![]() |
takımımızın düzelmesi için kim gidecekse gitsin artık ama biz kartalımızı sevenler olarak eskisinden daha çok kenetlenip birlik olmamız gerek.Bizim gibi büyük bir taraftara da bu yakışır |
Sinan eNgin geldğinden beri kötü durumdayız diyen arkadaşlara şunu sormak istiyorum.Sİnan engin gelmeden önce iyi durumda olduğumuzu nereden biliyorsunuz Sinan engin ilk resmi maçımız olan sheriff maçının gündüzü gelmiştir.yani o gelmeden daha önce hiç maç yapmadıkki o gelince kötü olduk diyorsunuz.Birde ortada şöyle bir şey var 100. yıl kadromuzda taraftarın en sevdiği isimleri kadromuza katan kişi sinan engindir.Arkadaşlar şöyle bir gerçek varki demirören o koltuğa yapıştı gitmiyor demirören kalacağına göre transfer için tek ümidimiz Sinan Engin'dir.Demirören fbnin artıklarından başka kimseyi almayı beceremeyen bir insandır.Bence ara transfer dönemini bekleyelim S.Engin yapsın transferleri ondan sonra eleştirelim |
yahu arkadaşlar bu yönetimin takıma taraftara akıllara zarar olduğunu görmüyormusunuz.transferi yapacak olan kim yahu? parayı bastıracak olan .hertürlü sorunda metanetli davranacak camiaya moral aşılıcak kimdir arkadaşlar? beşiktaş ego tatmin merkezimidir?yönetim acemice ve bencilce davranıyor uzun zamandır bu amatör yönetimle hiç bişi olmaz..... |
demirören rejimi son bulmalı artık futbolun içinden gelmiş futbol adamları demirerön yönetimi yüzünden ne durumlara düştüler ....... yazık içim kan ağlıyor yazıkkk..... |
ayrıca şu bir gerçektir futbolu güzelliklerini kirleten hertürlü pis işlerine alet eden büyük yüce bjk camiasını hiçe sayan kim? bunlar ince ayrıntılar arkadaşlar iyi düşünün!? |
Alıntı:
|
AYNEN KATILIYORUM :stoned: Alıntı:
|
Bence Sinan Engin'le bir alakası yok.Sinan bu işleri bilen bir adamdır.Yönetim kadrosu bence zayıf,2-3 kişiyle takviye edilmesi geekir. |
Sinan Engin'den çok kaliteli transferler yapmasını bekliyoruz.Paraya kıysın biraz... |
Sinanda yönetime benzemeye başladı.Bi adam gibi konuşan o vardı onuda kaybediyoruz galiba.Grubumuzda valenci yok ama valenciaylan karşılacağız dedi maçtan sonra.Geçen sene kenan önere gülüyodum busenede sinan engin yaptı aynı şeyi.Yazık gerçekten.Sinan enginden hiç beklemezdim bunu.Madem üzgünsünüz çıkıp konuşmayın ozaman.Konuşuyorsanızda adam gibi konuşun sizi 70 milyon izliyor.Tek beşiktaşlılar değil ağzından salyalar akan eziklerle cinconlularda izliyor.Madara etmeyin bizi yeter artık... |
Türkiye`de Saat: 20:38 . |