![]() |
yönetim uçmuş delgado bile gidiyo Ricardinho, Higuain, Diatta, Cisse ve Delgado, Sağlam ve Engin’le görüşüp, kalmak istediklerini dile getirdi. Yabancılardan sadece Bobo ile Rodrigo Tello transfer konusunu gündeme getirmedi. |
ben bu haberin delgado ile olan ilgisini anlamadım. |
tello bobo hariç hepsi gidebilir satıcaklarmış |
harbidende ucmus bunlar ne yapcaklarını sasırmıslar delgado gidermi yawww kendileri gitsin |
Alıntı:
|
iyide madem higuen gidecekler listesin de bu adam daha 2 maç oynadı niye aldınız ozaman son maçındada ayrıca sahanın en iyisi idi higuen in yerine c.ronaldoyu getirseniz 2 maçta higuenin gösterdiği performansı gösteremez kardeşim balık baştan kokar önce yıldırım demir ören gitsin ki kulüp kurtulsun |
Oldu olacak hepsini gönderin arkasında da kendiniz gidin. Sizde rahatlayın, bizlerde rahatlıyalım...! |
bahsedilen isimler kendilerini topun ağzında hisseden futbolcular yönetim şuanda bobo ve telloyu göndermez zaten geri kalan herkesi elemeye almışlar fakat delgadoyu göndereceklerini sanmıyorum 10 numara bulmak okadar kolay bi olay değil yetiştiremezler o zaman kulübü başlarına yıkarlar |
daha kimleri gonderecek bu medya bakalım biraz daha zorlasa medya serdar kurtulus ile serdar özkanı biile satacaklar |
Bence önce yönetimin transferi gündeme gelsin...futbolcuyu alacak bir takım her zaman bulunur ama Demiören'le Sinan Engin'i alacak olanları bulmak lazım... |
iyi bir 10 numara alınacaksa delgadoda gitsin.1 maç iyi 10 maç kayıp onun yerine daha çok işe yarayacak biri gelsin |
bence bobo delgado ve tello hariç butun yabancılar gide bilir |
higuain, cisse ve delgoda da kalmalı bence |
Neden uçmuş ki...Rico gönderilsin deyince çıt yok ama delgado gitsin deyince hemen olmaz.Aradaki fark ne acaba?Sadece yaşmı???İkisininde beşiktaştaki performanslarına bakıyorum ama bu daha iyi oynadı,bu daha çok katkı sağladı diyemiyorum.Hemde delgadoyu biz 5 milyon euroya aldık.Ricoyu kaça???Kayırma yapmayalım bence.İlk geldiklerinde ikisi içinde 10 numara adamlar dedim(dedik),alexi gölgede bırakırlar dedim(dedik) ama şimdi görüyorumda toplasan bir alex bir lincoln etmiyorlar.(lincolnda bunlara benzedi ama neyse)2-3 maç oynayıp 5 maç yatan adamlar artık avrupa futbolunda kalmadı.Öleyse biz sergeni niye gönderdik!!!Adam istediği her maçı çeviriyordu bunlar onu bile yapamıyor.Ama 5-10 maç yaıtoyrdu sonra.Bu ikisinden bir farkı yok yani... |
Alıntı:
|
delgada ve higiuan mutlaka kalmalı :) hem ertugrul hoca delgado dan vazgeçmez.. |
cisse ve higuan kesinlikle kalmalı. |
çözümmü? TABİKİ DEĞİL GİDECEKLERİN YERİNE KİM GELECEK RONALDİNYO,MU YOKSA MESSİ,Mİ? ZAMAN KAZANIYORLAR HEP YAPTIKLARI ŞEY... |
Diatta Ricardinho Baki Nobre İ.akın M.yozgatlı dışında kimse gitmeyecek.. |
giden gitsin,gerçek Beşiktaşlı görmek istiyorum bu takımda.ölümüne oynayan... |
