tr |
abicim sen niye istifa ediyorsun??? biz senin istifa etmeni istemiyoruz. besiktas senden iyisini mi bulacak...hep mi teknik direktörler suclu? del bosque suclu. riza suclu. tigana suclu. ertugrul suclu. olmaz böyle sey....hic bir yere gidemez ertugrul..... |
Alıntı:
ERTUĞRUL YANINA DEMİRÖRENİ DE ALIP GİTMELİ. ERTUĞRULDAN ANCAK KÜÇÜK TAKIMLARA BÜYÜK HOCA OLUR.ÇOK AMATÖR ÇOK.TIPKI YÖNETİM GİBİ. |
inşallah etmemiştir yaaa |
keşke etse. herkes istifa etsin. bizde edelim. offf.yıkıldım yaa |
gelişmeleri takip edioruzzz..Bkalım neler olucakk... |
saçmalamayın ulan ne istifası burası dingonun ahırı mı :@ |
İstifa etmeyipde ne yapacak kücük Anadolu takımlarından farkımız kalmadı sayesinde.Bir an önce gitmeli.Duygusallığa yer yok bence. |
Alıntı:
say bakalim bu yönetim altinda kac tane hoca calisti...benim aklima su an 4 tane geliyor. 4 sene icinde. hepsi mi kötüydü??? artik hatalarin baska yerlerde yapildigi ap acik ortada... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
TERBİYELİ OL SENDEN 12 YAŞ BÜYÜK ADAMA Bİ BOK BİLMİYORSUN DENMEZ. ERTUĞRUL DAN BEŞİKTAŞA HOCA OLMAZ ANCAK KÜÇÜK TAKIMLARA HOCA OLUR.YAPTIĞI AMATÖRLÜKLER BİNİ AŞTI. BEŞİKTAŞ ŞEYHLER MÜRİDLER TAKIMI DEĞİLDİR. |
Alıntı:
|
caps lock kullanacak konu açmayalım! |
Alıntı:
SAMET AYBABA SAMET AYBABA BEŞİKTAŞIMA SAMET AYBABA. |
yok artık celal kolot... ertugruldan beter bu adam be... |
hep oyunculari ve hocalari gonderdirler ama bu defa gidecek birileri varsa basta demiroren yonetimi ondan sonra kendini oyuncu sanan simarik bazi oyuncularda da gitmeli seninle beraber ertugrul hoca |
Alıntı:
ERTUGRUL KALSIN!!!!!!!!!!! TÜPCÜ GITSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
samet aybabada neyin nesidir ya bırakın arkadaşlar siz bi geçmişimize bakın bu yönetim neden aybabayla ziya doğanı getiremiyo diye taraftar tepkisinden çekiniyorlar..onların 2side burda iş yapmaz.. buarada 1 maçta adamı yaktınız sizi tebrik ederim..tigana şampiyonlar liginde bukadar oynamadı diyemi ona bişey demediniz??tigana döneminde açık ara puan farkı attık değilmi(puanlarımız verilseydi,bunda ertuğrulun suçu yok çünkü)..real madridin başında bulunan adam geldi del bosque 2 gün sonra yine aynı tepkiyi gösterdiniz..ne sitediğinizi bi kendinize sorarmısınız ?? |
kabul ederse istifayı s.r.fsizdir bu demirören. |
ertuğrul istifa etmesin suç onda değil oyuncularda sanki ertuğrul oynadı inönüdeki kadro liverpool daydı değişen bişe yoktu adam elinden geleni yaptı bütün suç oyuncularda cezalndırılacak birileri varsa bunlkarda topçulardır adam gibi oynasalardı |
Alıntı:
EMİNMİSİN AYNI KADRO OLDUĞUNA İKİ KADROYU DA AL İNCELE BİRAZ İSTERSEN. ERTUĞRUL KAÇ MAÇTIR AMATÖRLÜK YAPIYOR. RİCO VARKEN MEHMET SEDEF İN NE İŞİ VARDI İLK 11 DE SOL DA .DİYECEKSİN RİCO GİRDİ DE NE YAPTI İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA KÜFÜR EDER GİBİ OYUNA ALDI ERTUĞRUL AMATÖRÜ . |
arkadaş hoca niye gidiyor ya gidecek serefsizler belli türk futbolcular ve sinan engin de dahil def edeceksin ve yerine hırsıyla oynayan torpiliyle oynamayan oyuncular getireceksin bizim takımdaki yabancılar bizden daha türk oynuyorlar türkleri gönder gitsin torpiliyle oynayan serefsizler onlar bizim okul takımı bile yener bjk yi bu haliyle ayıp günah yazıuk ya |
bu durumlara dustuysek hepsi yonetimin sucudur. sacma sapan transfer politikalarıyla yıllardır klübün parasını sokaga doken, gırtlaga kadar borca sokanlar onlar. zengin başkan istemiyoruz. işini iyi yapan yonetim istiyoruz... |
