![]() |
Gün Birlik Ve Beraberlik Günü Arkadaşlar tamam hepimiz üzgünüz ama Bugün Beşiktaşın vefalı taraftarına en fazla ihtiyaç duyduğu gündür. Gelin ayrıcalıklı taraftar olma özelliğimizi herkese gösterelim. Beşiktaşımızı ve Hocamızı sonuna kadar destekleyelim. Biliyorum pek çok kişi katılmayacak ama bana göre beşiktaşlılık böyle günde başlar. |
kusura bakma bu yönetimle birlik beraberlik lafları salatadan öteye geçemez.sonuç kötü olması önemli değil.18-0 da olsa farketmez.sonuçta 1-0 yenilincede kayıp olan 3 puan.ama önemli olan bu yönetimin kişiliksiz tavır sergilemesi.büyük yönetimin küçük takımı olmaz demekki bu kadar yapabiliyolar.şerfleri olsa çeker giderler.ama şerfleri olsa.... |
arkadaşım birkaç oyunculuarı vee ertuğrul hocayı destekleyelim ama onun sışında bir alahın kuluna hiç birşekilde destek çıkmayacağım defolup gitsinler |
ya harbiden çok üzgünüm ya borumu birader 8-0 ama fb yüzünden de oldu biraz bence |
neyin birlik ve beraberliği arkadaş.biz 3 senedir susuyoruz artık yeter .sebaya sabredemeyenler nasıl olurda bu adama sabreder anlamakta güçlük çekiyorum. |
8-0 daN sonra babamın oğlu olsa bu takımda desteklemem . BAŞKAN DA ERTUĞRUL DENEN AMATÖR DE GİDECEK.BEŞİKTAŞ DERVİŞLER,ŞEYHLER VE MÜRİDLER TAKIMI DEĞİL . GİT ERTUĞRUL. |
HEP DESTEK TAM DESTEK ! |
Alıntı:
|
bu yönetimle ben destek demem kardeşim... yönetim istifa ! |
Evet kızmakta sinirlenmekte haklısınız, 8-0'lık bir yenilgi var ortada. Ama asıl böyle günlerde takımımızın yanında olmamız gerekmez mi? Hepiniz bir anda teknik direktör, futbolcu, yönetici kesiliyorsunuz. Ne oldu içinizdeki Beşiktaş aşkına, sevgisine. Nasıl galibiyetleriyle gurur duyup seviniyorsak, yenilgileriyle de bağrımıza basmalı, yalnız bırakmamalıyız. |
Türkiye`de Saat: 23:17 . |