![]() |
bence kimse istifa etmesin tam kadro yola devam daha kırılacak çok rekor var :) |
ERTUĞRUL BU TAKIMDAN GİDERSE BENDE BEŞİKTAŞI TAKİP ETMEYİ,MAÇLARA GİTMEYİ,KLÜP ÜRÜNÜ ALMAYI BIRAKIRIM.BU KADAR NET SÖYLÜYORUM.ÇEVREMDE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ÇOK KİŞİ OLDUĞUNUDA SÖYLEYEYİM.BU TAKIMDAN GİTMESİ GEREKEN SON İNSAN ERTUĞRUL HOCAMIZDIR.FUTBOLCULAR BAŞTA OLMAK ÜZERE ASIL SUÇLU YÖNETİMDİR.ÜZÜLMEZ,KORAY,DİATTA,YOZGATLI,RİCO,NOBR E GİBİ TOPÇULARI ARTIK GÖRMEK İSTEMİYORUZ. |
en basta yönetim istifa etmeli. |
hala hazmedemiyorum ama Ertuğrul hocanın istifası anlamsız. gereksiz bence |
işte biz kötü günde hep omuz omuzayız (!) övünmek gibi olmasın biz kara kartallıyız! |
ertuğul kesinlikle kalmalı arkadaşlar yeter bukadar istikrarsızlık birinde kara kılmalıyız,ama maç farka giderken koltuğa yapışıp kalması beni kahretti insan çıkar bi kulübeden sen hocasın millet dökülmüş maçın içinde maçı izliyor benmi uyaracam |
Alıntı:
çok doğru... |
ye beyler sizler ne yapıyorsunuz allahın aşkına şuanda tam omuz omuza olcamız zaman yenildimiz takım livirppol sonuç ta bu adam giderese yerine morınho mu gelcek yine dandığını getircekler bu adam kalsın yönetımde kalsın biraz daha sabır İNADINA KARTAL |
Alıntı:
sen diyosınkı ertuğrulmu takımı batırdı ona bakarsan yönetimde çıkıp takımı batırdı yönetım şuçu yok bu transferleri ertuğrul idtedi asmi hupya yı istememış yaşı çok fazlaymış diatta çokmu genç aq 33 yaşında ertuğrulda suçlu değil şuç futbolcularda ama bizim böyle şuç onda şuö bunda dicemıze hep beraber olmamız lazım yöetım takımın bizde yönetimin arkasında durmamız lazım |
Alıntı:
katılmamak mümkün değil.. |
Türkiye`de Saat: 02:52 . |