Alıntı:
SİNAN ENGİN İN SUÇU NE SAÇMALAMAYIN. SİNAN ENGİN İN BU SENE Kİ TRANSFERDE ZERRE KADAR SUÇU YOK O GELDİĞİNDE TRANSFERLER BİTMİŞTİ .100 .YILDA SİNAN ENGİN İN YAPTIĞI TRANSFERLER ORTADA .ŞİMDİ SÖYLEYİN SİNAN ENGİN İN SUÇU NE . |
rico varken diyorsun arkadaşım adam devre arasında gitmek istediğini açıkladı sen bunu tutup önemli bi maçta oynatırmısın ?? gitmekisteyeni zamanı gelene kadar bekleteceksin..sadece 2 kişi değişikti..mehmet sedef - diatta.. |
ertuğrul hoca bırakma biziiiiii |
Alıntı:
BEN HOCA OLSAM GİDENE KADAR YARARLANIRDIM ONDAN. SADECE 2 DEĞİŞİKLİK YETTİ TAKIMI ÇÖKERTMEYE. TELLO VE ZAN ÇOK ŞEY MİŞ BU TAKIMDA . |
düne kadar zana yükleniyodu millet durmadan sakatlanıyo gitsin diye şimdimi kıymete bindi ?? |
Tabi yönetimle birlikte onunda suçu var O kadar oyuncu varken beyefendi beğenmedi gitti Di-attaa diye oyuncuyu aldı,Higuain 'i Carlton Cole tercihide babam değil kendisi yaptı.Aldıkları ortada bu rezalette onunda payı var yönetimle birlikte gitsin.Yazık etti kendinide yazık.!! |
Alıntı:
kuzu nun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi denirmiş bizim ki de o misal .ne edelim adam yok başka .bak olmayınca durum ortada.diatta tam bir armut. |
ozaman her yenilgide birine suç atmak geekmiyo sahip çıkmak gereki bazı insanlar bugün karalananların çoğu geçmişte beşiktaşla beraber büyük başarılara imza atmış isimler..eleştirirken yapıcı olsun herkes..adam olsa ertuğrul oynatmayıda bilirdi ama adam yok..bende onu diyorum sana.. |
kümede düşsek en az 2-3 sene ertuğrul kalmalı gidecek tek isim demiören.zaten o gittimi bu yabancıları ve bazı yerli oyuncuları kimse bu takımda tutmaz. birde unutmadan demirören 40 milyonu hibe edip gitsin azcık delikanlı olsun |
hocam nereye. varmı böyle bırakıp gitmek. Eğer takımın bu duruma gelmesinde payın varsa düzelteceksin.İstifa çözüm mü? |
ertuğrul hepiniz hucuma gidin dese ki hucuma hiç çıkmadık takımı yanlış taktik ve oyuncularla kursa yinede 8 tane yenilmez kardeşim.ertuğrulun tek suçu rüştü nün ve higuenın oynamaması birde kalecinin sürekli degaj yapması |
Arkadaşlar sahip çıkalım diyorsunuz iyi hoşta kime sahip çıkacağız? Ertuğrul Sağlam yapmadı basın toplantısını orada açıklamadımı Diatta'yı istiyorum, Higuain geleceğin maradonası, Hakan milli takımın vazgeçilmezi v.s. diye.. Ertuğrul Sağlam değilmi takıma defans oynatan kimseye sesi soluğu çıkmayan.. Otoritesi yok ne futbolcular üzerinde nede yönetimde.. Kendisini futbolculuğundan beri aşırı derecede severim adam gibi adamdır ama konu bu değil. Maalesef BEŞİKTAŞK'ımızın antrenörü değil!! |
Ertuğrul ile birlikte Yönetiminde futbolcularından gitmesi lazım. Hiçbir futbolcu o formayı haketmiyor. PAF takım ile çıkmanın sonuna kadar arkasındayım ama hakemlere federasyona karşı değil bu formanın büyüklüğünü onurunu anlayamamış taşıyamayan milyon euro'luk kazmalara inat.. İnanın o çocuklar yürekleri ile bunlardan 10 kat iyi oynar |
ne hocanin ne de yonetimin istifa ettigine dair bi haber hicbir resmi sitede yoktur. Kim uydurmussa bu yalan haberi allahindan bulsun. Ancak Ertugrul istifa etmeli diyenler takimin basina kimin gelmesini istiyor? Morinho mu yoksa Koemann mi ? Ayni zamanda Ertugrul amator degil acemi ! |
hocamızın istifa ettiği falan yok.tamamen masa başından uydurma haber |
Defolsun gitsin sütçocuğu..kimsenin tınladığı yok... |
Türkiye`de Saat: 18:19 . |