![]() |
KIM NE DUSUNURSE DUSUNSUN BEN BU MACTAN SONRA BESIKTASA SEVGIM BIR MILIM OLSA BILE BITMEDI HELAL OLSUN O MACTAKI CARSI TARAFTARINA SKOR 8_0 OLMASINA RAMEN SUSMADILAR TEZARATA DEVAM ETTILER HELAL OLSUN |
Istifa Yok ..Bence kesinlikle etmemeli.. Bu ayibi ancak O temizler yine... |
bu takımdan en son ayrılalması gereken biri varsa oda ertuğrul sağlam'dır eğer o giderse kusura bakmayın ama dünyanın en iyi teknik direktörünü getirseler yine aynı senaryo, aynı hüzün Bizim şu an en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. öncelikle ikinci sınıf futbolculardan temizlenmeli başta ali tandoğan, diatta, ibrahim üzülmez, mehmet yozgatlı, cisse, ricardinho, ibrahim akın, burak ve higuen gibi futbolcular satılmalı bunların yerine defansa oyun kurabilen veya defansı toparlıyabilecek italyan tipi bir defans bir tanede orta göbeğe pres yapan ve oyun kurabilen ortasaha ve iyi bir sağ açık ve tabi bir tanede forvet şart kısacası 4 tane adam gibi futbolcuyla bu takım ancak kurtulur tabi bizimde başımız ondan sonra yerden kalkar... Ama bu yönetimle bu dediklerim çok zoooooooooooooooooor... |
baskan sinan hoca futbolcular hepinis kidin |
ne istifası yaaaa :S |
Alıntı:
katılmamak elde degil sen adamın istedigi oyuncuları getirmeyip yama getirirsen adam ne yapsn. |
ertruğlur sağlam nie istifa ediyorki istifa etmesi gereken adamlar belli yaa bu adam zaten takımı topladı adam etti |
Orhan Yıldırım yapmış haberi,bir numaralı Beşiktaş düşmanı ve kolpanın önde gidenidir. Ertuğrul Sağlam ın ne suçu var oyuncularda biraz yürek olsaydı biraz haysiyet olsaydı birazcık onur olsaydı o macta o kadar gol olmazdı. |
yaw hani beşiktaş duruşunun simgesiydi hani adam gibi adamdı ne çabuk çaydınız düşüncelerinizden inşallah etmemiştir ben ona çok ama çok güveniyorum |
Alıntı:
|
fanatik ne derece doğru tartışılır |
Alıntı:
|
1-2 yıl arayla teknık dırektor deıstırılmez.deıstırılırse ıstıkrar olmaz..bu gune kadr deıstrdkte ne oldu:? her teknık dırektorle bırlıkte oyun sıstemı ve oyuncular deıstırılıo.kucuk takımlara buyuk hoca olur dıosnz..buyugunu getırdkte ne oldu(Del Bosque) ? oda gıtmedımı? her takım kotu gunler yasar..agır bı yenılgı aldık.lıgde ısler yolunda diil..ama bir bütün olmazsak pes edersek nsl başarı elde etcez? bn Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesini istemiorum.Bu duygusallk diil.Bi bjk lı bu kadr kolay pes edemez! |
kardes bu takıma yabancı kalitesı 3 sınıf oyun almaya devam edersek bız daha cok 8 yezır dıyım sıze :( |
Alıntı:
|
gidecek biri varsa oda yıldırım demirören |
forza ertuğrul sağlam |
YD adındaki yaratık defolsun gitsin. |
Ertuğrul hoca gitmemeli, Demirören ve Sinan engin Gitmeli takımdan |
Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'ın geleceği.Suç ruhsuz futbolcularda.... Ertuğrul Sağlam !bu taraftar sana güveniyor..... |
Alıntı:
|
