![]() |
Alıntı:
helal baba sana çok doğru tespit valla :):):):) |
YA BU ADAM BİZİM KAPTANIMIZ YAAAAAA.DELİ OLACAM.ARTIK TAHAMMÜL EDEMİYORUM BU ADAMIN SURATINI GÖRMEYE..... |
ya bu adamın topu sürerkenki haline bayılıyorum topu aldımı en başta kendine bi güven var sanki dersin carlos . ama yanına bir rakip oyuncu geldimi adamın surat ifadesi değişiyor panikliyor ne yapacağını şaşırıyor eliyle rakibi itiyor ama ayağıyla ne yapacağını bilmiyor beyin yok yahu adamda :) sonrada ne olacağı belli tabii cumburlop yerde :):):):) |
bizde sizden utanç duyuyoruz defolun |
Alıntı:
Ulannnn daha ne neticesi 9-0 mı?yenileceniz İbo Git Artık Veya gel sana ocak ta jubile yapalım.Ama vazgeçtim sen sadece git jubile yaptıktan sonra Beşiktaş a Antranör falan olursun Uğraşamayız senle Allahım Kabus gördüm bir an için galiba |
bende senin gibi bi solbekimiz olduğu için utanç duyuyorum... |
imam ne yaparsa cemaat ne yapardı =S ibrahim yetmedi aga ya? artık şapkanı önüne koymanın zamanı gelmedi mi? |
arkadaşlar isterseniz bu kadar büyütmeyin bu skor olağan bişey bugün roma gibi bizden kat kat kaliteli özellikle defansıyla ünlü bi takım 7 tane gol yiyo bunlar olağan şeyler tabiki hepimiz çok üzüldük ama hayat devam ediyo |
ÖZRÜN REDDEDİLDİ İBO |
19 numara ibrahim senin yaptıgını bize çorumlu yapmaz.. ama sen 19 giydigine göre çorumlusun.. yeter ulan git artık |
Türkiye`de Saat: 16:35 . |