![]() |
Hadi bakalım, şimdi ayıklayın pirincin taşını Sivas maçı da bitti, şimdi sözün bittiği yerdeyiz. |
ulan ben böyle yönetimin ..... biri çıksada ona küfretsem rahatlasam.bakalım şimdi napcaklar. |
şimdi nasıl becercekler kendilerini affettirmeyi |
Artık bitmiştir.THE END...Yönetim bugün veyada pazartesi istifasını verecektir...Sinan enginde yönetimle birlikte gidcektir...Ertuğlul sağlamında istifasını vereceğini düşünüyorum.Ama taraftar ona çok sahip çıkıyor.Belki bir ihtimal kalabilir.Devre arasında 7 yabancının 5i veyada 6sı gider.Biri kesin kalır o da tello.Diğeri ise belirsiz.Türklerinde çoğu gider.Tamamen kadro değişir yani.Bunlardan daha hayır gelmez.Adamlar bitmiş,çökmüş.Daha toparlanamazlar.Yeni gelecek yönetime Allah sabır versin diyorum.Busenede heba oldu maalesef.Helal olsun bunlara yaşatanlara.Hemde bu müthiş taraftara.Taraftarınmı var derdin mi var bea kardeşim... |
Pirincin Taşı O Kadar Çok ki Nerden Başlayacaklarını Kendileri de Bilmiyorlar Bu Belirsizlikleri İçinde Kendilerini de Umarım Kaybederler Ve Beşiktaşımızdan Ebediyen Uzaklaşırlar..! |
yazıklar olsun ben bir sey demek istemiyorum maca gitmedim bilerek onlar demedi mi maca gelmeyin onlar demedi biz şeref yok onlar demedi mi biz tükürdügümüzü yalarız ondan gitmedim helal olsun sivas herhalde yıldırım d. pazartesi istafa eder gururu varsa istifa eder |
pirincin taşı değil taşların içinden pirinçleri alıp taşları atma zamanı şimdi..o taşlardada haysiyet varsa 1 dk durmazlar ama haysiyetle alakaları yok bunların.. |
hiç zannetmiyorum dönirörenin istifa edeceğini ama... |
bole yonetimin ta.... |
pirincte taş çoksa ayıklamayacaksın komple atacaksın...hezimetten sonra biraz gururu olan biraz haysiyeti olan bu maçı uzayda bile kazanır.basiretsizlik ayaklarda başlıyo başa kadar.elle tutulur bi adam yok.koskoca beşiktaş camiasında bi tane insan yokmu bu kulübü sahiplenecek ya. |
sivas'in yenmesi bir bakimdan iyi oldu. |
arkadaslar macı izledim federasyon yine yaptı yapacagını özeti izleyin anlarsınız.... bobo şut çekerken indiriyolar bide son adam yok böle bişe bırakın kırmızıyı faul vermedi... karşı ataktada golu yedik.. toramanın kart olayınıda saolsun ligtv tam olarak göstermedi |
Şampiyonluk için en güçlü adaylardan biriydik-hala öyleyiz-.1-0 öne geçtik,rakip 10 kişi kaldı, sonra, klasik, hakem devreye girdi.Önce 10-10 yaptı eşitledi hemen akabinde skorda eşitlendi sonrası facia.Yanlış anlamayın ben hakeme, federasyona veya rant amacıyla bir fbye bir gsye yalakalık yapan,satmak için fb-gs rekabetini körüklemeye çalışan ve bunun için Beşiktaş'ı durdurmak için elinden geleni yapan, basını da, yayıncı kuruluşu da suçlamıyorum. BEŞİKTAŞ'IN HAKLARINI KORUYAMAYAN,MASALARA SAHTE YUMRUKLAR VURAN,2003-2004,2004-2005 VE BU SENE HAKKI AÇIK SEÇİK YENEN BEŞİKTAŞ'A SAHİP ÇIKAMAYAN YÖNETİMİ SUÇLUYORUM.ARTIK YETER! BEN BEŞİKTAŞ MAÇINI SEYREDERKEN BİR KERE DE HAKEME KÜFRETMEK İSTEMİYORUM.İNAYET DEĞİL,ADALET İSTİYORUM!BU ADALETİ SAĞLAYACAK,BEŞİKTAŞ'IN HAKLARINI KORUYACAK YÖNETİM İSTİYORUM. |
