![]() |
istifa etseler ne olacak etmeseler ne olacak her zaman yazacak en farklı malubıyet kıme ne konusacaksan suratına vuracak off offf pok etttıler hayatı |
kim nereye gidiyosa gitsin yeter artık yaw rezil olduk elaleme |
rico yu 6-0 ken 80. dakikada sol kanada alan zihniyet gitsin. 1. si tiganaydı gitti. 2.si ertuğrul gitsin. başka birşey bilmem ben. dakika 80 forvet arkası ağır bir adamı sen sol kanada koyuyorsun depar at top sür diye yaaa. |
Alıntı:
|
hepsi defolsun mahvettiler bizi ya yıllarca söylenecek yüzümüze vurulacak o kendini futbolcu zanneden ler varya topu defolmalı onların hiçbirinden bişey olmaz kahrolsunlar offf offf |
duygusal bakmayın dostlarım.ertuğrul bizim evladımız abimiz.beşiktaşlılık vizyonuna çok yakışan biri.yıllarca takımın başında olmasını,başarılı olmasını çok isterdim.ama gözlemlediğim birşey varki çok pasif ve genç..yani anlıcanız erken geldi beşiktaş a..daha zamanı vardı. hakkımızda hayırlısı |
Arkandayız Ertuğrul hocam.Bu maçta başka bir kadroyla çıkamazdın.Liverpool kanatları cok iyi kullanan bir takım bu yuzden defansıf yonu iyi olan o kanadı kapatabilecegini dusundugun mehmet sedefi oynattın.Diatta konusuna gelince ertugrul un bi açıklaması var maddi durumumuz bu kadarına yetiyordu diye o gun cok dusundum maddi durumun bu kadar kotuyse neden aldın ozaman hiç alma diye ama bugun gordum ki o oynamasa baki oynayacaktı.Yine seni haklı gordum hocam.Gelir gelmez onay verdiğin tello transferini hepimiz goruyoruz para vermeden takıma kazandırdıklarınıda(serdar özkan,ibrahim kaş,batuhan) sen olmasan suanda belki serdar özkan samsunda yada paftaydı,batuhan bırakın pafı yıldız takımındaydı.Bu arada inonudeki liverpool maçından sonra anlaman lazımdı ki ogun seni pofpoflayanlar boyle yenilgiden sonra hemen ipini çekiceklerini.Yani tum hata şuana kadar teknik direktorde mi diye dusunmeden edemedim ben.Ertugrul hocam arkandayız ve gun gelecek diğer arkadaşlarda arkanda olacak ama ogun geldiğindede guvenme bence bi kotu skorda yine başlayabilirler ertugrul gitsin diye. Saygılar |
Valla etsinmi etmesinmi bilmem ama kendinede beşiktaşada çok büyük bir leke bulaştırdı.Bunu mutlaka temzilemesi lazım.Yaa istifa ederek yada takımı daha ilerilere götürerek.İlknin olmasını istemem açıkçası.Ama o da biraz aynaya bakmalı.Hiçbir maçtan ders çıkarmıyor.Nerde ilk geldiğindeki güven veren futbolu nerde şimdiki.Yaa ertuğlul hoca çok değişti,yada değiştirdiler!!!İkinci şıkta bu takımla olmaz.Bu takımla hiçbiryere varamazsın.3-4 tane gözle görülür çok net eksiklikler var.Onlar tamamlanmadan ileriye değil dahada geriye gideriz... |
Alıntı:
ne kadar söylersen söyle üstad bizim taraftarımız duygusaldır !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sonundada hep duygusal oluruz zaten her maç sonunda ağlayarak |
neden ertuğrul hoca suçlu olsun ki..sanki omu sahaya çıkıp takımı batırdı...mantıklı düşünün lütfen.eğer bi bina durup dururken yıkılıyorsa çürük temeldedir yani beşiktaşın yönetiminde.........YÖNETİM İSTİFAA!!!! |
bence kimse istifa etmesin tam kadro yola devam daha kırılacak çok rekor var :) |
ERTUĞRUL BU TAKIMDAN GİDERSE BENDE BEŞİKTAŞI TAKİP ETMEYİ,MAÇLARA GİTMEYİ,KLÜP ÜRÜNÜ ALMAYI BIRAKIRIM.BU KADAR NET SÖYLÜYORUM.ÇEVREMDE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ÇOK KİŞİ OLDUĞUNUDA SÖYLEYEYİM.BU TAKIMDAN GİTMESİ GEREKEN SON İNSAN ERTUĞRUL HOCAMIZDIR.FUTBOLCULAR BAŞTA OLMAK ÜZERE ASIL SUÇLU YÖNETİMDİR.ÜZÜLMEZ,KORAY,DİATTA,YOZGATLI,RİCO,NOBR E GİBİ TOPÇULARI ARTIK GÖRMEK İSTEMİYORUZ. |
