![]() |
SON DAKIKA....Beşiktaş, Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkmıyor!!!!!! Kenan Öner, az önce yaptığı açıklamada, "Liverpool karşısında çok kötü bir skorla sahadan ayrıldık. Hepimiz şok içindeyiz. Takımımız hafta sonu PAF Takımı ile sahaya çıkmayacak. As futbolcularımızla mücadele edeceğiz ve bu ayıbı temizleyeceğiz" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
ayy gene laflarından döndüler.yani asla 8 yedik pafla 18 yeriz dediler ve 8 yemeye razı oldular heralde.bari bi maçlık sözlerini tutsalardıı... PAF TAKIM... ;) |
ya allah aşkına akşam oynayanların paf takımından ne farkı vardı bari cidden paf la oynasaydıkta sözlerinden döndüler dedirtmeseydik. |
pardon tabiki fark vardı paf takım daha yürekli oynardı. |
ya bu yönetim ne yapmaya calışıyor doğrumu acaba bu rezillik ya .... |
hiç kimse kusura bakmasın hiç kimseninde beşiktaşlılık ruhu sınanamaz ama bu yönetim gitmeyene kadar ben beşiktaşı bırakıyorum... |
Alıntı:
|
ya kaynak kolpahaber.com ondan pek sağlam değil kaynak , inandırıcı değil kaldıki yönetim o siteyi mahkemeye vermişti şimdi niye bir yönetici o siteye konuşsun |
sivassporla mı telafisi olacakmış... afedersinizde kıjımla gülerim ben buna görende madridle oynayıpta unutturacaklar sanar bence haftasonu sivas bjk yi yenecek |
Alıntı:
bizi bu duruma getirenler utansin.... |
Türkiye`de Saat: 01:48 . |