![]() |
SON DAKIKA....Beşiktaş, Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkmıyor!!!!!! Kenan Öner, az önce yaptığı açıklamada, "Liverpool karşısında çok kötü bir skorla sahadan ayrıldık. Hepimiz şok içindeyiz. Takımımız hafta sonu PAF Takımı ile sahaya çıkmayacak. As futbolcularımızla mücadele edeceğiz ve bu ayıbı temizleyeceğiz" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
ayy gene laflarından döndüler.yani asla 8 yedik pafla 18 yeriz dediler ve 8 yemeye razı oldular heralde.bari bi maçlık sözlerini tutsalardıı... PAF TAKIM... ;) |
ya allah aşkına akşam oynayanların paf takımından ne farkı vardı bari cidden paf la oynasaydıkta sözlerinden döndüler dedirtmeseydik. |
pardon tabiki fark vardı paf takım daha yürekli oynardı. |
ya bu yönetim ne yapmaya calışıyor doğrumu acaba bu rezillik ya .... |
hiç kimse kusura bakmasın hiç kimseninde beşiktaşlılık ruhu sınanamaz ama bu yönetim gitmeyene kadar ben beşiktaşı bırakıyorum... |
Alıntı:
|
ya kaynak kolpahaber.com ondan pek sağlam değil kaynak , inandırıcı değil kaldıki yönetim o siteyi mahkemeye vermişti şimdi niye bir yönetici o siteye konuşsun |
sivassporla mı telafisi olacakmış... afedersinizde kıjımla gülerim ben buna görende madridle oynayıpta unutturacaklar sanar bence haftasonu sivas bjk yi yenecek |
Alıntı:
bizi bu duruma getirenler utansin.... |
Alıntı:
hey yawrummm heyy :) Böyle mi düzeltceklermiş ayıplarını yaa kardeşim bıraksınlar baştakiler bu işi hala yüzsüz yüzsüz açıklama yapıyolar. |
haber doğru |
bu ayıp öyle kolay temizlenmez |
Alıntı:
|
FLAŞ! Beşiktaş vazgeçti! NTV kanalından verilen bilgiye göre, Beşiktaş Kulübü, Sivasspor karşılaşmasına PAF Takımla çıkma kararından vazgeçti. F.Bahçe derbisinden sonra hakem hatalarından yakınan başkan Yıldırım Demirören, Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında oynanacak olan Sivasspor maçında PAF Takımla çıkacaklarını söylemişti. Daha sonra, bu karardan vazgeçebileceklerini açıklayan kulüp, bugün alınan kararla maça PAF Takımla çıkmaktan vazgeçti. 07.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Sporx.com |
rezil ettiniz bizi yaaa yazıklar olsunnn |
demirören bi git ya artık git işlerinin başına dön lütfen ya |
Senin ben beşiktaşlı gibi sıfatına tüküreyim ş erefsiz herif bi yaptığınızında arkasında durun be..yazıklar olsun size bunca adamı soğuttunuz futboldan (!) |
Alıntı:
hangi iş yahu onun işi bu sen bu takımın sırtından ne kadar kazandığının farkındamısın acaba?40 milyon doların hepsi futbolcuların cebinemi gitti sence |
Demirören ve yönetiminin hemen istifa etmesi gerekiyor artık 1)Liverpool yenigisinin ayıbı Sivasspor macında nasıl temizlenir ya ??? 2)Gecen sene fb nin yaptıgı ( ligden cekilicez türkiye kupasına katılmayacagız o tarihlerde süperligde takımı olmayan şehirlerde maç yapıcaz deyip sonra kararlarından döndüler) gibi yapıp ne elde ediceğinizi düşünüyorsunuz? |
Hayatımda Beşiktaş adının bu kadar ayaklar altına alındığını, bu camiaya gönül verenlerin bu kadar kepaze edildiğini, Yıldırım Demirören gibi basiretsiz ve becereksiz bir başkanı ne gördüm, ne de duydum. Bu yönetim Beşiktaş tarihinin yüz karasıdır. |
bence siwas macına paflarla çıkmayalım saten demirören hep yapamıcagı seyler söylüo moral lazım bunn için siwas yenmek gerekio.pek yenicegimizi sanmıorum ama |
ha paf takım ha a takım farketmiyo ki |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu ayıbı sivasspor u 8-0 yensende temizleyemezsin şampiyon olsanda. bunun karşılığı ancak avrupa arenasında yanıt bulur |
böyle bişeyin olması bence 8-0 lık faciadan daha büyük bi facia... |
tutamayacğın lafı söylemeyeceksin tükürdüğünü yalamayacaksın |