Sağlam'ın hiç bir günahı yok. Elindeki mevcut sağlam oyuncularla Çıkabileceği en iyi kadro ile çıktı sayılır maça...! Asıl suçlu beceriksiz ve aciz bir transfer politikası yürüten Demiröen ve Yönetimdir...! Yönetim ve herkes gitsin ama Ertğrul Sağlam kalsın...! |
Lütfen Beşiktaş'lılar.. Sağduyulu olun.. Teknik direktör çok önemli.Liverpool'u İstanbul da yenen takım İngiltere de niye çok kötü olur? Ruhsuz futbolcu istemiyoruz... |
Arkadaşlar evet ERTUĞRUL hatalı ama o kişi bu kişiyi oyuna almadı diye değil bence cünkü tüm takım ruhsuzca ve kosmaktan aciz sahada dolanıyordu.. ancak biri vardıki kaleci HAKAN bu ve oynadığı tum maçlarda maç boyunca tüm toplari ayakla ileri atıyor ve butopların %90 ını kaybediyoruz. ve giden top geri geliyor ve benim top toplayıcı olarak bile kadroya almıyacagım HAKAN hem takımın hemde MİLLİ takımın değişmez adamı.. liverpool maçında 8 gol yedi bu gollerin 5 tanesini elinden kaçırdı.. dönen topu adamlar tamamladı...3 tanesini sektirmedi çünkü onlara hiç temas edemedi... bu adam kaleci falan değil..... adamın içinde CORDOBA'nın gözünü seveyim demek geliyor.....Liverpool seyircisi bile HAKAN topu ileri atarken hooooopgüüüüüüm diye bagırrarak uyanın artık boyle football olmaz.. Topu elle sokun ve adam gibi oynayında zevkli olsun diye mesaj bile verdi ama ERTUĞRUL hoca bunu anlayamadı anlamak istemedi... LÜTFEN ARTIK OTORİTER BİR BAŞKAN ADAM GİBİ BİR HOCA İLE EN AZ (8 SENE) olmak üzere hemen anlaşalım... yoksa kanser olucaz... |
Sakat Rüştü'yü ve bu sakar kaleciyi alan yönetimde suç.İnanın Murat şahin sağlam olsun onu oynatır hoca.Ne yazıkki alternatifi yok. |
Alıntı:
bence de çok doğru sölemişsin... galibiyetlerimizde ertuğrul sağlamdan iyisi yok,mağlubiyetlerimizde de hemen şuçlu ertuğrul oluyoooo...şucu başkalarında aramak gerekir ertuğrul sağlam istifa etmemeli |
Arkadaslar lutfen sıyası dusunce dııl futbol yorumunuzu ortaya koyun.Ertugrul saglamın ne hatası var buyuk hoca dıye gelen tıgadan bosgueden cok daha ıyı sızce daha ıyı antrenor varmı varsa kım lucescu mu(super kadro vardı elınde sayesınde sampıyonlugu kaybettık taktı hakemlere bıtırdı bızı)asıl suclu yonetım ve oyuncularda ozellıkle yonetım onumuzde lıverpool macı var bız hala fb macını konusyoz madem hıc bıse yapamıyosun sus.7 puan gıttı hala bıse yapamıyolar ancak konusyolar.futbolculardan uzulmez toraman yıllardır su futbolu ogrenemedıler toraman hala oyun kuramıyor ılk mudahalelerı yapamıyor tamam croucha kafa vurduryosunda voronıne devıde nıye vurdurursun adam hıc mı omuz koymaz fb macında adama arkaan daldı bu macta yıne aynen daldı kafa basmıyo kı.dıatta zaten evlere senlık tatıle gelmıs ahh yonetım alsaydın ya navarroyu helguerayı.hakan bence hala cok ıyı kalecı ama hata yaptıgında onu ıslıklayanlar bugun konusmasın su ankı hakan onların eserı ıslıkladılar hakan daha ıyı oldu dımı.Koray sankı ılkez top gormus gıbı duryo sahada. Rıco yu konusmaya gerek yok zaten bı yatagı eksık sahada kos be adam kos onu yapmıyosun calım at arapası at nerdeeee.dun bıseler yapmaya calısan tek delgadoydu onada 3 kısı basyodu.arkadaslar para almay gelınce bız profesyonelız dıyen ama sahada bızım moralımız bozuktu dıyen bu futbolcularla Ertugrul saglam ne yapsın.bu takımdan son gıdecek kısı sensın hocam sonuna kadar arkandayız sen varsan bızde varız eger Ertugrul gıderse bızde gıderız |
