![]() |
Adı zaten Valencia Sinan"a çıktı... |
yaa sinan engin den bahsediyorz.kalsn gitsin diye bi dawa yapmayın bu adam klübe zararlı. bunu tanıyan bi yakınım war.şimdi nerden oradan buradan tanıdıgını söylemiyim.kısacası o camiyanın içinde oldugu için bnm yakınım söyledigi söz şuydu.beşiktaşta sinan engin warken beşiktaş şampiyon olsn.bn beşiktaşlı olmazsam .... diyodu.kendisi fanatik bjk lidir. düşünüyormda bu adam bu klüpteyken hakemlerin tavırlarıda baya degişti.war bişeyler ama neyse.... |
sinanın ne suçu var bea allah allah!kesmeyin faturayı birilerine. o.ç hakemler sinan var diemi bjkyi çokertio |
çarşamba günü büyük aliyi ntv de izledikted sonra ağlıycaktım resmen büyük ali ve ertuğrul hoca gibi insanlar istiyorum |
katılmıyorum.. |
Adam doğru söylüyor Beşiktaş da oynayan oyuncuların büyük bir çoğunluğu 1.sınıf futbolcu deil...! |
bu oyuncuların transferlerinde sinan enginde vardı almasaydı ozaman bir insan kendini bukadarmı inkar eder toraman gökan zan ibrahim rüştü yozgatlı diatta higuen bütün bunları transfeinde vardı almasaydı delgdoyuda öneren kendisi yalanmı tv8 de biras çabuk olsa ronaldinho gibi diyordu delgad için yalnmı arkadaşlar çıkmış şimdi 3. sınıf , 5.sınıf diye sallıyo kendisi atmaya gelince beşiktaş için var yok ya para olmasa gelirmi beşiktaşa yada çıkarı olmasa o anca çakıcı abisine kıyak yapsın çakma beşiktaşlı nolcak hiç bunların kendisinde hata yok ha hep oyuncu hoca hni rıza köy takımı gibi oynatıyodu kendisi geldi demeç şampiyonu oldu herşeyi biliyo hakemlerin bir takıı nasıl doğradığınıda biliyo ama engel olmak çin icraat yok iş işten geçsin ben biliyodum de yok ya madem biliyodun neden engel olmadın sinan efendi madem 2.-5. ınıftı bunlar neden aldın yada alınmasına enge olmadın acaba senin kişiliğinde bir sınıf sorunu olmasın sinan paşa ....çakma beşiktaşlı ne olacak...... |
geldiği günden beri istemiyordum ama liverpoolun macınıda sinana kesmemek lazım... sağ kanatta benayounu sinan tucak değildi... her nekdar ertuğrulu sevsemde hataları görmemek mümkün değil... ikinci yarıya tandoğan değişikliği !!! sonra skor 4-5-6 ya gidiyor higuain ve ricardinho... yani artık olmuyacağı belli bari farkı rezilliği önlemek için defansı 5 le... çak iki ön libero...utanılcak birşey olmazdı... hiç olmassa böyle olmazdı... ertuğrul iyi insandır beşiktaşlıdır ama malasef beşiktaş teknik direktörü olabilecği zannetmiyorum... zaman tanımak filan tamam bunlar güzel ama ilk yarı bitince soyunma odasında takıma ne söyledi cok merak ediyorum.. |
Türkiye`de Saat: 08:02 . |