![]() |
ya hiueni satacagina nobreyi satsana nobre bosu bosuna para aliyor besiktastan geldigi günden beri ne yapmis ezik futbolcu |
Alıntı:
|
haberin doğruluğuna bi şey diyemem ama bu yönetimden herşey beklenir.huanfran diye bi oyuncuda almıştık 6 ayda EDİT teneke bağlayıp gönderdiler.yaw boşver onu biz bosque gibi adama teneke bağladık be.bu yönetim herşey yapar abi |
HABERE KESİNLİKLE İNANMIYORUM. |
durduğu bile kabahat . . . beşiktaşta iyi oyuncuya yer yok aq |
higuiana çoook güveniyorum. keşke ertuğrul sağlamda güvense birazcık. |
104 yillik mazimizde sizin yonetiminiz yuzunden ne hallere dustuk.higuen!!!eger biraz ya birazcik benim 6 yasimdaki kizim kadar futboldan anliyorsaniz higuana dikkat edersiniz.adam gibi adam ve cok iyi bir futbolcu.eger o gidecekse lutfen ya artik birakin |
sacmalama baskan higuan gönderilecek madem niye aldınız adama sans wermediniz ki beşiktasın tarihte böle yaptığı oyuncu sayısı cok fazla bari bu oyuncu yok olmasın |
Alıntı:
tabiki birçok haber doğru değil ama eleştiri yaparkende sanki kesin doğruymuş gibi sinirlenip yorum yapmayalım diye söyledim |
nıe alındı bu adam satılcksa ıyı bı teklıfmı var adam cokta kotu diiil kkımse bılmıo nası oynadıgını bı sıvas macında uzun bı sure forma sansı buldu ondada ıyıdııı.. |
Türkiye`de Saat: 05:36 . |