![]() |
artık her sey bıttı sanırım bu sezon da hayal oldu...bobo da gıtmez bızle kalmayı surdurur umarım.. |
ben bobo geldigi günden beri yaziyorum cok kaliteli futbolcu diye ama bazilari nobreyi bobobdan üstün görüyorlardi 100 tane nobre 1 tane bobo etmez benim gözümde ezik futbolcu istemiyoruz bunu dün seyircilerde bagirdi nekadar ezik futbolcu varsa acilen gönderilmeli Higuene gelince ilk defa 90 dakika sahada kaldi ve son dakikalardaki performansi bile ilk dakikalardaki gibiydi bitmek bilmeyen bir enerjisi var... bu arada bu diatta daha forma giymesin paf tan biri oynasin onun yerine Ibrahim Kas ta dün iyiler arasindaydi bence |
gol mu oldu? kim attı diye sormaya gerek kalmıyor bilinyor ki Bobo...İnşlh her iyi futbolcumuzun başına gelenler gelmez ve bu kaliteli oyuncuyu elimizde tutarız.. |
bobo ii hoş ama takım takım diil yaaa |
Helal BoBo.. |
cok iyisin bu kadar adamın içinde parlayan tek yıldız sensın ya higuienle yan yana yanyana oynadıgında cok iyi işler yapıcaksın |
İnşallah daha iyi olacak. Helal olsun Bobo... |
bobo da olmasaa... :( |
Süpersin bobo... |
Arkadaşlar Higuain iyi futbolcu olduğu belli hızlı kuvvetli ama o bazı pas hataları yapmasının sebebide heyecandan stresten onu anlayabiliyorum.Takıma tam alışamadı biraz kendine güvnini sağlamak lazım. |
Türkiye`de Saat: 19:17 . |