kesinlikle doğru bi karar bu futbolcular yediği ..u temizleyecekler... yönetimin sözünden dönmesi ayrı bi tartışma ama şu an onu tartışacak durumda değiliz.... |
Bu adamlar bizim asil renklerimiz Siyahla Beyazı birbirine karıştırdı.. Bu adamların Beşiktaşlılığından şüphe duyuyorum verdiği sözü tutmamak tükürdüğünü yalamak bir Beşiktaşlıya yakışmaz abi..en skordan utanmıyorum Verdikleri olduo sözden yapmadıkları için kimsenin yüzüne bakamıyorum..Skordan banane bitmesin dertler onlar ruhsuzdur skor bahane değil asıl sorun Beşiktaşlı duruşu diyiyorlar.ama hangi biri buna uyuyor rezil olduk rezil..Ben şampiyon olmadığım zaman bile formamaı giymiştim 10 sene şampiyon olmadık hangi birimiz giymemezlik yaptı..Biz şampiyon olmadık oldurmadılar biz yine sevdik yine seveceğiz..Ama şu yaptıkları benim hayatımı alt üst etmiş durumda Ben beşiktaşlıyım diye hep şerefliyim onurluyum çünkü bbiz diğerleri gibi ********liklerle şampiyon olmadık biryerlere gelmedik...artık diyeceğim tek söz o koltuk babanın malı değil o klüp Beşiktaşlı taraftarındır..BJK A.Ş değil mi..Yeter artık bizi rezil ettiniz..geceleri gözümüze uyku girmez oldu sırf sizin yüzünüzden arkadaşlarımızla ailemizle kavga eder olduk.siz rahat uyayabiliyormusunuz yatarken sizi bilmem ama ben ve benim gibiler eminim sizin gibi rahat değil... Şimdi gelecek ses hangi ÇArşı'nın sesi olacak belli olacak.. ÇArşı'nın sesi istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olması lazım ben sezon başından belli hep destekledim başkanımızı ama olmadı bu son yaptığı tükürdüğünü yalamak...! Biz sevmeye devam edeceğiz Beşiktaşlılık iliklerimize kadar girmiş... İçim acıyor kalbim acıyor.. |
Alıntı:
|
İyice rezil ettiniz bizi...allhım tükürdüğünüzü yalamayın...bunlar böle giderse ben fenerli katili olacam...hergn başka bişiyle dalga geçior millet..Be allhın şerfsiz yaratıkları madem döncektiniz nie attınız tutttunuz şerfsizler...adiler köpekler...Hayvanlar...Köpeğin Soyları ! |
Alıntı:
:congrats:++++++++ |
********n soyları 2 senedir verem etcekler beni sezon başında bu yönetim gitmeli dediğimde haklıydım işte ne zaman gidecek bu ahlaksız hırsızlar daha ağır konusurum ama forumdayım neyse gittikleri gün bzim kurtuluşumuz olur |
Canım acıyor kalbim acıyor ağlıyoruz lan.. |
yaziklar olsun 40 yilin basinda dogru bir karar vermistiniz simdi vazgeciyorsunuz bu ne bicim BESIKTAS'lik durusu baskan ?? Bir BESIKTAS'li verdigi sozun arkasinda durmali bizi eziklerden daha kotu duruma dusurdunuz defolun gidin biraz icinizde BESIKTAS sevgizi varsa istifa edin kimsenin bu taraftar uzmeye hakki yok neler cekti son 4 yil icinde yaziklar olsun |
yazık yaa o rezalet topu nasıl oynadılar bıraksınlar paflar çıksın belki onlar 8 tane yemez |
zaten soylediginiz sozlerin arkasında durup gerceklestirsenizz......... |
Paf takımla çıkma kararı sonrası dedim ki sonunuza kadar arkanızdayız...Ama eğer bu karardan vazgeçerseniz,ezikler gibi dönerseniz ozaman bitmişsinizdir.Daha 3 gün olmadı hemen dönmüşler sözlerinden.Yazık yaa gerçekten yazık.Ben utanıyorum artık.Bir daha beşiktaşlı duruşu lafını ağzınıza almayın.Size yakışmıyor çünkü...Haysiyetsiz,gurursuz federasyona diyordum bir de siz çıktınız.Birazcık beşiktaş sevgisi işlemişse kalbinize LÜTFEN pazartesi günü yapılacak toplantıda istifanızı verin...Yoksa biz sizin yüzünden beşiktaştan olacağız... |
seni, BABA HAKKI'nın hakkaniyetLiği iLe, seni, ŞEREF BEY'in onurLu ve şerefLi duruşu iLe, seni, BABA'mızdan aLdığımız ve çocukLarımıza devredeceğimiz, kutsaL bir miras gibi sevdik, yaşadık ve yaşıyoruz, öLüm bizi ayırana kadar. |
Türkiye`de Saat: 22:45 . |