İstanbul'da bu takıma ruhu taraftar verdi.Taraftar yendirtti liverpoolu.İçlerinde azıcık ruh kalmamış.Bir tek Ertuğrul Hocanın ruhu vardı."Liverpool'u nasıl yeneceğimizi biliyorum" demişti.İnanıyordu. Ama sadece ruhsuz bazı futbolcular inanmıyordu. |
suç ertuğrulda deilki bizimkiler yenmeye gayret göstermediler bile maç başlamadan takımdan korktuk... |
bu talkımdan ettuğrul giderse yuh olsun bize |
ooooooooo erturul sağlammm OOooOooO erturull sağlammmm oOooOooO erturull sağlammm.. erturul sağlam akrabam lem bnm laf ettirmem ona.ne yapsn adam elindeki en iyi kadro ile çıktı sahaya.sen admaın istedigi futbolçuları almazsan onlarn yerine yönetim olarak yama oyuncular getirirsen bu kadar olur kardeşim.diatta yerine alternatif mi wardıda koymadı? ayrıca yönetime bak diatta kimdir ya beşiktaşta oyniycak.bize uzun yıllar en az 2 3 yıl bu takımda adam gibi oyniycak oyuncu lazım.diatta sizce böyle özelliklerde birisi mi ? yazık etmeyin hocamıza unutmayın ki manchester ın teknik direktörü 17 yıldır o takımın başında.hiç mi yenilmediler yada hiç mi eleştirilmedi ? |
yanlıs adam ıstıfa edıo kım gelcek bunun arkasından sora yıne bımac yenılgı yıne gonderırz ne guzel hee ertugrul ıns etmemıstr ıstıfaaa!!... |
ertuğrul un yanlışı transferler diatta higuan i aldırması direk anlaşılan isimlerin takımın kimyasını bozar die kabul etmemiş eyy ertuğrul efendi nerde olduunun farkına var yepesle carlton cole bu takımın kimyası mı bozulur kimya bozulursa getirirsin ronaldo veya stam anca öle biz büyük takımız anadolu deil bunun farkına varmalı ertuğrul sağlam |
Alıntı:
|
demirören istifa!!...yeter ulen git!!!... alayına ertuğrul....ölümüne beşiktaş... |
yaa ne alakası var ertuğrul la yaa....gitcek adam o değil kii...hep mi teknikdirektörlerde kabahat yaa. demirören istifa...! |
açık bir cümle kuracağım YILDIRIM DEMİRÖREN İN ALLAH BELASINI VERSİN yeter artık düş yakamızdan.şerefin varsa gururun varsa bırak git. artık hiç kimsenin tahammülü kalmadı. |
Alıntı:
HAY AĞZINA SAĞLIK .ERTUĞRULCULARA KAPAK OLSUN . BURASI BEŞİKTAŞ KAYSERİ DEĞİL . ERTUĞRUL SEN NASIL OLURDA BEŞİKTAŞ A DİATA VE HİGUAİN İÇİN PARA HARCATIRSIN .BU TRANSFERLER İÇİN MENAJERLERDEN KAÇ PARA KOMİSYON ALDIN ERTUĞRUL. |
ERTUĞRUL A NEDEN YÜKLENİLİYOR ADAMIN YÖNRTİME TRANSFERİ İÇİN SUNDUĞU LİSTEDE NE DIATTA NE HİGUAIN VARDI. KALİTELİ OYUNCULARI İSTEDİ YÖNETİM İSTER BECERİKSİZLİK DEYİN İSTERSE BÜTÇE DEYİN GİDİP BUNLARI TAKIMA DAHİL ETTİ. |
Alıntı:
DİATTA VE HİGUAİN İ ÖZELLİKLE ERTUĞRUL İSTEDİ. |
Türkiye`de Saat: 01:02 . |