en basta yönetim istifa etmeli. |
hala hazmedemiyorum ama Ertuğrul hocanın istifası anlamsız. gereksiz bence |
işte biz kötü günde hep omuz omuzayız (!) övünmek gibi olmasın biz kara kartallıyız! |
ertuğul kesinlikle kalmalı arkadaşlar yeter bukadar istikrarsızlık birinde kara kılmalıyız,ama maç farka giderken koltuğa yapışıp kalması beni kahretti insan çıkar bi kulübeden sen hocasın millet dökülmüş maçın içinde maçı izliyor benmi uyaracam |
Alıntı:
çok doğru... |
ye beyler sizler ne yapıyorsunuz allahın aşkına şuanda tam omuz omuza olcamız zaman yenildimiz takım livirppol sonuç ta bu adam giderese yerine morınho mu gelcek yine dandığını getircekler bu adam kalsın yönetımde kalsın biraz daha sabır İNADINA KARTAL |
Alıntı:
sen diyosınkı ertuğrulmu takımı batırdı ona bakarsan yönetimde çıkıp takımı batırdı yönetım şuçu yok bu transferleri ertuğrul idtedi asmi hupya yı istememış yaşı çok fazlaymış diatta çokmu genç aq 33 yaşında ertuğrulda suçlu değil şuç futbolcularda ama bizim böyle şuç onda şuö bunda dicemıze hep beraber olmamız lazım yöetım takımın bizde yönetimin arkasında durmamız lazım |
Alıntı:
katılmamak mümkün değil.. |
ertugrul hoca kesinlikle kalmali |
şunuda belirtmek istiyorum burada çoğu insanı sima olarak bilmiyoruz ve yuzune soyleyemeyecegi şeyleri burda klavye başında yazmak mantıklı gelmedi bana.Hiç kimsenin kendinden 10 yaş buyuk bir insana bir b.k bilmiyorsun deme hakkı yok bu kendi kişiliğini gösterir Bu foruma ilk kayıt oldugumda başka bir nick im vardı zamanında uzaklaşmamın sebebide buydu lutfen insanları forumdan uzaklaştırmayın eger ben boyleyim kardeşim diyorsanız bu kadar kişiyi uzaklaştıracagınıza siz uzaklaşın bence Saygılar |
ya sezon başında bu diatta bu higuain alan yönetim ertuğruluda harcar dedim herkes üstüme geldi sonuç ortada bu basiretsiz yönetim bir an önce gitmeli yoksa daha cok üzülürüz ertuğrul hocamız tamam acemi biraz hatalı teknik bakımdan ama onun sucu cok büyük değil ona kadro vermezsen o ne yapsın elinde oyuncu yok ki bu yönetimin sucu offf ya offff |
ya hayir yaa ertugrul hoca gidemez yaa,, ya daha kac hoca harciyacak bu yonetim?? oburleri neyse ama ertugrul hoca baskaydi niye herseyin faturasini ona kesiorlar berbat oynayan oyunculardi ertugrul hoca naapsin yaa,, olamaz valla olamaz butun besiktas yonetimi oyuncularda dahil gidecek ama ertugrul hoca gitmeyecek yaa, insallah dogru degildir.... :( |
Ertugrul Hoca gıderse bende futbolu bjk yı bırakırım sadece ben dııl bı suruı kısı bole dusunyo.Burada futbol konusulsun kımse sıyası dusuncesını ınanclarını bu yenıgıyı alet ederek kusmasın.rahat etmenız ıcın serefsızın tekının yıne takımın basına gecmesı gerekıyor dimi.neymıs ertugrul hoca acemıymıs neymıs rıco dakka 80 alınırmıymıs bana kalsa rıco yu tc sınırından sokmam ne yapyo ki kosan takım karsısında yurumeye erınen rıco yu mu oynatıcan.Sonuna kadar ertugrul saglamın arkasındayız bu takımda en son gıdecek kısı odur |
Bariz bir durum... Bence herkesten önce Yıldırım DEMİRÖREN'İn istifaya ihtiyacı war. |
forza ertuğrul sağlam |
Alıntı:
ya git işine ya :D:D:D:D:D o kim ya beşiktaşa el kol harekete çekin hasiyetsiz ********in biri ankara maçında çarşıya harekete çeken biri sen ne diyosun ya ayrıca teknik direktör olarak nesi var ki sadece anadolu takımlarını beşiktaşa karşı hırslandırıp bize çelme takması var bu adamdan önce yönetişm gidecek evet ertuğrul cok hata yaptı ama yönetim gidecek araksındayız demişti araksında olacaklar artık başka çareleri yok del bosque geldi bişey yapamadı bu yönetimle kimse bişey yapamaz sende samet diyorsun sadece gülüyorum :D:D:D:D:D geçin artık bu işleri |
