![]() |
'Çarşı bizim şarkıyı çaldı' iddiası http://besiktasforum.net/forum/./images/news/50375.jpg Fenerbahçeliler, çarşı grubu ile bir şarkı yüzünden kapıştı... Fenerbahçeliler, çarşı grubunun bir bestelerini çaldığını öne sürüyor. İddiaya göre, 30 Eylül 2007 Pazar günü www. gencfb.org adresindeki forumda bir şarkı okurların görüşüne sunuldu. İtalya\'nın 3. lig takımlarından Cavese taraftarlarının söylediği bir besteyi Fenerbahçe'ye uyarlayan taraftarlar, ilk kez bunu 3 Ekim 2007 Çarşamba günü saat 15.00'da Burhan Felek spor salonunda oynanan Fenerbahçe - Manavgatspor erkekler voleybol karşılaşmasında söylediler. Aynı günün akşamı, saat 21.45'de oynan Beşiktaş - Porto maçında çarşı grubunun da aynı besteyi seslendirdiğini görünce inanamadılar. Fenerliler, Çarşı'nın bestelerini bu forumdan aşırdığı iddiasında... Fenerliler, Çarşı'nın bu oyununu ortaya çıkarmak için bir klip dahi yapmışlar. Klip Youtube'de yayınlanıyor... |
daha neler yaa |
Pişkinliğinde bukadarı artık...Siz hayatınızda bestemi yaptınızda sizden çalalım bea.Daha iki cümleyi bir araya getiremiyonuz sonrada ötüyonuz. Utanın ezikler ezikler utanın...Daha neler göreceğiz ne rezillikler...Yetmedimi çaldığınız bizim besteler...Allah belanızı versin g.fbliler... |
ohaa ben ulan ezikfb ne utanmaz adamsınız yaa |
geçenlerde chatboxta sölemiştim bu videoyu maxxxx diye birisi bikaç konuya koydu videoyu izledim bende 10 dakikalık bi video yaklaşık olarak hiç üşenmeden bide videosunu yapmışlar izlemeniz lazımdı bukadar saçmalık olmaz..bahsettikleri voleybol maçı hadisesi kapalı bi yerde 10-15 kişi bunu söyleyip duruyo forumlarındada oy için sunmuşlar sözde bestelerini sonra bizim forumlardan birinde görmüşler onların tarihlerini karşılaştırmışlar daha sonra maç maç tribünlerde söylenişlerini yayınlamışlar bi onlardan bi bizden..tamamıyle saçmalık dolu bişey olmuş..herkes haddini bilsin bizim bestelerin alayını çalıp söylemeyi biliyolar biz forumları youtube u yıkmıyoruz belgeler sunmuyoruz bizim diye..bi takım ancakbukadar eziklikle bütünleşir tepeden tırnağa .. |
bis sizinkileri sölesek forum kaldırmaz :D:D |
işte konuyla alakalı video bu arkadaşlar.. |
Alıntı:
|
yaa bıraksınlar bu işleriiiiii..... |
bıraksınlar artık bu kişiliksizliği,adamlar sahtelikte kendilerini bile aşıcak nerdeyse. |
sahtelkte şikede astılar bile kendilerini ezik serefsizler |
yaa beyler kaale almyın.bunlar yarn beşiktaş diyede bagırırlar:) ulan görende biz bu besteyi ilk kez o gün 21:45 de yaptık sanıcak.kazanda bunu kaç dakka bagırdılar maçtan saatler önce hadi onu geç.orada bagıran 10 15 kişinin ne mağlum manavgat maçında oldugu ? bizimkinin kanıtı war kanıtlayın hadi.biz sizden çaldıysak siz niye bizim el hareketlerini çalıyosunz?ne utanmaz adamlarsınız ya.dünyada kime sorarsan sor şu anda bu besteyi bizim biliyolar hatta dahada ileri gidelim.cavese ye degil beşiktaşa ait oldugunu düşünenler bile war.siz anca afkurursunuz.:) |
YUMUŞAK çalar GayFebe Oynar :D Yakında Beşiktaş Diye BağırcakLar ve hiç Şaşırmıycam :D |
biz onların bestesine kalmadık. |
bikere kendi besteleri bile olmayan bişey için nası böle bişey söyleyebiliyorlar |
kendileri çaldıklarını itiraf ediyorlar sonra bize suç atıyorlar bence dünyada hiçbir aklı selim kişi inanmaz bu habere |