SEZONUN BAŞINDA BEN BU BAŞKANLA OLMAZ DEMİŞTİM..BAS BAS BAĞRMIŞTIM....YÖNETİM DEĞİŞMEDEN CACIK OLMAZ BU TAKIMDAN DEMİŞTİM... HATTA BİRAZ İLERİ GİTMİŞ DE OLSAM TÜPÇÜDEN BAŞKAN OLMAZ İFADESİNİ KULLANMIŞTIM....BUNU SÖYLEDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM....AMA BU ADAMDAN GERÇEKTEN BAŞKAN OLMAZ....GELDİĞİNDEN BERİ BEŞİKTAŞ BAŞARILI MI? HAYIR....ADAM GİBİ FUTBOL OYNUYO MU? HAYIR....HEZİMETLER YAŞADI MI? EVET....EZELİ RAKİPLERİNE BOYUN EĞDİ Mİ? EVET......BEŞİKTAŞIN BORCU ARTTI MI? EVET...BEŞİKTAŞ TAKIMI RUHSUZLAR ORDUSU OLDU MU? EVET......BU YÖNETİM GELDİĞİNDEN BERİ YÜZÜMÜZ GÜLMÜYO.....SERDAR BİLGİLİ İLK GELDİĞİNDE AĞLAYAN KÜÇÜK BİR BEŞİKTAŞLI ÇOCUĞUN RESMİNİ GÖSTERİP ARTIK BEŞİKTAŞLILAR GÜLÜCEK DEMİŞTİ....VE BUNU BAŞARMIŞTI.....BU ADAM NE YAPTI GÜLEN BEŞİKTAŞLILARI AYNI O FOTOĞRAFTAKİ GİBİ BEŞİKTAŞLILARIN AĞLAMASINI SAĞLADI.....ARTIK YETER...ONURU ŞEREFİ VARSA BİRAZ BIRAKIR GİDER...BEŞİKTAŞI DÜŞÜRDÜĞÜ DURUMDAN UTANMIYORSA BEŞİKTAŞLI DENMEZ O ADAMA....ESKİDEN SOKAKTA GÖĞSÜMÜ GERE GERE YÜRÜRDÜM ATKIM BOYNUMDA FORMAM SIRTIMDA....ŞİMDİ ATKI KABANIN UCUNDAN AZICIK GÖRÜNÜR OLSN HEMEN DALGA GEÇMEYE BAŞLIYOLAR.....YETER ARTIK BEŞİKTAŞI DEĞERLERİNDEN UZAKLAŞTIRANLARIN GİTME ZAMANI GELMİŞTİR.....HANİ NERDE SEBAYI BİLGİLİ Yİ KÜFREDİP GÖNDEREN KİŞİLER...HANİ NERDESİNİZ....ONLAR GİBİ ONURLU İNSANLARI KAÇIRDINIZ BUNU MU GÖNDEREMİYOSUNUZ....... |
başkanımız bide ulusoyun akrabasıymış içine edim böle yakınlığın.... karadenizli olmamdan utandım ilk defa bu ******** ulusoy yüzünden... sebayı özledim valla ya böle şeyler onun zamanında yoktu sağolsun demirören bizi trabzonun durumuna dogru iteliyo.... hepsinin Allah belasını versin |
Ulusoy ve yanında ki ekürileri gideceksiniz.Sizleri biz gönderemedik ama Norveç'liler gönderecek. |
başkanımız sayesinde ilkler yaşadık her mac stresli gecerken ne zaman gol yicezde berabere yada yenilgiye ugrıcaz diye tırnaklarımızı yerken.... şimdi ise yine hakem yanlışınamı kurban gidecez psikolojisi başladı.... bakalım yeni olay ne olacak başkanımıza saygıyla |
ulan bu adamın neresine saygı gösterceksin geldiğinden beri hiçbir taraftara saygı göstermiş mi p.tesi yi beklemesin bu gece istifa etsin gitsin tatile ama tatil yapamaz ortada Beşiktaş a yatırılmış 40 milyon euro var.adamın içi rahat eder mi paralarını düşünmekten |
yönetim gider herşey düzelir bence.. |
yeter artık gitsin bu başkan bu sinan engin.... |
Alıntı:
|
başkana sorarlar maddi durumunuz nasıl oyuncu alacakmısınız die maddi sıkıntımız yok istediğimiz oyuncuyu alabiliriz der her zaman ve mecazi anlamdamı alamayacığız oyuncu yok diyo acaba çünkü o kadar bolluk içinde hep çürük elmaları toplayıp geliyo 1-takım gençleştimek zart diye olmaz bu takıma işini bilen tecrübeli istikrarlı aynı zamanda yetenekli adamlar lazım tabiki bahseettiğim tecrübe savaş gazisi gibi tek ayakla oynayan ibrahim olamaz 2-t direktörün tecrübeli olacak ertuğrula lafım yok ama şu haliyle bişey kanıtlayamaz |
BEŞİKTAŞ'IN HAKLARINI KORUYAMAYAN,MASALARA SAHTE YUMRUKLAR VURAN,2003-2004,2004-2005 VE BU SENE HAKKI AÇIK SEÇİK YENEN BEŞİKTAŞ'A SAHİP ÇIKAMAYAN YÖNETİMİ SUÇLUYORUM.ARTIK YETER! BEN BEŞİKTAŞ MAÇINI SEYREDERKEN BİR KERE DE HAKEME KÜFRETMEK İSTEMİYORUM.İNAYET DEĞİL,ADALET İSTİYORUM!BU ADALETİ SAĞLAYACAK,BEŞİKTAŞ'IN HAKLARINI KORUYACAK YÖNETİM İSTİYORUM. |