inşallah gider yha iyi bi futbolcuydu ama hocalığı hiç iyi değil ilk geldiği günde çok üzülmüştüm onun adına beşiktaşta herkes hoca olmaz beşiktaşın yükünü her hoca kaldıramaz gelsin lucescu takım görsün dünya..... ha bide ertuğrul hoca giderken bi zahmet diattayıda götür |
Alıntı:
haklisin kardes sana yüzde yüz katiliyorum...ERTUGRUL DURSUN!!!!!!!!!!!!! sanki ertugrul yedi o golleri...onun gibisi varmi ya? biz ertugrul´ u seviyoruz ve besiktas´ in basinda görmek istiyoruz....10 mac arka arka yenilsek de bu fikir degismez....hic bir yere gidemessiniz hocam.....!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ARKDASLAR BESIKTASIMIZIN RESMI SITESINDE BU KONUYA AIT HIC BIR ACIKLAMA YOK,, HERALDE YALAN HABER... INSALLAH OYLEDIR.... |
ertuğrul hocam ne yapsın.. gerçi ufak tefek hataları oluyor tabiki onlara karışmakta bize düşmez vardır bi bildiği. 11 kişi kalede dursak yemezdik bu kadar gol veya forumdan 10 kardeşi alıp ben gitseydim farklı bi skor olmazd heralde çok ayıp ettik Türk halkına kendimize futbolumuza kara bi geceydi |
herseyin ustesinden gelecek kadar guclu taraftarlariz biz!!!! |
bu hbr doğru deil dimi arkadaşlar maçtan sonra ilk defa dışarı çıkıom ertuğrul hoca gideceğine deli ibo gitsin abi maçı bidaha izleyin hep yanlış yerde duruo artık yollar ayrılsın çok maç kaybetcez yoksa |
valla resmi sitede boyle bir haber yok yalan haberdir... |
ya ertugrul hoca bence kalmali neden sabretmesini bilmiyoruz biz diatta higuen transferini ertugrul yapmis bence yalan ertugrula saviyola mi higuenmi derseniz higuen diyecegini sanmiyrum yada asmi hupya mi diattami deseler diatta diyeceginide sanmiyorum ama bizim yönetim parayi gider ezik futbolcular nobre rüstü yozgatli yada ise yaramayan baki ali tandogan gibi futbolculara verir hangi yildizi getirdilerde ertugrul hoca HAYIR dedi 4 senede bi carew geldi oda 1 sene zor kaldi ne yapti bu yönetim 4 senede 100 tane adam aldilar iclerinden 3-4 tanesi haric bi boka yaramaz ise yarayan benim bildigim bobo carew serdar kurtulus tello daha kim var söyleyin bana bir delgadoyu aldik yildiz diye onunda parasini ülker grubu verdi ... bizim koca kafali demirören elini cebine atsa istedigi futbolcuyu alir ulan ben onun kadar param olsa serefsizim 50 milyon cebimden veririm madem herkes diyor cok iyi besiktasli diye eger iyiyise ocak ayinda elini cebine atsin insan sevdigi icin ölümü göze alir birakin parayi .... |
demirören ıstıfa etsın ertugrul saglam takımı dengeye getırır . ertugrul saglam yanlıs karar verıyor |
bu arada ertugruldan önce gidecekler bence komple yönetim ( artik elini cebine atan parali bir baskan istiyoruz öyle kuru kluruya besiktasi cok seviyorum demekle olmuyor ozaman bende besiktasi canimdan cok seviyorum bendemi adayligimi koyim baskanliga) delgado , bobo , tello haric tüm yabancilar gitmeli bence serdar özkan , serdar kurtulus , ibrahim kas , gökhan zan , hakan , mehmet sedef , batuhan haricindede tüm yerliler gitmeli |
hıcbır zaman ınancımızı kaybetmeyız |
Alıntı:
ertugrul amatörmü yapma Allahını seversen... uzun zamandır bi kaç maç haric futbolumuzu begeniyorum.... sen adamın istedigi topçuları almazsan yama getirirsen o napsın defansa ön liberoya forvete adam gibi topçu alsaydın bölemi olurdu |
Türkiye`de Saat: 01:27 . |