Siz bizden az beste çalmadınız yawuz hırsız ew sahbini bastırırmış |
yalan dolan hey gıdıgunler heyyy |
puyhahahahh yarıldım bizden sonra söylediler bu tezahüratı dio ama kamera gösterdii maçlarda hiç stada dönmüo.beşiktaş maçında bitek sahayı gösterio...hadi dielimki çaldık bizim gayfb-manavgat maçında ne işimiz war hadi onu bırak olduki maça gittik çaldık sanki siz farklı halt yediniz,uyarlamışlarlmışmış %80i la la la zaten.Bide boncuklar yorum yazmayı kapatmışlar videonun altına xD rofl |
yaa başka bi yerimle gülüyorummm :D:D:D |
youtube ta bende izledim onu.film tadındaydı.duygusal komedi.bide sonunda sana çalmak hiç yakışmadı beşiktaş tarzında bişeyler diyodu.hepsi şizofrene bağlamış onların.biri bi yalan söylüyo etrafındaki herkes inanıyo daha ilginci zamanla kendide inanıyor bu yalana.yazılacak tek bişey var geçmiş olsun ezikbahçe... |
beste yapacak kadar kafaları çalışıyormuki bunların? tek besteleyebildikleri çıt çıt( çekirdek sesi) her maç tribünlerde yeni birşey duyuyorum ben bile. bizim çalmaya ihtiyacımız yok o sizin işiniz. |
bi de biz onlardan daha iyi seslendirmişiz zorlarına gitti herhalde yazıkkkk |
zuahuhazuhauhzuahzuahu dan başka bişe denmez siz kim beste yapmak kim bee ehueh |
Burasi Besiktas Alayina gider Ugrasma bizimle Göt Oglani Fener Bu Hayat dedigin Elbet bir gün biter Azrailin BIZIZ Göt Oglani Fener yavsaklar 1 adam yaninda 3-5 cocuk biseyler bagriyorlar neymis efendim voleybol macinda söylemisler ilk defa hahahahaha carsi da o voleybol macina gitti bakti ezikler yeni beste yapti calalim bunu dedi ve caldilar ulaaaaan salak ezikler beste yapmasini bilmiyorsunuz senaryo hic yazamiyorsunuz sizden olsa olsa palyaco toplulugu olur cünkü su an götümle gülüyorum |
EZİKLER UTANIN UTANIN EZİKLER ... YETMEDİMİ CALDIGINIZ BİZİM BESTELER ALLAH BELANIZI VERSİN GENÇFENERLİLER... |
yeter kendiniz çalıp bide kolpa deliller sunup ortalığı yıkıyosunuz.. bizim besteleri çaldınız da biz size gülmekten başka bişey yaptıkmı eğlenin kendinizi tatmin edin yalanlarınızla çamurlarınızla iftiralarınızla!!! |
gecelım bunları ya sımdıde burdan mısaldırıolarr daha yaratıcı olunn arkadaslarrr |
yuh beaaa ayıptır lan.... |
beşiktaş Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa öyle ölüm hoş gelmiş sefa gelmiş!!!!! |
vay ezikler sizi kafalari basmiyor iste beste uretemiyorlar bizimkilere göz dikiyorlar serefsizler |
Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa öyle ölüm hoş gelmiş sefa gelmiş!!!!! |
ezıkbahce iştee yhaaaa |
Geçelim bunları... |
ezikbahçe fazla konuşma..! sustururuz sonra.! Şşşşşşşşşşş 1 2 3 ......... :D Analadın Sen Onu :D:D:D |
lavuklara bak bari söyleyebilseler. |
ya tamam çaldık çok marifetlisiniz yapın bi başka beste de milletin diline sakız olsun evet hani oooooo |
ne kadar pişkinler yaa!!! kendi çaldıkLARını örtpas etmek için bize iftira atıyolar..yuh yanii!!! |
asıl beste hırsızları kim tüm türkiye biloyor |
kendilerinin çaldığı bestelerin haddi hesabı yok o zaman bu sözlerimide kopyalayıp forumlarına koysunlar tamam mı burası ÇARŞI ulan beste fabrikası .Adamlar bütün bestelerimizi söylediler indandık çocuklarıda bizim dediler.Noldu ama sonuç ne ezikbahçeler... |
Türkiye`de Saat: 05:16 . |