takım bitik arkadaş ya hepsi Domaldinho olmuş bunların allah hepimize sabır versin diyorum kendimizi üzmeyelim yıpratmayalım artık alışmak gerek bunlarada...beşiktaşın oynadığı futbolun aynısını bizim mahalledeki küçük çocuklarda oynuyo içlerinden büyük olan takımı daha iyi organize ediyo...heba ettiler güzelim beşiktaşı,yazık... |
sen bir fenerbahçeli olarak beşiktaşa karşı hakemlerin bi art niyeti oldugunu dusunuyor musun samimi ve açıklayıcı cevap verirsen sevinirim. |
beşiktaş renkerine olan sevdasıyla yönetime geldiğini söyleyen sayın demirören başkalarının sevdasına yazık etmemek için biraz sewiosan beşiktaş ı git artık LÜTFEN |
yönetim istifa artık yeter |
O İSTİFA ETMEZ O UTANMAZ... MALESEF YİNE BİRİLERİNE SUÇ ATAR! AMA ŞU VAR Kİ BUGÜN ÖZELLİKLE DE GOLDEN SONRA SAHADAKİ 11 FUTBOLCUYA SIRF ÜSTLERİNDE BEŞİKTAŞ FORMASI OLDUĞU İÇİN DESTEK VERİLSEYDİ BÖYLE OLMAZDI! SİVASSPOEU İLK YARIDA OYNATMADILAR BİLE.. BİZ PROTESTOMUZU DEVRE ARASINDA MAÇTAN SONRA YAPABİLİRDİK.. BEŞİKTAŞA YAZIK OLDU.. BENCE HERKES KENDİNDE DE SUÇ ARAMALI.. |
Alıntı:
|
maçta adamın biri yedek kulübesinin üstüne çıkıp bağırdı kulübedekilere sinan engin kalktı ayağa eliyle dur işareti yaptı yedekler tırsmış gibi duruyodu.. |
Olmaz bu kadar yaa olmuyo bu yönetimle hepsi istifasını şu anda versin gitsin ertuğrula çok kızdım maçın 60. dakkasında oyundan ricardinho çıkması lazımken sen git maçın içinde ii oynayan delgado yu çıkar o noktadan sonra bitti bizim için maç ama higuen i kutlamak istiyom gerçekten tek oynayan isimdi helal sana higuen ama unutulmasın alayına isyan ölümüne beşiktaş |
tüm herkes skn olsun kötü bi dönemden geçioruz hepsi bu bozmyın moralleri beşiktaşın ne olursa olsun arkasında olmalıyız bunu unutmayın |
artık zurnanın zırt dediği deliğe gelmiş bulunmaktayız futbolcuların 2-3tanesi hariç hepsi rszildi ben yeneriz diyordum ama yine yenemedik arkadaşlar farkına vardınız mı yenilmeye alıştık bu bizim vede beşiktaş için ne kadar kötü bişey yazık yazık eriyip gidiyoruz nereye kadar bu böle dewam eder artık demirören istifa etmek zorunda olmuyo işte arkadaş bıraz yeter demirören yeter olmuyosa olmuyodur ve takımda büyük revizyon başlıyor çok futbolcu gitmeli.artık dayanamıuorum ya bu tüp kafanın bi pok yiyeceği yok.git artık git ualn git be nesaıl adam bu. |
ya abi doğru diosunda peki kimde suç tek bi kişidemi bence herkeste |
Suç hepsinde Alayı gitmeden olmaz bu iş |
herkesi gönderremezsiniz mantıklı konuşun illa belli kişiler kalacak sezon ortasındayız arkadaşlar vede şampiyon liginde oynuyoruz bide öte taraftan türkiye kupası maçları var.onun için bu kötü günleri sadece ve sadece demirören ve sinan ın istifası vede tabanlı olan bi yöneti adam gibi adamlardan oluşan kişiler gelirse işte o zaman bi yerlere geliriz. |
bende yönetim ve bikaç basiretsiz ruhsuz futbolculardan bahsettim zaten artemis. mantık aranıcak durum kalmadı artık !! |
ya gitmesi gereken belli değilmi bence ilk başta yıldırım demirören gitmeli haksızsam haksızsın deyin ve bjksın yenilmesinin herb maçta %45 nedeni motivasyon eksikliği doğrumu |
ertuğrul hariç hepsi bırakmalı |
sinan ve yıldırım demirören vede en az 8futbolcu gitmeli derim ben |
Türkiye`de Saat: 23:33 . |