![]() |
Engin geldi böyle oldu! Menajer Sinan Engin'in "Malzeme bu" sözleri futbolcuları da kızdırdı. Bazı oyuncuların, "Sayın Engin sürekli bizim kalitemizi eleştiriyor, bizleri aşağılıyor. O göreve gelmeden önce çok daha iyi takımdık. Onun gelmesiyle işler ters gitmeye başladı. Sayın Sinan Engin biraz da kendisine baksın" dediği öğrenildi |
aynen o gitsin çakıcıyla uğraşsın sigara iç |
al birini vur ötekine yönetim-menajer |
arkadaşlar bi kalemde harcamayalım sinan engini.unutmayalımki sinan engin bize geldiğinde transfer dönemi kapanmıştı.hazır bi kadronun içine düştü.ben her zaman sinan enginin futbol zekasına güveniyorum.onun zamanındaki transferleri biraz düşünelim bide o yokken yönetimin yaptığı transferleri düşünelim...yaşanılan hezimetten sonra taraftra illa bi kelle istiyosa bence bu sinan engin olmamalı...ayrıca o yazılan haberede inanmıyorum.kolpa haberlerle ısınan suyu fokurdatmaya çalışıyolar.biraz daha sağduyulu davranalım arkadaşlar... |
kesinlikle sinan engin'in gitmesine katılıyorum.sinan engin menajer ilan edilmeden önce en azından hakemler bu kadar art niyetli değildi.lucescu'nunda bir demecini okumuştum :sinan engin'e rağmen şampiyon olduk diye. futbolcuların kabahati yokmu? tabiiki var. ama bu senede şampiyonluk falan yalan olmuştur SİNAN ENGİN sayesinde.hakem hataları vs. tüm hızıyla devam edecektir... |
1 mağlubiyetten sonra neden bu kadar ses çıkıyor onu anlamıyorm adam geldiğinde transfer sezonu kapanmak üzereydi napsaydı ??? bence suçu başka yerde aramaya gerek yok suç bazı futbolcularla yolların ayrılmasında. |
siananı transfer sezonunda değerlendirmek gerek |
İyi transferler yapmasını bekliyorum.Yapmassa gitsin bu takımdan... |
onu diyen futbolcunun taaaaaaaa buradan oraya lan ruhsuzlar ulan şeref yoksunları 8 tane yediniz lan malzemeniz eksik değil de nee rezil olduk ulan rezillllllll malmıdır nedir ya..... |
SİNAN ENGİNİN HİÇ BİR KUSURU YOK TAKMIMA GELDİĞİNDE TRANSFER BİTMİŞTİ. 100.YILDA Kİ EMEKLERİNİ UNUTMAYIN.SUÇLU RUHSUZLAR SÜRÜSÜ FUTBOLCULAR. |
Türkiye`de Saat: 18:52 . |