Buda yıllardır takıma atılan ve fayda getirmeyen neşterlerden biri mi acaba diye düşünmeden edemiyorum. Eğer iyi olacaksa herkes gidebilir ama birilerini göndermek yıllardır bize bişey kazandırmadı. Bence değişm önce beyinlerde yapılmalı. |
BENCE HEPSİ GÖNDERİLMESİ GEREKEN FUTBOLCULAR YALNIZ YERLERİ KİMLERLE DOLDURULACAĞI ÖNEMLİ OCAK AYINDA YAPILACAK TRANSFERDE KİM EN İYİ FUTBOLCUSUNU SATARKİ ODA MEÇHUL BİZ BU KAFAYLA GİDERSEK OLMADI OLSUNLARLA ÇOKK DEMİR ÖRENLER GÖRÜRÜZ ANLAMIORUM BUNLAR HAFTA SONU AWRUPADAN HİÇMİ MAÇ SEYRETMEZLER Bİ KOMİTE KURARSIN BU ADAMLAR 2 SENE İZLERLER HER MEWKİ ADAMI YATIRIRSIN MASAYA KARAR WERIRSIN MENEJER YURDUNA DÖNDÜ KLÜP |
Riconun |
bence riquelme alinacaksa delgadoda richardinhoda gidebilir yabancilarda sadece tello bobo ve belki higuen kalsin gerisi bir ise yaramadi zaten,,,ayrica nobre , ali tandogan , baki , diatta , cisse , i.akin, yozgatli , da hemen gönderilmeliler |
bunlarda iyice saçmalamaya başladılar ya amaçları delgado gönderilirmi ya |
rıcardınho,diatta,nobre,baki en başta gitmeleri gerek gençleride kiralayında oynama fırsatı bulup kendilerini geliştirsinler |
Delgado da gitsin onu alanlarda. Delgado 1,5 senedir bizde kaç maçta oynadı kaç maçı kazandırdı? Topu topu 3 maç oynayıverdi diğerlerinde konu mankeni oldu. milyon Avroluk kazık. |
yol ver gıtsın delgado da dahıl olmak uzere.............. |
Bobo,Delgado,Tello hariç hepsi gitsin.Tabi ki 'sinan engin' başta olmak üzere... |
ya olmaz ole şey ben bu habere inanmıyorum!! |
yıldırım demirören sinan engin. düşsün bu adamlar yakamızdan... kimsenn gitmesine gerek kalmaz.. |
gitsinler tabi ya cürük carik kim varsa bize gelmis dezenfetke etmeleri lazim böcek ilaci sıkalım yok olsunlar:D:D:D |
aetos sa katılıyorum hepsi gide bilir tabiki daha iyileri alınması koşuluyla |
bence gidecek olanlar sunlar bizim beceriksiz topkaybeden baki mercimek gitsin huzur evine döncek diatta ve cissede gitsin hele ibrahim üzülmez defolup gitsin onun yüzünden maclara bakmak istemiyorum bile artik burak yilmazda gitse hic üzülmem |
bence ricardinhoyu satalim ve ricardinhonun geldigi takimdan yani corinthiansda oynayan bi genc oyuncu var 5.000.000 € daha 17 yasinda onu alalim süper olur ismi lulinha onu alalim bence |
bobo delgado tello hariç hepsi gitsin ibrahim yattara ilhan mansızs sergen yuvaya dönse 10 numara olurdu.. sergen yaşlanmışta olsa sahada dursa yeter |
beni de göndersin... :D |
Alıntı:
|
konunun delgadoyla ilgisi nedir??? |
delgado tello bobo cisse kesinlikle kalmalı... higuain konusunda hala net bir fikir edinemedik... diatta konusunda da aslında bir çok arkadaş beğenmese de ben takımın şanssız dönemlerine denk geldiğini düşünüyorum o maçlarda bobo ya da baksak o da kötüydü diatta bence kötü bir oyuncu değil ben son lafımı onun için de söyleyemiyorum ama şöyle bir şey var tabi. Higuain ve Diatta vazgeçilmez değil gitseler de zarar olmaz ama diğerleri kesinlikle kalmalı... |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |